52966
  • repvez
  • Molnibalage
    Attól, hogy valaki tűkön ül valam miatt, még nem jön ki. Semmiféle logikai kapcsolat nincsa a kettő között.

A Diablo 3-at 10 éve várják és mikor jön ki? Hát a Starcraft 2? Hát a Duke Nukem folytatása? A Fighter Ops-ot mióta is várjuk? Eh... :(

Tavaly márciusban jöttek az első szivárgó vagy szivárogtatott képek és videók. Azóta tűkön ül sok ember. Még a FLARE project preview is elmaradt, hónapok óta semmi...

A DX9-re meg ne fogadj, mert a preview videó alapján, amit láttam erősen sanszor, hogy a domborzat ott is DX5 marad, nem kezeli a terep a fényviszonyokat..
  • repvez
    Az lényegében csak videozásnál jelentkezik játék közben a legtöbb gépet nem is látod vagy nem olyan közelröl hogy számottevö legyen a változás a saját gép legyen jo és azok amelyekkel egy kötelékbe repülök.Addig mig nem lesz Vörös géphez normális kabin addig nem érdekel hogy néznek ki.
    Sztem meg a BMS4 nemsokára kijön mert már mindden forumon tükön ülnek az emberek miatta.
    Az megoldja az oprendszeres gondomat lévén hogy dx9es lesz
  • Molnibalage
    Egyébként én a BMS4-ben már nem igazán reménykedek. Ahhoz, hogy élvezhető legyen számomra, gyak. arra is meg kell csinálni a MolnyFalcont. Ha a vörös oldalon maradnak a régi 3D modellek az is egy igen érdekesen kinéző szimhez vezetne...
  • Molnibalage
    Akkor legyen dual oprendszered. Ha OF-ezni akarsz, akkor XP-vel bootlj be. Szerintem játékonként 1,5 perc bootolás olcsóbb, mint hardvert venni, ha ennyire nincs pénzed...
  • repvez
    Pedig az olyan mint chuk norris pörgörugása még az ürböl is látszik :D
    Már késő már külföldön is látták a pörgö felszállást :D
  • arrow19
    Jaja sajnos,azt nem mertem belerakni a videóba
  • repvez
    Összel jönnek ki olyan játékok ami már nem megy el XP-n , w7 kell neki söt még az se biztos hogy DX10.1 is elég neki .Ha jol hallottam a BF3 DX11et támogat csak .
  • Molnibalage
    Szerintem a megoldás egyszerűbb. Nem kell Win7-et használni. Remekül megvagyok nélküle. ATI kártyám van.
  • Wampa
    De most kimaradt a jó pördülős felszállás:P
  • Wampa
  • Molnibalage
    A rakéta hack ötletem nem vált be. Nem tudom megcsinálni. Sajnos nem megy úgy, mint a JP-233-as türkk.
  • Molnibalage
    Naná, mert az OF-ben teljesen más motor mozgatja a kettőt. Az OF az F4.0 szintjén van, "csak" nagyobb felbontású a cucc és dds teszi szebbé.

A régi OG füstön látszódott, hogy pamacsokból teszi össze. Most besűrítették a pamacsokat. Én is megcsináltam anno a Realism MOD-ban, de hatalmas FPS ára volt. Lásd Sky Graffiti Display Team videót. Ha összevetitek az OF füstöt, a hasonlóság feltűnő... :)
  • repvez
    Nekem az FF-ben sokkal jobban tetszik a flare , nem olyan egyenes és egyforma, tiszta olyan hatás mintha tényleg hatna rá a szél , nem ugy mint OF-ben ahol párhuzamosan esnek egymáshoz képest a cuccok.
  • Molnibalage
    Nálam mikor utoljára fent volt, nem volt füstja a flare-nek. Nem tudtam vele mit csinálni. Szép füsje van, csak nagyon FPS zabáló. :(

Holnap rakok fel pár MF screenshotot.
  • L Viper #35312
    Nagyon szépek! Janhas csomagjait használom én is az OF-hez.

