Falcon 4.0 - BMS 4.3X

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

repvez
Ja igy már emlékszem ezekre a képekre, ha ezt tényleg tudja majd az jo lesz , mert még azt is mondták roluk hogy PS-be készitették az árnyékokat .A videot meg nem tudom hogy az e mert csak a te általad beszurt angol szovegben volt hogy kiadtak egy videot belöle , de azt nem tudom hogy ez vol e az .

Netmester:Ha ezt 2 perc alatt tudod hozni és szabályosan akkor nem kell több mivel nem darabszámra megy hanem a korosztályodnak megfelelöen kiszámitott érték minden mozgásfajtábol hogy minimálisan kiadja a 240 pontot.A futásnál a maximálisan szerezhetö pont 160 a többibol 100 pont.Ezeket olyan 12perces futással és 80 felülés, fekvotámasszal tudod elérni.
120 felüés és csak 40 fekvõ :( még :D

Molnibalage
Erre gondolsz?

Ez meg csak FM dat edit, nem új fizikai motor.

Egyszer elkértem, azt mondák, hogy odaadják. Azóta is jön...

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Molnibalage

4 a 8-ból.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

repvez
Ha emellé még 60 felülés és fekvotámaszt is tudsz cinálni akkor az már jo.
Molnibalage
Én egy dologra leszek kíváncsi. Nem a gépek, modellje és stb. Az ami az FF-bõl is hiányzik. A táj bizony teljesen DX6 még most is. Ez az egyik nagy bibi. Ha emlékszel a képekre, akkor ott totál új tájtextúra is volt. A képek megvannak elmetve. Feltöltsem õket?

A gépek polygonszáma szerintem megfelelõ. Nekem pl. annál részletesebb F-15 nem is kell, ami most az OF-ben vagy FF-ben van. 12-15k-s modellek. Szép textúrával ezek is atomtápak. A kabin poligon száma és textúra minõsége az, amit emelni kellen.

Az F-22 kabin is azért olyan puritán az FF-ben, mert a készítõje nem tudtam rendesen megfelelõ pilognszámmal megcsinálni. Maga a nyers modell sokkal sokkal durvább volt. Sajnos a képek errõl már nincsenek meg nekem. Elvieg pár embernek elküldtem. Szerintem te is köztük voltál.

nem edzett állapotba futottam 3.4km-t 16:30 alatt és nagyon ráérõsen futottam, a vége 25-30°-os emelkedõ volt kb 600m :D

repvez
én azért azt a youtubos videot is megnézném amit kiadtak rola mert nem találom sehol sem .
DE ha tényleg sikerült áttérni a koddal egy magasabb verzios DX-re akkor talán több lehetoség nyilik a modolás terén is .
Nagyobb polygonszámu modellek,bump map ,disp map.Anyag minták támogatása .Esetleg konnyebben változtathato fizikai modellezés, hangkezelés, részecskeszimulácio stbb..
Molnibalage
Fogalmam sincs. Még azon is csodálkozom, hogy febr. környékén egyátalán screenshotot tettek ki. Az egyetlen csapat, aminek semmiféle publikus "felülete" nincs. Azt sem tudom, hogy kik õk. Csodálkozom, hogy aki elmondta ami tud, azt egyáltalán elmondta.

Ha annyira új lesz az egész fogalmam sincs, hogy mit fog megõrizni a Falcon a régebbi Falcon struktúrából. Ha kijön okosabbak leszünk. Addig semmi. Én kibaszottul várom.

polluxware
tudni lehet valmit arról hogy ez a BMS4 csak amolyan külsõ kozmetikai dolog.. avagy valmit változtattak a kampányokon, modellezõ értékeken?

polluxware
nem azt mondtam hogy nagy szám... neked meg fõõõleg:)

Molnibalage
Nem tudom, hogy ebben mi a nagy szám. Anno a Cooper teszten futottam 12 perc alatt 2600 métert 17 évesen és kb. 65 kilósan. Nem voltam olyan, aki pont gyúrt az erõnlétre és hoszútávfutásra. Csak kiadtam magamból, amit tudtam. 3 km-t minden tisszeséges kondiban levõ átlag fiatalnak pályán 15 perc alatt simán le kellene futni...

polluxware
akkor kezdhetsz gyúrni az erõnlétedre... 3km 15perec alatt

Molnibalage
Az "újat úgy értettem", hogy a 3 alap hadjárat tovább van fejlesztve minden téren, csak a lent leírt dolgok szúrják a szemem.

A héten majd csinálok egy doksit, ami a számára érhetetlen modellezési megközelítéseket és hibákat taglalja minden szinten. Az FF és OF csapat is megkapja. Nem azért, hogy megcsinálják, hanem azért, hogy gondolkozzanak.

Pl. egyes jenkik mereven ragaszkodnak a "nincs 3 db AGM-65-höz", csak azért, mert békeidõben nem volt ilyen. Vicc.

Molnibalage
Idézet következik.

