52966
  • Molnibalage
    Asszem ma kiadom a MolnyFalcon v1.0-át. :)
  • Wampa
    Vipera

Te mivel játszol mostanában?És ezek mennek 64 bites xp alatt,ugyanis szégyenszemre valamiért nem települ fel a kib...ott xp a vinyómra.

A kérdés Gundarknak is szól

Ezen a néven amugy mindig röhögök,ugyanis a gunda a galaxis közös nyelvén annyit jelent:"a kis krvshyykbogár nem vigyázott és belerepült a versenyfogat hajtóműgondolájába az első boonta-est i versenyen" a rk meg vukiul
    annyit tesz:"jajj de büdi van":P
  • Molnibalage
    Egy gyors kérdés.

Néhány gép esetén - pl. F-15C - nagyon korlátozott mennyiségű AMRAAM van. A hadjárat későbbi szakaszánál az utanpótáls hoz többet? Nem tudnja valaki ezt megmondani, aki sokat repült a MolnyFalconnal?

Két lehetőség között tudok választani.

1. Nem csinálok semmit, ezáltal a hadjárat elején és talán később is néha van minimális AMRAAM.
    2. A felfüggesztési pontokról törlöm az AMRAAM-ot. Viszont így TE-ben lesz néhány gépen.

Nektek melyik szimpibb? A 2. pontot is bárki percek alatt visszacsinálhatja F4Browse használatával.
  • Molnibalage
    Az 5.5.5 hadjáratai zároltak, úgyhogy nem. Ha valakinek megvannak az 5.3 hadjárat fájlai akkor egy másolás az egész. Csak az OOB lesz fura, mert én beállításaimmal tölti fel a földi egységeket és századokat. Nem tudom, hogy ez milyen MANPAD és SHORAD sűrűséget jelent.

Nekem már nincs meg az 5.3 install és az érintetlen hadjárat fájlok sem. Ha ez megvan, akkor mehet.

Egyébként elgondolkoztam ponz ezzel a módszerel a Korea '90s helyszínen is. Több LGB, AGM-88 és AMRAAM, de még AIM-9X nélkül. Azért nem gyúrtam erre, mert szerintem nagy érdeklődés ezirányban már nincs.

A MolnyFalcon teszelést is kibaszottul élvezem, nemhogy a repülést. :)
  • arrow19
    Hogy a te adatbázisodból dolgozzon. Ahogy a Balkánt is kipróbáltad.
  • Molnibalage
    A szellem gép bug. 2 év és mittomén hányszáz teszt bevetés után csak sikerült lekapni.
  • Molnibalage
    Hogy így...?
  • arrow19
    Balázs a stock Korea-t nem tudod így megcsinálni?
  • L Viper #35439
    Nem kellett volna mást tenned, mint átnevezni minden feltett Falconod másra és feltenni az eredeti mappanévbe az alap Falcon 4.0-át.
    Ez helyre rakta volna és semmi új telepítésre nincs utána szükség.
  • Molnibalage
    Oktatófilmben asszem meg van. Ha nincs, akkor meg lesz. Az MFD képernyő működésének elmagyarázása után használata pofoneyszerű...
  • arrow19
    Én a HSD-n DCPL CPL módok közt nem találtam semmit a kézikönyvben...
  • Molnibalage
    Töredéke sincs benne, ami a kézikönyvemben és oktató filmekben, ráadásul angol.
  • arrow19
    Én beraknám felső linkek közé
    http://falcon4.wikidot.com
  • Boconadi
    Tényleg nem nagy extra ez a videó
  • z0ty4
    Nálam is pont ugyanezt csinálta, ugyhogy FF vissza, majd ha jön a BMS4 (ha jön!!!) akkor visszateszem.

• arrow19
    Én hétvégén ismét nem vagyok gépközelben, a hónap végi multit tudom válllalni.
  • Molnibalage
    OF-et időköszben leszedtam. A fájlátnevezgetés után kiírta, hogy tegyem be az F4.0 CD-t. Mivel MolnyFalcon véghajrá van, nem komplikálom az életemet. :)
  • z0ty4
    Remélem 7végén tudunk 1et repülni !!!!

