Falcon 4.0 - BMS 4.3X

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

L Viper
Reménykedni azért lehet :-D
Anno az AF is a totál semmibõl lett, reklámok, meg csinnadratta nélkül.
polluxware
LP? sztem humbuk az.. mégha bele is kezdtek valmibe ANNÓ, annyira döglõdik az oldal hogy szinte semmi jele hogy élnek még.

honlap is talán csak az miatt megy mert simw, meg pár helyen még árulják a játékot

aztán meg is lepõdhetek.. egye fene ne legyen igazam<#eplus2>

L Viper
OF-en kívül én is csak FS-ezek. Több idõm nincs is.
A 4.8-at karácsonyra ígérik. Azt várom nagyon.
BMS 4-röl semmit nem tudok.
Az LP-s szimben is reménykedem.
polluxware
OF 4.8al van valami? megazaza másik BSM vagy mifene..

iszonyat rég nem fálkonoztam:) javarészt J-3 Cub-al pöszörgök csak<#nyes>

L Viper
Én adtam esélyt az 5.3-nak, toltam volna szóló kampányban is, de a legváratlanabb és legrosszabb alkalmakkor CTD mindig. Beleuntam, le is töröltem. Majd a következõ peccset megnézem.
Addig maradok az OF-nél és az AF-nél. Jó ideje tolom az OF-ben a Rolling Fire hadjáratot és egyetlen CTD-m sem volt eddig.
Nálam egyszerúen instabil az FF5.3 is, nem kínlódom vele. Elég volt.
Molnibalage
Nagyon heggesztgenek helyszínt a srácok, mert a munkaközi verziója a companionnak már ITO2 és Taiwan helyszínekrõl szóló fejezetet is tartalmaz. A tajvani helyszínez elvileg én csinálom az intro videót. :)

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Molnibalage
Jópofa.

Sakcok, nem ér rá soha senki multizni kicsit az FF5.3-mal. Nem igaz, hogy kint van lassan egy hónapja, de egyszer tudtam Viperrel kipróbálni. :(

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

DANIELE
Üdv urak, ezt ismeri valaki.
http://www.youtube.com/watch?v=YafPmUc9ivo&feature=related

nem látjuk egymást. nálam a tûzfalnál jó. azóta már meglett a hiba ami elég idegesítõ ugyanis eírtm az ip-t amire engedélyezve vannak aportok

Molnibalage
Relax. 4.0 <#vigyor2>

Molnibalage
Mit jelent az, hogy nem megy? Nem látjátok egymást hálózatban? Mert egyes esetekben a tûzfalnál a kivétel hozzáadás kevés. Ki kell kapcsolni. Hamaci is segíthet. Derstefék asszem mindig azon keresztül tolják.

hi
problémám a következõ nem tudok haveral falconozni azóta hogy új routerem van, FF5-el. routerem TP-Link TL-WR340G. gondolom portok uyganazok kellenek hozzá mint az ff4-hez. patch még nincs felrakva
pls help <#rinya>

Molnibalage
Na, csak sikerült lerenderelni. Beszartok majd a képminõségen. :)

Molnibalage
Ja, NightFalcon visszatért. Erõteljesen dolgozik a reptereken a jelek szerint. Dátumot továbbra sem tudok mondani, de nagyon teper a srác.

Molnibalage
Fogalmam sincs. Én megttaláltam a számomra egyelõre jó megoldást a wmv9 100% minõséggel és aztán egy mp4 konverter személyében.

Ja,64 bites ops.-re van egy outpost firewall pro-m,ha valakinek kell,
valahol mintha olyasmit olvastam volna,hogy ez kiszûri azokat a kémprogikat is,amik a legális kifelé kommozó progikra csatlakoznak.....vagy ilyesmi.Nekem nem jó 32 bitesen,én a freeware 32 est használom

Apám,nekem életem a kungfúúúúúúú!!!!!!!!!!!

