Hivatalos forum Oktató videók Kép feltöltése JoeDestroy_cucc Oktató vid_HU L_Viper cucc BMS manual_HU 80's Mod HT kisokos BMS Wiki Falcon4exe
-
Érdekes, hogy nálad az FF atom stabil az OF meg szerinted CTD-zik és kevés az FPS mikor mindenki másnál meg teljesen jo minden körülmények között :)
Viszonzt nálam FF5 ota nem tudtam 2 kampányt missiont egysmás után repülni , mert a második betöltésénél csak kék képernyöt látok (nem kékhalál vagy fagyás) és hallom hogy megy a játék , csak épp nem látom , vagy ha el is indul akkor meg a reptértöl 5mérföldre elszál a játék aztán csak feladatkezelövel lehet becsukni, én meg ezért nem repülök FF-el, ert csak felb@ssza az agyam.
OF-el szeretnék , mert a gépem elég lenne hozzá és mig elindult textura hiba nélkül addig semmi bajom nem volt vele az user hibán kivül, hogy a catrig dolgot nem tudtam megszokni.
A helyszint is minek csinálnak, mikor még ezer dolog lenne amin kéne javitani elötte?Utánna nekiállnak majd megin valami uj feature belepakolásnak és kiderül, hogy nem müködik jol az uj helyszinnel és kezdhetik elölröl akkor meg nem egyszerübb a jelenlegi helyszinekkel elbajlódni, mig minden olyan dolgot át nem alakitanaak ami nagyon fontos?
Különben is aki komolyan játszik azok készitenek saját TE-t és azt repülik a saját századukkal a kampányt csak azok használják akik ugymond singlébe vagy ne mrendszeresen repülnek.
inkább áltak volna neki egy uj multikodnak vagy egy egyszerübb serverhez csatlakozási modnak.
OF-hez a szerinted elavult rendszeréhez is tudtak olyan programokat késziteni ami megkönnyiti ezt .(OFlauncher)
FF-re hol van ilyen ?
JanHAssal is váltottam pár szot és szerintem semmi különös nincs az ö választásában csak az hogy OF-re egyszerübb modellt késziteni nem kell DXM-et gyártani .