Rakétablokknál valóban kár, hogy nem lehet egyesével is indítani, mint az AF-ben. Csak Single és Pair opció van. Azért egy SA6-os üteg bánta a sorozást:

Pucolás küzben mindenből lőttek rám, a fene gondolta volna :-)
    Sajnos alig repkedek mostanában, most azárt csináltam pár képet is:

• arrow19
    Akkor marad addig ez
  • repvez
    Nem kell visszafejleszteni elég csak nvidiát venni ,mert annál már modositották a drivert hogy jo legyen csak az ati b@szik rá magasrol.
    Mostanába fejlesztek majd gépet, csak az a baj hogy VGA az nem kerül cserélésre nincs arra már keret, mert ha már cserélek akkor jobbat mint ami most van és olyat ami kihuzza min 2 évig mint a mostani 4850es.
    60k a keret ebbol cserélek proci+ram +lap egyuttest, ugy érzem ezzel elörébb vagyok mintha ugyan ennyiért csak VGA-t cserélek attol nem lesz jelentos változás, mivel sztem most sem VGA limites a gépem.
    dupla oprendszert meg nem akarok használni .
  • arrow19
    Semmi akadálya vegyél egy 8800GT-t kb 10k-ért és működni is fog. Amúgy nálam nvidia kártya van benn és a freefalcon+openfalcon fut, amúgy télleg szép a cucc. Balázs egy próbát megér a cucc hátha,láttunk már csodát tőled lehet ezt is át lehet hidalni.
  • Molnibalage
    Szép szé, de mit ér bármelyik is, ha nem indítható egyesével a nem irányítatlan rakéta...?
    Mi ér, ha nincs GPS fegyver modellezés?

Egyébként most, hogy eszembe jut elvben lehet, hogy meg lehetne hackelni a progit, hogy működjön az egyesével indítás, bár az AI akkor sem tudná jól használni.
  • repvez
    janhas ujabb fegyvercsomagja
    OF-el akarok játszani !
    Csinálják már meg végre az ATI+w7 bugot vagy adják ki a BMS4et!
  • Molnibalage
    Rövid hírek. A BSU-t engedélyezni fogom több gép számára. A jelek szerint az AI megbírkózik a helyzettel. Egyetlen gond lehet, hogy esetlegesen túl puha pl. kifutókhoz, miniális esély van rá, hogy azzal meg ATO ellenük. Egyébként teszteltem több cél ellen. Gond nélkül használta az MI. Ráadásul mivel több gép lesz így alacsonyan a játék még dinamikusabb és a MANPAD és SHORAD nem csak rá lő... :)

A tesz alatt egy T-80 + SA-13 battalion támadtak meg a gépek weapon free után. Frankón közelértek a célhoz, az SA-13-nak csak akkor volt sansza, mikor már oldottak. Az MI élesen kifordult és flare (viva új IR modellező értékek) túlélte az indítást. Hadjáratban meg kifejezetten elönyős a dinamikus magasságváltás.
  • Molnibalage
    MolnyFalcon_v.1.0_WIP
  • Molnibalage
    F-15.

A jobb légiharc rakéta kivételével minden a helyén.

A jobb és bal szány szép szimmetrikis, bele "lejt" a konfig, ahogy kell. (slant four)

Ez is stimmel.

Vagy arra gondolsz, hogy a rack belelóg egy kicsit a 3D modell gerendáját? Azon nem tudok változtatni úgy, hogy mást ne toljon el.

F-15C, minden rajta van. Nem látok hibát.

• Molnibalage
    Az F-15C-hez egy újjal sem nyúltam. Ha rossz, akkor 5.5.5-ben is rossz. Az F-15E-s megjegyzésnél nem értem az egymásra rakja részt. Azt tudom, hogy az egyik jobb oldali függesztőponton nincs fegyver, de ez sem MF hiba, az alaban sincs.
  • arrow19
    Semmi gond, én úgyis csak tesztelni szeretném.
    Az F-15Cnél a szárnytőnél a két rack fordítva van (nemtudom ez probléma-e) illetve az F-15E-nél észrevettem hogy egymásra pakolja a jobb racknél a két fegyvert, mindig a jobb belső-re rakja. Sajnos ingame nem tudtam letesztelni mert siettem. Csak gondoltam kis feedbacknek.
  • Molnibalage
    Lehet róla szó, de az esetben újra kell kezdeni a hadjáratot, mert gőzöm sincs, hogy mit szól a hadjárat ahhoz, hogy menetközben kirántod alóla az adatbázist és újat kap...

A nagyon WIP 1987 hadjárat is benne lesz. Földi csapatok + SAM nincsenek készen, csak részlegesen.

