Hivatalos forum Oktató videók Kép feltöltése JoeDestroy_cucc Oktató vid_HU L_Viper cucc BMS manual_HU 80's Mod HT kisokos BMS Wiki Falcon4exe
-
Lehet róla szó, de az esetben újra kell kezdeni a hadjáratot, mert gőzöm sincs, hogy mit szól a hadjárat ahhoz, hogy menetközben kirántod alóla az adatbázist és újat kap...
A nagyon WIP 1987 hadjárat is benne lesz. Földi csapatok + SAM nincsenek készen, csak részlegesen.
A 1987-es hadjáratnak megfelelő DB bővítés és finomhangolás nagyjából kész de ennek folyománya, hogy picit átkonfigurálom a két koreai hadjárat csapatait is, hogy több SAM mozogjon délre magávan a battalion állományával. Tehát nem önálló battalionban lesz MANPAD/SHORAD hanem egységen belül. (Többnyire most is ez van.) Az elhelyezkedése a csapatoknak marad, csak máshogy lesznek feltötlve.
BTW az FPS a 1987-es hadjáratban iszonyat magas, mert nincs n+1 db AAA (KS-12/19 és S-60) battalionnal teleszórva a térkép.
Egy próbára érdemes lesz a hadjárat. A légiharcokat láthatjátok és azt, hogy a vörös gépek hogyan dolgoznak. Tegnap hagytam két órát menni úgy, hogy repültem 2 bevetést is. Taroltak a vörösök. Nem kicsit, nagyon. A földi egységeket szórták rendesen és légvédelem sem 1 indítás 1 találattal dolgozik a modernebb gépek ellen...
Az is jópofa, hogy az MI sima BAI bevetéseken képes támadni a SAM-et. F-5E kötelékből néztem, hogy SA-11 pörkölt oda egy két gépes Jaguar csapatnak. Egy Jaguart lelőtt, de a másik adott neki 1000 fontosokkal. Ekkor érkeztünk mi és AGM-65-tel kiirtotuk a maradékot. Nem sokáig örülhettünk. Egy MiG-31 kötelék érkezett és úgy szétzavart minket, hogy öröm volt nézni...
Hazafele meg egy Mirage F.1 és Viggen kötelékkel akaszkodott ösze MiG-23MD. Vad kis dogfight alatt hullottak a gépek mindkét oldalon, de nem egy indítás egy találat eredménnyel.
(Pilgrim ódákat zengett PM-ben az eddigi hadjáratokról.)
Még valami, a BSU bombák közül egyet lehet, hogy egedélyzek egyes gépek számára. (Bár mivel nem zárolt a DB, ezt ti is játszva meg tudjátok csinálni.)