Hivatalos forum Oktató videók Kép feltöltése JoeDestroy_cucc Oktató vid_HU L_Viper cucc BMS manual_HU 80's Mod HT kisokos BMS Wiki Falcon4exe
-
Sosem értettem ezt a puritán jelzőt az új 3D kabinra. Én pont fordítva látom. Az OF 3D kabin az, ami a 2D-s kapcsolók miatt totálisan elavult - oszt mégis viszi az FPS-t - másfelől a kaibn szélein levő fekete akármit sem vágom, hogy mit akar modellezni. Koszt? Mert sem élőben sem fotón sem láttam ilyet, viszont rém hülyén néz ki. Ellenben kabint karcolás csak FF-ben van. A kabin tükröződse meg felül van kicsit effektálva.
A panelok színe finoman szólva köszönőviszonyban sincs az semmilyen valódi kabinnal - valóságban szürkés majdnem fekete színű a kabin és nem cián és szürke keveréke.A pedálok mozognak, a HUD picit jobban látszik, ennyi. Viszont mélyütés a javából, hogy a 3D kabinba való ugráskor az FPS alsó hangon 10-20-at zuhan...
A default F-16CG kabin FF4 időkben az FF3 után ásznak tűnt, de az új 3D kabin mellett sokkolóan gyenge. Raider pit textúra nélkül be kell csukni szinte a szememet... :)
A nehézség relatív és gyakorlatilag 3 éve nem repülök komlyan, de inkább semennyire. Még így is túl könnyűek.
Nem tudom, hogy mekkora közösség épül az OF köré és hol, de a GF fórum gyakorlatilag kihalt. Az "adják ki a BMS topikokon kívül" - az egyikből Mower csajos topikot csinált - szinte semmi sem fut. Az FF két lényegében új helyszín jött ki, a Tajvan és Balkan erősen feltupírozva. OF-hez gyak semmi sincs...
Egy 4.8-at nem voltak képesek két év alatt összegereblyézni, pedig gyak semmi kirívó nem került volna bele az új kabinon kívül. Attól viszont nem lesz más egy szim, hogy szép kabinja van.
Lámpaoszlop? Arra jó, hogy a részeg pilóta a győzelmi mámorban felcsavarodjon rá. Jiháááááá.