• L Viper #35352
    Állandóan fikázod szegény OF-et, mert nálad az FPS-el és grafikai megjelenéssel gondok vannak és ellenszenvedet iránta így vezeted le :) (Poén volt a mondat második fele.)

Picit hadd védjem meg az OF-et:
    Bocs, de nekem még mindig a régi NVidia 8600 GT-s kártyán a kétmagos 2,8 GHz-s procimon vígan elszalad. Az fps frankó, multiban és single módban is sokkal stabilabb, mint az FF5.
    UI CTD -re sem hajlamos.
    Egyébként meg a rádiócsatik és a Data Caedridge is tök jól meg van csinálva, nekem pl ez is nagyon tetszik.
    Az többféle interaktív tréning meg nagyon hasznos a kezdőknek.

Azok a kis apró grafikus fejlesztések meg nagyon jók. A földi kiszolgáló személyzet és egységek, apróságok nagyon életszerűvé teszik.

A 3D-s kabin szerintem az FF5-ben nagyon puritán OF után, a textúrák színvilága és a hátsó rész rondasága visszalépés az RV-hez képest is. A CJ szerencsére az RV-ből megszokott. Az animált kapcsolók viszont jók.
    Az ég, a napszakok és a felhők OF-ben nagyon szépek, jól megválasztott moddolással fénykép érzet.

Az OF hadjáratok nekem megfelelnek, viszont ha én is ennyit búvárkodnék az adatbázisokban, meg ennyit nyüstölném, reggel ezzel kelnék, este ezzel feküdnék, biztos zavarna, hogy van pár furcsa konfiguráció. Hidd el a játékosok nagy többsége elvan vele. Bevallom, minden részletre kiterjedő ismeretek hiányában nem is érdekel a full realizmus. Nekem ez egy játék. Sok játékos van így ezzel. Egy átlag szimesnek szerintem egy közepes OF hadjárat is kihívás, hidd el. Nem mindenki tolja 98 óta a Falcont.
    Az meg szerintem elmond valamit, hogy elég sok közösség épül az OF köré és amikor volt időnk multiban tolni Zsoltival, meg Destroy-al csak kellemes tapasztalatunk volt vele.

Ja és OF-ben a repterek alaptartozéka a lámpaoszlop :D
    Cska azért írtam ezt a kis monológot, ha idetéved valaki új lásson többb véleményt is az OF-ról :)

Leírhatnám még mi nem tetszik az FF5-ben, de felesleges, mert azt is tolom :D