• Bucser
    Igazából miután magyar manual csak egy nagyon rövidített készült belőle így az angol 579 oldalas manual PDF-jét tudom javasolni kezdésnek (www.replacementdocs.com -ról beszerezheted) + az FF4-hez készült mintegy 800 oldalas gyönyörűséget:) majd egy szótár az ölbe és menteni ami menthető:) Ezt magyarul nem érdemes tanulni minek után a rendszerek nagy része is angolul kezelendő és értelmezendő.

Én is tanulófázisban vagyok:) meg sem próbálkozom keményebb missionökkel:) egyenlőre a trainingeken legyek túl hiba nélkül, hogy ösztönösen menjenek a rendszerek kezelései (mondjuk ilyen elbaszott bill kiosztást rég láttam hál az égnek konfigolható:D) majd ha ezek megvannak lehet tanulmányozni a tactical engagementet majd a kampányt:) persze jó pár hónap tanulás eltelik előtte:)

Soha nem voltam egy hatalmas kályhacső rajongó. (pedig megvan Flanker 2,5 meg Lock-on 1.0+1,1) és az SFP-1-et imádom a feelingje miatt. Mégis jobban kedvelem a kávédarálókat:) Ott csak a tudás számít igazán:) Mondjuk itt is csak tovább tart a tanulási fázis nem elég az érzék hozzá:)

De mondom szótár+