Falcon 4.0 - BMS 4.3X
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A magyar netszolgáltatás meg olyan amilyen...
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Bár tudjuk, Derstefék jókat játszanak vele.
Na majd ha az online századok is átállnak FF5-re, akkor lesz jó a multikód. Ez a nem sávszél, hanem kiszolgáló típus dolog eléggé sántít, már bocsáss meg. Csak az FF5-nél van, bármi más progi megy hibátlanul a netjeinken.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
A routerban hardwares tüzfal van igy az is sokat fog
Valaki szaboltálta a géped és semmi sem megy, aminek köze van a Falconhoz? <#vigyor1>#vigyor1>
Ez mp4 formátumban van. Jobb minõségû és kisebb is, mint az elõzõ. A taralom is változott egy kicsit. BsPlayer újabb verziói gond nélkül lejátszák vagy a Kmplayer is.
kicsit hosszú de tanulságos.
\"Nem biztos hogy a pozitív hozzáállás segít megoldani a problémát, de elég sok embert bosszant ahhoz, hogy érdemes legyen megpróbálni.\"
Egyébként igen, csak kész videókat tudsz átkonvertálni.
A Jane's A-10 fejlesztésének abbahagyásáról egy részletesebb (ámde régi) cikk. Tanulságos.
A véleménycsere az, amikor bemész a főnököd irodájába a saját véleményeddel, majd kijössz az övével. Okos pilóta alagútban nem katapultál.
Eszmeletlen reszletesen volt benne a tornado szimulalva(egyik kedvencem).
Azota sem futottam ossze Tornadoval szimes gammakban 8(
Hiaba no mar akkor is szerettem azokat a szimeket amibe 3X101 gombot kelett nyomogatni 8)
A mai világban meg nem hiszem, hogy bárkinek akadály lenne az ha valami fizetös és meg akarja szerezni igy vagy ugy, hogy használni tudja.
a teszt meg nem jött még le mivel azt a nyomorult 14mb-ot is csak 15kb-al szedi igy meg 40perc lenne mire lejön .
A DVD-re azt hittem én is régen, hogy elég. Megvettem az egyik kedvenc filememet DVD-d. Bizony olyan lazán pixeles már a DVD a mai LCD-n, hogy ehaj...
A tesztet leszedted? Tökéletes minõség és 1/7 méret, amirõl beszéltem. A progi viszont fizetõs.
Video konvertállással foglalkozo topic meg van szinte minden nagyobb forumon (prohardwer,index,sg)ha felteszed a problémákat biztos hogy jönne rá válasz.
Amugy a youtubos hasonlatod ott sántit, hogy az igaz hogy ugyan annyi adatot letölt mint simán, de akár azonnal meg lehet nézni miközben tölti a fennmaradó részt.És ha jo a tömörités akkor a minoséggel sincs gond, ld.: néhány movietrailer gametrailer.
A másik hogyha kisebb a video mérete akkor nem kell több részbe szétvágni és nem kell bajlodni a különbözö darabok leszedésével összeillesztésével.
Ezt az 5:4-es képarányt meg nem értem, mivel egyáltalán nem olyan elterjedt képarány mert vagy 4:3-as vagy 16:9 vagy 16:10-es képarányok vannak tulnyomo többségben.
Az egy szép dolog hogy te ugy csinálod hogy kitoltse a képet, de lehet hogy a többség aki a videoidat nézi nem ezen a formátumon teszi és igy vagy torzitva látja vagy egy szép vastag fekete kerettel.
És a video minösége nem csak attöl függ hogy mekkora a felbontása.Sokat számit a szinmélység a bitráta a gyors mozgások stb..
Sztem felesleges az 1280x1024es felbontás hiszen a dvd szabvány is 720x576-os és mégsem olyan rossz a képe még egy LCD-tvn sem.
A HDRedy felbontás is csak 1280x720 a full HD meg 1980x1080 ami meg még messzebb van az általad használt felbontástol és mégis vannak fenn neten ekkora felbontással 6csatornás hangu trailerek 100MB köruli méretben .
Nem kell akkora feneket keriteni ennek a minöségre megyek dolognak a dersteffes video tökéletes minöségü a youtubon is kirakva teljesképernyore 1680x1050-es felbontásra .És állitom hogy a 10perc kevesebb MB-kol kijött.
Amugy meg még nálam mindig nem jön le onnan a video darabjai az elsö résznél csak visszaugrik a kattintsak a letöltéshez a linkre részhez.
Azt is leírtam, hogy mi a gond, ha egyáltalán lefut a dolog, de majd fel is töltöm a végeredményt, hogy lássátok.