I have known about this for many months and indeed not only new code but a new DX engine. The YouTube videos and screen shots posted of dynamic shadows are from this version. Unless they have solved some problems, they have told me the FPS are still very low. They have continued to work solely on the F-16 and it will be very realistic. So much so, that many will not have fun flying it. With the complexity they have created a big concern has been documentation on how to operate all of the systems.

Tehát az FPS miatt lehet, hogy aggódni kell. A játék komplexitása tovább nõ (az FF tagok szerint ez baj, szerintem nem) és F-16C központú lesz.

Én arra lennék kíváncsi, hogy a script monkey vajon fog -e azért fejlõdni.

Õszintén szólva egyre inkább kezd az OF bizonyos szempontból tetszeni. Ha a DB nyílt marad könnyebben az én szájam ízére igazítható a cucc. Egyedüli kifogásom, hogy nem lehet olyan nagy nyüzsi, mert FPS killer a cucc.

Az FF 5.x kiadásban lesznek új hadjáratok, de az ajánlott beállítással a nehézségi szintjük egy vicc, de az egyiké az a tuti.

Az Rolling Fire hadjáratban és véletlenül középen hagytam minden csúszkát, mikor mindent jobbra kellett volna húzni az eredeti ajánlás szerint. Még így is erõlködés nélkül rommá lehetett verni a vörösöket. A 2. nap reggele óta nem láttam ellenséges gépet a levegõben...
3. nap táján pár repteret kijavítottak a vörösök, de az édeskevés.

Igaz, a kékek pár repterét is szétkapták, de ezek egy része javítva van. Az eleje volt kicsit kritikus a hadjáratnak, mert valami csoda fojtán szétkapták az elején azt a repteret, ahol F-22 és F-15C is volt (Tageu asszem).

Olyan hadjáratkészítési felfogások vannak a csapatban, amivel képtelen vagyok megbékélni, de legszívesebben inkább üvöltenék. :(
Pl. az elsõ nap közepétõl kezdve olyan massszív erõsítések érkeznek a kék oldalon, hogy az valami vicc. Egy hordozó 3 Hornet századdal és egy Prowler századdal. (Ráadásul egy hiba miatt kettõ Hornet század egy fia bevetést nem repült). Jött még két B-2, két F-117, egy F-15E, egy F-15K és egy AV-8B mint erõsítés. A túloldalt gyakorlatilag semmi. És mindez a 2. nap (!) reggeléig. Mi ez, ha nem vicc? Nálam élbõl nem jönne semmi kb. a 3. nap reggeléig.

A jobboldali slider beállításoknál a légierõk számszerûleg kb. azonosak (600-700 gép --> FPS probléma is lehet, nálam van, másnak érdekes módon nincs), csak a vörösöknél kibaszott sok heli van, ami semmire sem jó, mert nagy részük nem is Mi-24. An-2 és Mi-24 torzítják az arányokat, mert a force ratio-ból számol eseményket a gép (offenzíva, belépés a háborúba, stb.), de ezeknek nincs igazán harcértéke. 2D-s és 3D-s hadjáratban is hullanak, mint a legyek. Az AH-64-ek meg nem igazán. A helik nagy századokban vannak, nincsenek inkább kisebb századok széttelepítve a sok-sok army base vagy airstrip-et felhasználva.
stb.

Néha azt érzem, hogy a sok ráfordított óra ellenére a srácoknak fogalma nincs arról, hogy mit csinálnak. Párszor felbaszták az agyamat azzal, hogy "te ezt úgy sem értheted" és "ez nem így mûködik" dumával. Kár, hogy párszor nem volt igazuk...

Lehet, hogy egyes kritikus pontok esetén ez így van, de a jelek szerint nem látják át, hogy egy hadjárat dinamikája az hogyan alakul.

Képtelenek összerakni egy olyan hadjáratot, ahol a vörös oldal legalább a siker legcsekélyebb esélyével rendelkezne és nem úgy, hogy a force sliderekkel kelljen játszani és irreális erõviszonyokat beállítani, ahelyett, hogy az ATO viselkedését és a célok piroritásának megváltoztatásával próbálkoznának, vagy legalább olyan környezetet teremteni, ahol van annak értelme, hogy a vörös oldan ne értelmetlen célokat támadjon.

Csak egyszer csinálhassam már meg amit akarok...

JoeDestroy
Ámen!<#eljen>

Meg multit is szervezhetnénk :)
Igaz én most néha ROF-al lõdözök mindenkit :)
Néha jólesne egy egy precíziós csapásmérés is.

\"Nem biztos hogy a pozitív hozzáállás segít megoldani a problémát, de elég sok embert bosszant ahhoz, hogy érdemes legyen megpróbálni.\"

repvez
zmne
itt minden le van irva amit tudni kell sztem
repvez
Huzzanak bele már csak 30 nap
ha jól tudom valki/kik katonák ha lehet akkor majd szeretnék beszélni az illetõvel mert továbtanulásom célpontja a nemzetvédelmi egyetem :D

L Viper
Hoppá<#eljen>Úgy legyen!
Molnibalage
Csak halkan mondom, egy FF tag ismerõse "tûzközeli". Év vége elõtt jöhet a BMS4.