Üdv Leon
Akkor megnézem majd.....mondjuk én csalok rendesen,a KOTORban is azt élveztem hogy én vagyok a legnagyobb jedi a világegyetemben:)

Balage
Ez milyen konverter? Microvideosoft Video Converter Professional 8.2.3.133
Nem jó neked?

Molnibalage
Kaptunk új tesztverziót. Elvileg nagyon komoly dolgok lettek benne fixálálva. A légitankolást végre kijavították, a tanker evileg végre nem pillanatokig repül csak egyenesen.

A high drag bombák esetén a CCIP és CCRP is pontos már elvileg. Még nem volt idõm feltenni.

Az is megváltozik, hogy x16 lesz a legnagyobb idõgyorsítás minden esetben. Ennek nagyon komoly okai vannak.

Molnibalage
A BG2 SoA megvan, de shoa nem toltam végig. Lehet, hogy kellene?

LeonSilver
Igen

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Molnibalage
BG = Baldur's Gate?

Egy újabb relax videót. Már csak renderelni és feltölteni kell.

LeonSilver
Hogy milyen?Talán a BG volt utoljára ilyen jó ebben a mûfajban.
Tipikusan a "naaaa még 10 perc ...." aztán azt veszed észre, hogy néhány óra már eltel.Viszont nem könnyû a játék.

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Repvez
Ja,ismerem a Diablot,de nekem a rep szimokon kivül a taktikai shooterek jönnek be,meg Star wars rulez!:)
Néha rámegyek ilyenekre mint a Wicsa,de ez most szétszivat:)
Én ûberhõs akarok lenni,ami nem vagyok amugy,erre valami pincsi kutya elõl rohangálok vagy 2 napja:(Frusztrál......
A Dragons ages az milyen lehet?

Balage
Mit kapunk?

Molnibalage
Én a Risen-t vettem meg. Eddig nem az amire számítottam. (A Gothic 3 készítõi követték el.)

A két NWN2 kieg is megjött. :)

Holnapra meg izzítástok a sávszélt, kaptok valami szépet! <#vigyor2>

repvez
Ha tetszik a diablo szerü játék akkor a torchlight-ot ki kell probálnod, nekem nagyon bejott kis méret és nagyon jol leköti az embert hosszu idöre.
etõl=ettõl

Off
Atyámfiai,ennél a Witchernél undoritóbb,idegesitõbb játékkal még nem találkoztam.B...tok +,az ember ki akar kapcsolódni egy kicsit ,de már reszket kezem ,lábam etõl a görénységtõl
On

polluxware
<#papakacsint>

Buren
Az ottan a Pollux õsapa? <#idiota>

A véleménycsere az, amikor bemész a fõnököd irodájába a saját véleményeddel, majd kijössz az övével. Okos pilóta alagútban nem katapultál.

Molnibalage
Az F-15-ös kép az csak szerintem egy lens flare és blur effek a hátsó gépre.

polluxware
csak névrokon:)

Zsolti biztos vágja.. szerintem egyszerû kivágás, az F-15nél meg egy natúr fényforrás van betéve a kép közepére.

Molnibalage
Pollux, ez te vagy?

Hogyan csinálod ezeket a képeket? Hogyan kerekítetted le a széleket?

Molnibalage
Ma esti rövid híreink, új videóklip készül. ;)

Molnibalage

L Viper
Nem kevésbé beteg.

Az angolok meg a magyar "fakanál" szó hallatán akadnak ki. Ez halál komoly.
:-)
Molnibalage

L Viper
Molnibalage
Hamarosan lehet, hogy új Compainion Guideot kaptok. Nagyon durván fel lesz tupírozva.

Molnibalage
MFL = Multi Funkcionális Lápmaoszlop. :)

L Viper
Úúúú de gonosz :-)
Nomeg pár lámpaoszlop :-))

Hogy legyen hova felakasztani a mûszakiakat,ha nem indul a gép?:))

Molnibalage
NF munkájának beérése teljesen bizonytalan. Július vége óta az utóbbi 3 napban posztolt csak. Asszem költözködött meg volt már RL gondja is.