Nah mindegy aza lényeg hogy jön.
Amugy mi lesz átdolgozva rajta ?
ASRock H570 Phantom Gaming 4 \ i5-10600K \ 64gb DDR4 \RTX 3070
Egy kis off a humorosból reméllem nembaj
Torony: Hogy ne csapjon tul nagy zajt, legyen szives forduljon 45 fokkal
jobbra.
Pilota: Milyen zajt csaphatnank mi 35000 lab magasan?
Torony: Olyan csörömpölöset, mint amikor a 707-esük összeütközik az
elöttük levö 727-essel!
Torony: Ön most egy Airbus 320 vagy 340?
Pilota: Egy 340 termeszetesen!
Torony: Akkor ebben az esetben lenne szives a start elött a masik ket
hajtomüvet is bekapcsolni?
Pilota: Jo reggelt Pozsony
Torony: Jo reggelt. Csak tajekoztatasul: Itt Becs beszel.
Pilota: En most eppen leszallok Pozsonyban.
Torony: De ez itt tenyleg Becs.
Pilota: Becs?
Torony: Az.
Pilota: De miert? Mi Pozsonyba tartunk.
Torony: Okay. Akkor szakitsa meg a leszallast, es repüljön balra.
Torony egy Pilotanak, aki különösen durvan tette le a gepet:
A leszallas nem ördöngösseg, az utasoknak finomabban is a tudtukra lehet
adni, hogy földet ertek.
Pilota: Nem szamit, ugyis mindig tapsolnak.
Alitalia Pilota, miutan egy Villamcsapas a fel kokpitot lebenitotta:
Nalunk majdnem minden tönkrement. Semmi nem müködik. A magassagmerö sem
mutat semmit ........
Öt perc sirankozas utan bejelentkezett egy masik gep pilotaja: Ne
pofazz,
inkabb halj meg ugy mint egy EMBER!
Pilota: Ott eg egy leszallofeny
Torony: Remelem eg ott több is.
Pilota: Szerintem csak füstöl.
Pilota: Csak egy keves üzemanyagunk van meg. Sürgös intezkedest kerünk.
Torony: Mi a helyzetük? Nincsenek a kepernyömön. Pilota: A 2-es kifuton
allunk, es mar egy örökkevalosag ota varjuk a
tankautot.
Torony: Problemaja van?
Pilota: Tönkrement az iranytüm.
Torony: Hogy tud ugy repülni, hogy az összes müszere tönkrement.
Torony: Leszallas utan kerem guruljon a Taxiway Alpha 7, Alpha 5,
Whiskey
2, Delta 1 es Oscar 2.
Pilota: Mivan? Mi itt nem ismerjük ki magunkat.
Torony: Nem tesz semmit, en is csak ket napja dolgozom itt.
Pilota: Startengedelyt kerünk.
Torony: Bocs, de nem kaptuk meg a repülesi tervüket. Hova szeretnenek
repülni?
Pilota: Termeszetesen Salzburgba, mint minden hetfön.
Torony: De ma kedd van!
Pilota: Mi? ... Ja akkor ma szabadnaposak vagyunk.
Pilota: Itt nincs egy darab Follow-me-Auto sem?
Torony: Negativ. Nezzek csak, tök egyedül visszatalalt a terminalhoz.
Torony: Magassag es helyzet?
Pilota: 1.80 m vagyok es baloldalt elöl ülök.
Torony a maganrepülöhöz: Ki mindenki van a fedelzeten?
Pilota: A Pilota, ket utas es egy kutya.
Torony, egy durva landolas utan: Gondolom a kutya vezetett.
Torony: Van eleg üzemanyaguk vagy nincsen?
Pilota: Igen.
Torony: Mi igen?
Pilota: Igen Uram!!!'
Torony: Adja meg legyen szives a varhatoan mikor erkeznek.
Pilota: 'Hmmmm... A kedd jo lenne.
Aragorn és Snail simán leszedte tegnap este.
A jelek szerint sokan várnak és nem is kell reggelig. 😊
Azt is leírtam már, hogy youtube alatt is nézd meg a letöltött adatmennyiséget. Alig tér el attól, mint ha leszeded. Viszont, ha onnantól fogva annyit nézed, amennyit akarod.
A Te érdekedben mondom, hogyha azt szeretnéd, hogy minél többen megnézzék/letöltsék, tedd kisebb méretre, és töltsd fel gyorsabb oldalra. Így talán még "népszerûbb" is lehetsz.
