• repvez
    Láttam, de az akkor sem megoldás, hogy minden repülés után mentegetek és ujra betöltöm a kampányt ilyett FF5 elött soha nem kellett csinálnom, söt a mentés gombot addig nem is használtam soha.
    Meg akkor hogyan és mit mentsek, ha az elsö kampány missionál befayga rendszer miellött le tudnék szálni a reptérre?
    Magyarán nálam most ugy áll a helyzet hogy az első küldi elindul minden gond nélkül és repülhetek is akár 45percet is semmi probléma mig vissza nem térek a reptérre akkor kifagy, igy kezdhetem elölröl vagy ha nem szálok le ez miatt hanem kilépek elöbb akkor meg a 2. küldinél lesz kék képernyő.
    A harmadik variácio hogy eltunnek a választható küldetések az elsö nap 9:30ig és nem azért mert szétlöték a repteret.
    Ugyhogy nálam ezért játszhatatlan és ezért kéne valami értelmes megoldást találni a helyzetre.
    Más játékot sem ugy játszok hogy minden pályánál mentek és kilépek a fömenübe majd vissza, az egész lendülete megtörik a játéknak igy.

Ezért kérdeztem a multkor is hogy semmit sem hallani hogy dolgoznának a srácok a következö javitáson, mert ráférne .