Hivatalos forum Oktató videók Kép feltöltése JoeDestroy_cucc Oktató vid_HU L_Viper cucc BMS manual_HU 80's Mod HT kisokos BMS Wiki Falcon4exe
-
Azok a hosszú manualok TELJES feleslegesen vannak elnyújtva. Olyan redundánsak, hogy ehaj. Az AF-ben is az összes training küldetés leírása is van vagy 200 oldal és ott is leírja szinte ugyanazt, amit a konkrétan a rendszerek külön, részletes ismertetésésnél. Az AF-ben ez a rész asszem 130 oldal körül volt. Ebben le van írva igen részletesen és való és és szimulált példákon keresztül is az összes műszer és egyebek használata.
Az FF4 doksiban is ami TÉNYLEG lényeges egy nem újszölött számára, pl.: nekem az nem túl sok. Ami magára a fegyverekre vonatkozik az kb. 8 oldal. A JDAM és JSOW fegyverek kezelése.
Aztán őszíntén, ki az aki valaha használta valamire a Markpointokat. Én soha. Aztán van valami ezzel kombinált támadási iránnal való babrálás, ami még az SP3-ban jelent meg asszem, azt sem babráltam soha.
Egy kezdő számára az a nehéz, hogyha a való életből nem ismeri a hadtitechnikát, akkor nem tudja, hogy a szimulált világban hogyan viselkedjen és mit tegyen ellenük. Pl.: Hogyan működik a radar és IR rendszerek, mi a különbség pulse/doppler radar közt, mi a jelentősége a földháttérnek, mi az a beam jelenség doppler radarnál és még EZER hasonló dolog + ehhez jönnek még a taktikai elemek és a műrepülés.
Az ÖSSZES kezdőnél például multiban az a problema, hogy képtelenek egyszerre repülni, rendszereket kezelni és még a légteret is szemmel tartani. Pl.: Ha célt repültem neki, hogy gyakorolhassa a radar használatot, akkor mindig vagy túl gyorsan repültek vagy túl lassan, mert teljesen lekötötte a műszerekkel való babrálás. Ha csak szimlán csináltam egy 90 fokos fordulót már akkor is képtelenek voltak mind vizuálisan, mind radarral megtalálni. Az FPS játékosok mindig azzal jönnek, hogy az hogy fejleszti a kooperációt és helyzetfelismerést meg a helyzetfelismerést(most volt egy cikk az SG-n erről). Röhögnöm kell, mert én nem ezt látom. Tavaly a srác azt modnta, hogy addig orrba-szájba ment a CS és CoD. Hát 0 haszna volt.