De úgy okádékul fog kinézni, ezt nem akarom. Régen még 1024-es vieóim koncepcióját a csapatnak így mutattam meg, mert spórolhattam a feltöltéssel. A minõségben már ez is meglátszott. Akkor 1280-as anyagból nem csinálok 800-ast, mert borzalom lesz a vége.
Mi az, hogy gyorsabb oldal? Az idõ nagy részében az MF agyonver mindent, és legalább rendszerezhetõ a cucc és könyvtárak oszthatóak meg és nem töröl le semmit még free userként sem. Nagyon régen rapidra tölöttem fel. Most onnan 270 MB 4-5 óra alatt jön le és miután kiadta a linket semmit sem tudsz csinálni, mint fre user. A tárhelyek nagy része jenki vagy nekik van szánva. Ennek megfelelõen az jenki csúcsidõben itt lassú. Ez van. Viszont ez ingyért van.
Vegasban egy 3Mbit-es konvertálás bõven elég, az 5Mbit-es meg már elég.
Régen Xvid alatt - már nem azzal készülnek a mozgalmas videók, mert mákostésztát csinál a képbõl - sem használtam 2400 kbs feletti értéket, az oktatófilmek is 2000 körüli értékkel készülnek. Wmv alatt viszont nincs bitráta állítás. Egy qualitiy számot (0-100) kell megadni, ami sokmindent állít. 75-80-as táján van a 3 Mbit-es Xvid minõség, de méretben talán kisebb. Viszont 95 felett gyakorlatilag a nyers felvétel élességge jön vissza. A gond az, hogy 5 perc = 600-700 mega. Hiába húzod fel az XVid-et 2500 fölé nem lesz szebb, csak nagyobb. Nem tudom miért, de nem is érdekel. Csak a végeredmény érdekel. Így nem megy. Wmv kodek és magas szám = szép kép. A méret meg másodlagos. Jó estben ti 20 perc alatt lehúzzátok és órákig töltöm fel + konvertálás. Az Xvid további hibája, hogy kivilágosítja a felvételt egy kicsit.
Hogy egy picivel szebbek legyenek, saját elvárásaidnak megfelelõen még húzol rajtuk egy picit az egyéni beállításokban. (De majd segítek neked ebben, mert spec. tõlem nem kértél "tanácsot" 😄) nincs fennt a Vegas, de majd felrakom, mert elõ akarom venni.
Szerinted én nem próbálkoztam mindnnel? Idáig kb. 5 különféle codec kb. 50 beállítását próbáltam ki és vetettem össze. Anno 1 napig csak ezt csináltam. Egyik sem érte el a wmv minõségét, de méretben sokszor meghaladták azt. Nem hiába írtam azt, hogy senki nem tudott segíteni. Ennyira amatõr nem vagyok azért 3 év konvertálgatás után. A H264 jónak tûnik, de Vegas alatt nem tudom, hogy hogyan üzemelhetõ be.
A free HD videó konverter is H264 kodeket használ. Az ACE packben H263 van, de nem hajlandó vele a legtöbb beállítás mellett lefutni. Mikor lefut, semmivel sem lesz kisebb a végeredmény, mint 90 feletti wmv beállítással, de néha még a konvertálás is szétcseszõdik, a 25 FPS helyett, totál mást konvertál. A zene megy, a kép nem követi...
Egyébként meg felesleges jobb, nagyobb minõségben (ill. felbontásban) konvertálni a videót, mint amilyen a játék grafikáLYa. Nagyon sok embernél láttam már (most nem csak rólad van szó, illetve PONT nálad nem tudom), hogy a játékot felveszi 800x600-as felbontásban, a videót meg bekonvertálja egy 1248x1024 szeres felbontásban. Hozzáteszem, hogy ez csak példa, hogy lsd az értékeket
Szerinted erre nem figyelek? Nem viccbõl vettem új gépet. 1280x1024-ben veszem fel és abban is renderelem. Viszont akkor számold ki csak képpontban, hogy 800x640-hez képest mennyivel több képpont. Na, alsó hangon ennyivel több adat és kész a szép nagy méretû videó. Az 1080x720 (?) videó elvileg HD csak képpontban kicsit messze van az 1280x1024-tõl.
Mellesleg az új gép megvétele döbbentem rá, hogy a régi élsimítás nélküli és 1024-es videóim nem olyan szépek az új, nagyobb felbontású monitorokon. Ezért nem engedek a minõségbõl. Nagyon sokak bõven nagyobb felbontást használnak, mint én.