Molnibalage
Mi a pislogás tárgya?

L Viper
<#whatever>
Molnibalage
Na, az OF csapat vezére visszírt. Lehet, hogy ebbõl még lesz is valami. :)

Molnibalage

Molnibalage

El kell ismernem, hogy az OF jó PS alapanyag. :)

Molnibalage
Még a modell is elég recés 4-szeresen is. Majd kísérletezgetek. Megpróbáltam itt is nagyfelbontású HUD-ot összehozni, de nem egyforma formátumúak a leíró fájlok. Vannak azonosságok azért.

L Viper
Nekem nincs bajom vele, bár én 16x-os anizoval és 2x-es élsimítással tolom, mint minden más szimet is.
Molnibalage
Az OF-fel még egy bajom van. Még 4x élsimítás és 4x anizo szûrés mellett egyszerûen egy tiszta zaj az egész. Nincs optimalizálva a textúra. Szép, hogy iszonyat nagy textúrák vannak benne, de eszetlenül vannak használva.

Molnibalage
Más. 5.38 tesztje viszonylag pozitív. Lesznek fura dolgok, amit kicsit nehéz lesz megszokni.

Az ingame stabilitás egyáltalán nem rossz. 24 bevetés alatt volt 1 db CTD és 1 db freeze összesen.

Molnibalage

Molnibalage
Ja, hogy én CCIP módban oldottam... :)

L Viper
A GPS nekem jó.

MANUAL Balázs! :-)

Na jó, de csak röviden:

"3.4 JDAMs
JDAMs are bombs that are guided to the target via GPS and are very precise. To deploy
a JDAM in Open Falcon, make a normal CCRP delivery. If the bombs aren’t dropped
because of wind just press the pickle button again. The bombs will hit the target you
have locked in your FCR if you are in range!"
Molnibalage
Nálam jobb angolosok értik, hogy Hustler mirõl beszél?

Most akkor zárt vagy nem zárt adatbázis lesz?

Molnibalage
Na, bepróbálkozat újra OF-fel. Csak sima 4.5 és 4.7. Semmi más. Ehhez képest az alábbi alap dolog mindig meg van istall után.

Az RPM kijelzés egyszerûen szar. 108%-ig meg és 105% táján vált utánégetõre. Miért?

Az FPS néhol egész jó. Az IF hadjáratban néha 70, néha 40 néha 25. A gond az, hogy voltunk ketten. Én meg a pajtásom és pár földi egység.

Néha azért jó lenne multizni benne egyet.

A GPS irányítású bomba nekem eszreû szabadesésû volt. Ez normális? Ezrét kár is volt bele tenni õket.

Molnibalage
Régi letörölve, új feltöltve.

z0ty4
Nálam is ez volt a hiba ha winrar-al csinálod. a 7zip simán kicsomagolta, mondjuk az is irt ki hibát a végén de kicsomagolta.

ASRock H570 Phantom Gaming 4 \ i5-10600K \ 64gb DDR4 \RTX 3070

Molnibalage
Köszi, ellenõrzöm.

Ati810
Ok kösz<#worship>
repvez
Nem kell semmi smás hozzá csak az FF5.3
Ati810
Hello.
Az lenne a kérdésem hogy a FF5.0-hoz kell e a sima Falcon 4.0 vagy valami más kiegészítõ ?
A válaszokat elõre is köszönöm.
Bocsi Balázs, de az infra rakétákrol szóló oktato filmben van vm kitömörítési hiba. A 3. rar-nál mindig megakad.
Molnibalage
OFF

Ismeritek? :)

ON

Molnibalage
Szép modellek, szép skinek.

Alig várom, hogy Stingray barátunk kiadja végre a cicus skinjeit.

Molnibalage

L Viper
Kösz, de letöröltem, mert kijátszottam vele magam. Vissza tudom én is állítani, bár én: átnevez OF, felrak alap Falcon 4, utána manuálisan letöröl és visszanevez OF módon szoktam. :-)
Molnibalage
Akkor mégis csak jól emlékeztem. Feltöltöttem, az eltûnt az állomány. Elkezdtem újra felrakni, de csak az elsõt volt idõm feltenni. Ezért van kétszer szerintem. Letörlöm az egyiket. Köszi, hogy szóltál.

z0ty4
Balázs

Az új oktatófilmnél a part3 2szer van fenn....

ASRock H570 Phantom Gaming 4 \ i5-10600K \ 64gb DDR4 \RTX 3070

Molnibalage
Az, hogy nehezebb lesz, nem egészen megfogható. A te cuccaid is érzékenyebbek lesznek, de a vörös oldal egyes cuccai is. Magyarán téged is nehezebben szednek le, de te is õt. AMRAAM továbbra is azért elég táp marad, de AIM-9M, R-73 és újabb generációs rakéták bizony erõsen butítva lesznek. Mondjuk az EWS programozás megtanulás alapkövetelmény kell, hogy legyen, mert az alap programok ócskák.