Most, hogy ismét éled a fórum.
  • arrow19
    Én amit láttam hogy POS mode továbblett fejlesztve HSDn rápickel a forrásra és berakja ,a JHMCS, a többi eyecandy.
  • arrow19
    Nekem valami gebasz volt Hitex+Aeyes cockpitekkel és kicsit visszaálltam a stockra mindenből. Most megpróbálok végignyomni a Rolling Fire-t.
  • Molnibalage
    QT Alien és Parislord már csak azzal repül asszem. :)
  • Molnibalage
    Nem lassan bővül az FF feature listája. Sehogyse. Nem cél a továbbiakban. A kód nem fog radikális változáson átmenni. A MolnyFalcon lényege is az, hogy a mostani kóddal újrapaméterezve a gamma teljesen más tud nyújtani.

A BMS videókban sem láttam semmi új feature-t az JHMCS szimuláción, csakhogy az a korszak engem meg nem érdekel... :)

Az FF5.0 azért volt egy összezuhant fos, mert i_hawk és haverai telefosták minden ötlettel, de többnyire beta állapotban maradtak és jó obabasztak egymásnak és mert, a Tornadó gépeket is csak úgy belehányták az adatbázisba...

(i_hawk anno posztolt egy képet Qawa-val egy nem FF és nem OF változatról, ahol texúrázott volt a TGP képe. Na, aztóa sem hallottunk róluk semmit...)

Szeritnem meséltem már, hogy a 2008 december / januári tesztverzió atomgigamega stabil volt, de Tornado nélküli volt és még pár apróság nem volt benne. Aztán feb. végéig jött még két verzió összsen volt 1 hét a kettőt vizsgálni. Hétköznap... Aztán az lett kiadva. Az eredmény ismert...
  • arrow19
    Így van, kb ez a 3 értelmes post van fenn+King_Richard cockpit rebuldje, és annak örülök hogy más is felfigyelt a molnyfalconra...amíg nem adtad ki kb magasról levolt tojva most kezd feltünni az embereknek, szóval jól tetted hogy kiadtad a beta-kat, hogy folyamatosan postolsz,hotfixelsz stb.stb.stb. pont erről beszélek de így hogy néha csöpögtetünk valamit...Az 5.5.5 télleg 99%ban bugfree lett nvidiaval nyüstölöm és napi 3bevetést simán lerepülök tegnap volt CTD-m de szerintem az időgyorsítás miatt, általában nem használom de este már elég nyűgös voltam nem volt kedvem egy 20perces utat lerepülni.A legtöbb potenciált az FFben látom viszont így hogy csak Baldeagle tud belenyúlni a kódba sajnos elég lassan bővül a featureök listája.
  • Molnibalage
    Amit még meg fogok nézni, hogy az ODS hadjárat hogyan passzol össze a MolnyFalconnal. Ott nagyon is lenne értelme.
  • Molnibalage
    1. Attól nem halt meg a Falcon. Őszintén szólva ott sem sok Falcon poszt volt. és főleg az is AF volt...

2. Azért adtak ki két új helyszínt. Mikor volt utoljára ÚJés működő helyszín valódi hadjáratokkal bármihez is? A PMC csak terepet adott ki, hadjárat soha nem volt egyikhez sem igazán...

MolnyFalcon lassna "kész" - a befejezett jó szó - ITO2 kalapálás ala.t.

Az 5.5.5 a userek nagy részének jó. Ezért nem nyúltak hozzá valszeg. Viszont többen is jelezték, hogy Korea 13 év után már kicsit unalmas. Ezért helyeződik máshova a hangsúly.

(Mondjuk ismertek engem. Lehet bármilyen szép és jó az ITO2 a jelenlegi modellező értékekkel élvezhetetlen lesz az egész...)