A 1987-es hadjáratnak megfelelő DB bővítés és finomhangolás nagyjából kész de ennek folyománya, hogy picit átkonfigurálom a két koreai hadjárat csapatait is, hogy több SAM mozogjon délre magávan a battalion állományával. Tehát nem önálló battalionban lesz MANPAD/SHORAD hanem egységen belül. (Többnyire most is ez van.) Az elhelyezkedése a csapatoknak marad, csak máshogy lesznek feltötlve.

BTW az FPS a 1987-es hadjáratban iszonyat magas, mert nincs n+1 db AAA (KS-12/19 és S-60) battalionnal teleszórva a térkép.

Egy próbára érdemes lesz a hadjárat. A légiharcokat láthatjátok és azt, hogy a vörös gépek hogyan dolgoznak. Tegnap hagytam két órát menni úgy, hogy repültem 2 bevetést is. Taroltak a vörösök. Nem kicsit, nagyon. A földi egységeket szórták rendesen és légvédelem sem 1 indítás 1 találattal dolgozik a modernebb gépek ellen...

Az is jópofa, hogy az MI sima BAI bevetéseken képes támadni a SAM-et. F-5E kötelékből néztem, hogy SA-11 pörkölt oda egy két gépes Jaguar csapatnak. Egy Jaguart lelőtt, de a másik adott neki 1000 fontosokkal. Ekkor érkeztünk mi és AGM-65-tel kiirtotuk a maradékot. Nem sokáig örülhettünk. Egy MiG-31 kötelék érkezett és úgy szétzavart minket, hogy öröm volt nézni...

Hazafele meg egy Mirage F.1 és Viggen kötelékkel akaszkodott ösze MiG-23MD. Vad kis dogfight alatt hullottak a gépek mindkét oldalon, de nem egy indítás egy találat eredménnyel.

(Pilgrim ódákat zengett PM-ben az eddigi hadjáratokról.)

Még valami, a BSU bombák közül egyet lehet, hogy egedélyzek egyes gépek számára. (Bár mivel nem zárolt a DB, ezt ti is játszva meg tudjátok csinálni.)
  • arrow19
    Estére kérhetek egy bugfixes verziót?
  • Molnibalage
    Megoldódott, Pilgrim feltöltötte a beta I és beta II is.
  • Molnibalage
    Nos, régebbi MolnyFalcon nincs meg senkinek? Sem Snail sem Eagle nem írt még vissza. :(
  • Molnibalage
    Ok. :)

Néztem egy rövid tesztet az Eurowar hadjárattal. Fasza. Nagyon. Az orosz gépek csak úgy aprították a földi egységeket. Egy Su-17 közelékkel elkezdett kötözködni egy F-5E kötelék. Botor dolog volt 4 vs 2-ben. Az egyik Szu-17 század 2 óra alatt +10 földi egységet lőtt le. 2 gépveszteség mellett azér szedtek le 2 ellenséges gépet is.

Nagyonn ott van dolog. Annyi speckó lesz ebben, hogy ez olyan hadjárat lesz, hogy ugyebár nincs Navy repszázad, csak szárazföldiek, viszont sok európai géppel. Viggenek, Tornadok, Jaguar, Mirage F.1, 2kC/D, stb.
  • z0ty4
    Szavadon fogunk...
  • Molnibalage
    Hogy eddig nem jutott eszembe funfalconhoz ez a zene.... :)
    Ha készen lesz a MolnyFalcon esküszöm, hogy megyek zúzni.
  • z0ty4
    A mellékelt videó is mutatja miből maradtok ki állandóan

• z0ty4
    Tudtam, hogy ez egyből fenn lesz.....

A Benny Hill-es zene is az én ötletem volt.

A többivel hogy állsz?

Bratyó laptpjáról írok, nemtudom odaférek-e ma a gépemhez....
  • arrow19
    Van felirat is már :D
  • Boconadi
    figyelj, kezdő pilóták hibája :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDSA:DSA:D:D:Ds Zotya... :D
  • Molnibalage
    Angol feliratot neki! :)

Nem tudtam jönni, viszont kalapálom a MolnyFalcon utolsó hadjáratát. A repcsik majdnem készen vannak.
  • arrow19
  • z0ty4
    Fenn vagyok TS-en.

Let's Get Ready To Rumble!!