A MANPAD az valszeg hamarabb lesz az én hadjárataimban, mint a másik adatbázisban, már Hustler tõlem kért javaslatot. Már adtam neki egyet. Tesztelem is. A jelek szerint mûködik.

L Viper
Lehet, hogy szólóban is vannak bajok. Egyébként ezzel az FF5-el tényleg csak a stabilitással vannak gondok. Amúgy nagyon jó lenne már ez az 5.3-as állapot.
Na jó, a Manpadok helyrerakása az jó lesz, meg esetleg az új kifutó és guruló, ami nekem tetszene még. ( Nomeg pár lámpaoszlop :-))
Molnibalage
A legutóbbi repülés kapcsán olyan CTD-t kaptál te, ami nem MP függõ volt. Ott szólóban is kaptál volna BaldEagle szerint. A gond az, hogy nem repülntünk eleget. Cirka 10 bevetést gyorsan le kellene gyrûni.

L Viper
Bízzunk benne, hogy az ilyen küldi utáni fagyogatások, CTD-k eltûnnek, mert voltaképpen ez a fõ baj. Ezt viszont nem írnám a szolgáltató számlájára.
Remélem ki lesz pucolva ami ezeket okozza, aztán világbajnok lesz.
Molnibalage
Megjegyzem az ki nem adott release elõtti beta az volt. Dersteffel 4-5 hadjárat bevetést repültem zsinórban és nem volt egyetlen CTD sem. Aztán kijött a márciusi, de még az 5.3 is még csak kalapálgatás.

Még 9 hónap után is Biker, i_hawk és Seifer szemetét takarítja BaldEgale. Tényleg beletettek jó dolgokat a kódba, de teljesen szétbaszták az egészet.

Molnibalage
Nem én, õk. Én csak fordítottam. Valakinek az. Nem emlékszel, hogy AF-fel hogyan lehetett multizni? Csak Hamachival, amíg mikrós netem volt. Na ennyit arról, hogy melyik Falcon mire háklis. Az FF-hez nem kellett hama emlékeim szerint soha.

Azért az AF, FF és OF elég messze vannak már egymástól. A nagyszüleik még kb. azonosak, de õk max. uncsitesók. :)

L Viper
Már elnézést, de anno te harangoztad be, hogy milyen világbajnok lesz multiban.

A logika miért lenne helytelen? Az online századoknak a stabilitás és a jó kód a lényeg. Ne kelljen már szenvedni, elindítom kapcsolódok, és megy jól. Mi más kéne egy online századnak? Csak ez. Láthatod, még az AF rondasága felett is szemet hunynak.

Az AF és az OF is ugyanazon a 10 éves Falconon terpeszkedik, tehát nem ez a baj. A magyar netszolgáltatásra se fogjuk már, megsaccolni sem merem hány ember játszik neten ebben az országban.

Nekem szinte hihetetlen, hogy Dersteféknek sosincs semmi gond vele kampány multin. Bár ahogy elnézem elég sok TE-t gyártott hozzá. Talán azt tolják és nem kampányt.
LeonSilver
Hilfe!!!

Srácok.Keresek egy képet ( régebben megvolt nekem, rá is tettem egy saját 29-es skinre de egész egyszerûen nincs meg ) ami ehet hasonló azzal a különbséggel, hogy a karakter jobbra néz ( ez annyira nem is lényeg ) és nem hímzett patch hanem rajzolt.Egy ilyen hímzés elég hülyén nézne ki egy gép oldalán :)

Molnibalage
A kijelentésed meg logikailag helytelen. Nem attól lesz jó a multikód, hogy online századok átállnak rá. Ha jobb lesz a kód, akkor átállnak rá. A videókon láthatod, hogy derstefék miket összehoztak. Pontosan idõzített támadásokat. Az egyik fedezte a másik hátát, stb. Ha lett volna MANPAD indítás, akkor beszólhatott volna, ahogy én teszem AF alatt, mikor ti alacsonyra mentek és beüvöltö, hogy flare, flare, flare! :)