• repvez
    Igy van L_Viper én is a te véleméyeden vagyok, hogy sokkal szebb nekem a default kabin is az OF ben mint az FF-é annál mint már párszor leirtam, olyan érzésem van mintha nem is lenne textura néhol a kabinba annyira sivár.
    A legnagyobb szivfájdalmam hogy nem megy nálam :(
    ÉS az egyeduli ami szebb az FFbe az a flare füstje.
    És igen azok a lámpaoszlopok azok nagyon hiányoznak FF-böl, nincs is olyan reptér ahol nem lenne IRL sem.
    ÉS attol hogy egy forumon nincs élet az nem aszt jelenti hogy a virtuális századok saját oldalán nem lenne pörgés, csak általában azt vagy nem tudjuk hogy mi a cime vagy nincs hozzáférésünk az oldalhoz.
    És érdekes modon youtube is szinte csak OF-el van tele ha multirepülés van .
    Az hogy 4.8-as verzio nem jött ki egyáltalán nem biztos hogy azt jelenti, hogy nem képesek megcsinálni, sokkal inkább azt hogy talán mutattak egy kis részt a fejlesztöknek a BMS-böl és inkáb felajánlották nekik hogy felesleges 4.8at csinálni hanem legyen benne a BMS-ben.
    Ha annyira nem lenne élet OF körül akkor sem janhas sem a flare nem az OF-et választja a modolás alanyává.

És hamár a fejlesztésnél taretunk az FF széria is elég jol megült már lassan 1 éve nem jött ki hozzá uj javitás , de még csak utalás sincs arra hogy valamit készitenének.Az FF5.5 elött legalább voltak izelitö képek és Pár infó hogy min dolgoznak, de most meg semmi.