Hivatalos forum Oktató videók Kép feltöltése JoeDestroy_cucc Oktató vid_HU L_Viper cucc BMS manual_HU 80's Mod HT kisokos BMS Wiki Falcon4exe
-
függőséget nekem max valódi repülés fog okozni:) nem kezdek reszketni ha nem ülhetek a gép előtt és markolhatom a botot:)
Balázs nem akartam flame-t csak igy fáradtan nehezen szedem ossze a gondolataimat a lényeg amit mondani akartam: ne úgy próbáld felfogni amikor tanácsot adz mintha veled egy szinten lévő embernek adnád hanem olyannak akinek lövése sincs az egészről. A Manual is erről szól. És egy eddig polgári szimezéssel foglalkozó embernek azért egy harci szim igen csak más ugrás és légkör. itt nem kell annyira tudni repülni meg az instrumenteket kezelni, hanem inkább a radar és a manőverezés a fontos meg taktika.
csak ennyi. Nem mindenkinek alapvető, hogy ismeria típust amit repül. ezért kell az a manual. ÉS valóban azért igazán csak akkor mondhatod, hogy ismered amanualt ha minden aspektusát átnézted... Én pl soha nem állnék neki egy játék moddolásának amíg az tud újat mutatni..