• repvez
    május ota van ujra az élök sorában eddig nem sok idöm volt használni eléggé el vagyok havazva és még vannak hibái ami a vezetékelésem helytelen megválasztása miatt van.Mert az én panelem 64 gombot kezel, de a hotashoz elég 32 mint a leo bodnar féle panelnál.És én ott rontottam el, hogy az elején kihagytam pár gombobhoz tartozo csatlakozást és máshova tettem igy átcsuszott a 32 fölé a számozása a gomboknak és mint tudjuk a nyüves win még itt 2011 végén is csak 32 gombot tud kezelni igy van amikor nem minden gombot ismer fel a játék ha csak simán használom, de ehhez a panelhoz adtak külön szoftvert is amivel lehet macrokat addni minden gombnak, de azt meg nem minden program ismeri fel.
    Ezért most majd át kell ujra vezetékelnem, hogy ezt a hibát kiküszoboljem .DE már megvárom vele a mechanika cserét.

Egyébként teljesen jol használhato w7 alatt is , probáltam dcs A10c, il2, il2cod progikkal .

jöühet a pm :) egyébként ahogy én hallottam bms4 tol kezdve 150k lesz a polygon szám korlát a modelleknél. csak hogy érzékeltessem a lockonba a szu25T 50k-s poly