Bár a MolnyFalconm Korea helyszínt használja, de azért a környezet finoman szólva más. (OOB + DDB.) Balkan helyszín alá úgy tűnik, hogy nagyon gyorsan alá tehető az MF. A Taiwannál erős kompromisszum kell, mert több új fegyverzet is van az adatbázisban és gépek is. Mondjuk ezek lényegtelenek nagyrészt, mással helyettesíthetőek. Kivéve a Ching-Kuo-t. Viszont az iskolagép és kétüléses F-5F nélkül azért van élet. A meglevő kínai gépeket megfelelően lehet paraméterezni asszem, hogy az eredeti koncepció megmaradjon.

3. GF = F4S Tényleg Mower és más idiótaságaival van tele kevés kivételtől. Hónapok óta BMS imák és flém megy. Lényegében semmi más.

Tudom, hogy nem nekem szólt.
  • arrow19
    1.Frugals meghalt kb a gerince volt a falconnak
    2.FreeFalcon 1-2 hülyegyerek postol hogy kell kikapcsolni az NWS-t,hogyan lehessen HAWX grafikát adni neki meg kiírja pirossal hogy MISSLE LAUNCH kb. hasonló problémák
    3.F4support> august AUGUST NO BMS...ja és nagyszerű képek amerikai hölgyekről
    Ez igen szóval télleg nagy az élet, GF alatt nem tudom mire gondolsz.
    Bocsi ha kicsit elszaladt velem a ló nem neked szólt.
  • Molnibalage
    Milyen közösségre gondolsz? Nemrég még azt bizonygatták egyesek, hogy az GF fórum nem halott... :)
  • arrow19
    Már csak 2-3év és kiadják, a BMS4et az ehhez és hasonló cuccoktól az agyfasz kiver 15-20ember jól eljátszik zárt századon belül miközben kihal a közösség, grat csak így tovább.
  • Molnibalage
    Képek MolnyFalconnal QT Alien cimbitől.

Az utolsón micsoda élet zajlik. :)
  • L Viper #35418
    Detto :-)
  • Gundark 1 1
    Ó. Azt hittem ez új. Azért köszönöm. Kezdtem örülni hogy látok valami többet belőle.
  • Molnibalage
    Te és Vipera már régen megkaptátok. Még júliusban.
  • z0ty4
    Éled egyből a fórum, nagyon helyes.
  • L Viper #35414
    Este megnézném, ha átküldöd nekem is. Köszi.

• Gundark 1 1
    Megnézném én is a filmet. Küldesz egy hozzáférést? Köszönöm. És mikor jelenik meg? :)
  • Molnibalage
    PM-ek mentek.
  • Molnibalage
    Még mindig nem írtak. Holnap készülök egy jót üvöltözni velük. Ezután az lesz a minimum, hogy házhoz hozzák ingyért. 1 óra oda és vissza pluszban az, hogy leadtam. Még egyszer annyi, hogy elmenjek azért, ami jogosan jár és nem adtak egyből cserét. Ha nagyon morcos leszek, akkor írokl a Fogyasztóvédelemnek. Azért mindennek van határa...
  • Wampa
    Közben tájékoztass minket,mi van a prociddal.
    Off
    Nem tud valaki linket McNab Seven troops c könyvéhez?
  • Molnibalage
    Kiderült, hogy kamuztak. Azt mondták. hogy +500 ft/hó. Túrót. +3k-t kértek a duplázásért. Ezt is kifezettem volna, mert régen azt mondták, hogy maga az ADL tid 8192/512-őt és passz. Viszont maga a módszer pofátlan, hogy hazudtak az összegről...

(Nem cseréltek semmi és most névlegesen a duplája a sávszél.)

Feltöltés folyamatban.
  • repvez
    nálad is invitel van , ez már az uj vdsl hálozatos netjuk?Mert éni s arra várok, hogy valamit akciozzanak, mert a törpöm tele van hogy 9k-t fizetek az 5mb-ért mig a környékemn a másik szolgáltatoknál töredékébe van a gyorsabb net.