A a free cucc amit kipróbáltam tényleg kb. 1/7-re vitte össze a méretet minõségromlás nélkül, de trial miatt csak pár másodpercnyi anyagon próbálhattam ki és ahogy mondtam, így az elterjed 5:4 képarányon nem lesz full screen. Mindenkitõl elnézést, de nekem herótom van a 16:9 képaránytól. Szándékosan úgy készítem a videót, hogy kitöltse a képernyõt. Ez az esetleges konvertálás szépen hazavágja.
Ettõl függetlenül lehet, hogy paypal-t most már tényleg belövöm és veszek konvertert, mert ez nem rossz arány finoman szólva. Mp4 formátumot csinál, új és free lejátszók gond nélkül boldogulnak vele. Vsizont így eggyel több lépés a konvertálás, mert 100-as wmv beállítással kell lekonvertálni és utána még egyszer mással.
(Láttam egyszer valami tutorialt H264 kovertálásra. Követhetetlen és érthetetlen volt. Azért még próbálkozok.)
A Te érdekedben mondom, hogyha azt szeretnéd, hogy minél többen megnézzék/letöltsék, tedd kisebb méretre, és töltsd fel gyorsabb oldalra. Így talán még "népszerûbb" is lehetsz.
Vegasban egy 3Mbit-es konvertálás bõven elég, az 5Mbit-es meg már elég. Hogy egy picivel szebbek legyenek, saját elvárásaidnak megfelelõen még húzol rajtuk egy picit az egyéni beállításokban. (De majd segítek neked ebben, mert spec. tõlem nem kértél "tanácsot" 😄) nincs fennt a Vegas, de majd felrakom, mert elõ akarom venni.
Egyébként meg felesleges jobb, nagyobb minõségben (ill. felbontásban) konvertálni a videót, mint amilyen a játék grafikáLYa. Nagyon sok embernél láttam már (most nem csak rólad van szó, illetve PONT nálad nem tudom), hogy a játékot felveszi 800x600-as felbontásban, a videót meg bekonvertálja egy 1248x1024 szeres felbontásban. Hozzáteszem, hogy ez csak példa, hogy lsd az értékeket
De nem kioktatni akarlak mégegyszer hozzáteszem, mert ha megpróbálnám, vagy tanácsot próbálnék adni, úgyis megsértõdnél (talán sokan ezért nem segítenek😄), mert úgyis jobban értesz mindenhez. 😊 Ez tényleg csak egy tanács, és lehet hogy az elején kissé durva voltam, bocs 😉
Ha kell, akkor a Vegast meg majd felteszem minél hamarabb!
puxi
A videó kódolásban meg senki nem segített akárhol kérdeztem. A minõségbõl meg nem vagyok hajlandó engedi, mert direkt ezért vettem jobb gépet.
Ha ezt az állományt tolom fel a youtubera, akkor onnan is kb. ennyi adatot kell leszedni... Enegem, ha valami érdekel, akkor kivárom míg lejön. Minden videóm fent van a youtubon. Nem tûnt fel? Mióta tárhelyen jobb minõségben elérhetõ kevsebben nézik ott meg a videóimat.
Más inkább az eredetire kíváncsi és nem rommá tömörített szarra...(most már ez nem igaz, de régen ez volt, ezért is nem rakok már fel semmit a Patrickaviationra, mert 100 megás a korlát a free usernak). Csak azért rakom fel oda is, hogy a subscirberek is tudjanak róla.
Azért a mai net korában egy 200 megá adat a vicckategória méret szerintem letöltési oldalról, ha a szerverek nem leterheltek. Várj reggelig. Akkor száguldani fog. Cégnél szoktam tesztelni a linkjeimet. Percek alatt több száz MB jön le.
Ekkora méretben már full HD-s filmelözetesek vannak 6 csatornás hanggal.
És nem tudom hogy csak nálam ilyen de innen a media firerol alig akar jönni a cucc az elsö rész csak 20kb-al jonne ami orákat venne igénybe a letöltésre.
A véleménycsere az, amikor bemész a főnököd irodájába a saját véleményeddel, majd kijössz az övével. Okos pilóta alagútban nem katapultál.
POKE 12713,165 - halhatatlanság (örökélet?)
SYS 4100
Pályakódok:
21D135008
10C700068
238A35008
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Hát mos nézem hogy ez nem is a Hackandslashdémonkiller topick.....
Én meg irogálok ide vagy két éve😞
De akko' ez a Falcon mijen lyáték?Me' Leonsilver montta hogy
van csíttye amitõl a bossdémon bexarick!Csak nem tom a soultrap kóggyát😞
Polluxi!
Ha nyitok egy "Shoot the commie for mommy,better dead than red" 😊)topikot ,jössz diszvendégnek?😛PPPP
Apám,nekem életem a kungfúúúúúúú!!!!!!!!!!!