Hivatalos forum Oktató videók Kép feltöltése JoeDestroy_cucc Oktató vid_HU L_Viper cucc BMS manual_HU 80's Mod HT kisokos BMS Wiki Falcon4exe
-
Az általad említett FPS-ek a kéz szem koordinációt erősitik és nem a kozos mozgás koordinációját. azt egyedul ismert környezetben teszik. A virtuális repülés a figyelemmegosztást és a kooperációt erősíti. De csakis akkor, hogyha ösztönszintjén használod a géped rendszereit. Ahhoz pedig 2 dolog kell: egy világos manual és egy gyakorló küldi amit orrbszájba ismételhetsz a rutin megszerzése miatt.
Lehet te F-16 Pilots handbookal a seggedben jöttél világra de pl én mindig is rühheltem a kályhát. Ismerem a haditechnikát kurva régóta érdekel és tanulmányozom nem lepődök meg azon, hogy egy lézervezérlésű bombához meg kell világítani a célt etc. de egy jó maunal még ha bő lére is van eresztve hasznos. Ugyanis az aktuális problémákra mindig megvan bennea válasz. és a rendszerek kezeléséről. ráadásul indkolva is van mert pl én utálok ugy tanulni, hogy nem tudom mi miért van, hanem csak lóg a levegőben.
BTW: leszálhatnál a magas lóról végre mert mindenben úgy nyilatkozol mintha te szartad volna a falcont legalább. A nagy arc nem mindenkinek jön be. pl nekem biztos nem.