Falcon 4.0 - BMS 4.3X
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
A véleménycsere az, amikor bemész a főnököd irodájába a saját véleményeddel, majd kijössz az övével. Okos pilóta alagútban nem katapultál.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Lemaradtam a vitárólbocsimost nem találtam az eredeti cikket,és a keresõ ezt dobta ki..Kik is foglalgatnak TV székházakat..
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
érdemes megnézni.. fõleg rio-t, meg Poland-os részt
egyikben olimpiát, másikban foci vb-t akarnak rendezni<#nyes>#nyes>
Apám,nekem életem a kungfúúúúúúú!!!!!!!!!!!
Bár pont ezért szeretek ide járni :-)
Apám,nekem életem a kungfúúúúúúú!!!!!!!!!!!
A többség csak közbiztonságot és rendet akar, meg igazságot. Hidd el.
most engem nyugisan lehet beskatulyázni mondván "egy oldal" eszmélyét fújom én is, de akkor Te az ilyen Nesu féléket hova tennéd?
én erre lennék kíváncsi tisztelettel
Megint csak ismételni tudom magam: mifelénk vidéken, a falvakban szeretik a gárdát. De érdekes. Tudom azok is szélsõséges hülye nyugdíjasok, kistermelõk, fiatal családosok, meglopott kisemberek. Fujj, rohadt lázongó kormányellenes csõcselék.
Ja a gyermek ortopéd cipõkrõl is lenyúlták a pénzt. Hányinger.
magyar gárda/rendõrség (bizonyos szempontból utálom én is a sünöket "vizi"😊
de azért amíg az egyik demokratikus, a másik meg törvénytelenül mûkszik.. szóval oké legyen anarhia, csak ez kábé meddig lenne jó hecc?
Remélem nem csak az án szívemet dobogtatja meg, ha látom ezt a gyönyörû címert.
tehát lehet példálózni csak akkor már értelme is legyen😊
"Hihetetlen, hogy még mindig mennyi hozzád hasonló elbutított, a múltról, a mostani bagázs bûneirõl tudomást nem vevõ szimpatizáns van ebben az országban." bocsi de ez nem csak rám vonatkozik...
Ez röhej.
Sajnos ez van ha egy politikai szar elkezd használni valami történelmi jelképet.Ez van a mi árpádsávunkal és ez van a szvasztikával is.
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Hogy én milyen tudatlan vagyok.
Egyébként nézd csak meg a külföldi felvételeket egy szélsõjobbos felvonulásról. Vonulnak, rendõrök körülöttük, és rajtuk túl szélsõbalos ellentüntetõk. Majd a szélsõbalosok nekimennek a rendõröknek.
A gond az hogy ha azt a szót mondom hogy cigány, nem vagyok európai. Noha a saját vajdái is igy hivják õket, mint ahogy évszázadokig igy nevezték õket.
Szóval felõlem lehetsz az úgynevezett baloldal pártján (höhö munkások képviselete mi? 😊 engem nem zavar. CSak ne gondold hogy ezek a legények valami grál lovagok akik megvédenek minket egyszerû népeket.
Gundi szerint Munkásõrség, szerintem folytathatjuk: magyar rendörség, vagy inkább magyarellenes rendõrség.
Már meg Franciaország is messze van. :-D Ez jó, csak ott volt mostanában a legkirívobban a barátaid akciója, holott szerinted nincs baloldali randalírozás.
Hihetetlen, hogy még mindig mennyi hozzád hasonló elbutított, a múltról, a mostani bagázs bûneirõl tudomást nem vevõ szimpatizáns van ebben az országban. Nyugodtan szavazz rájuk, nemsoká megteheted, ha elégedett vagy velük.
Ha nem tetszik olvasgasd a Népszabadságot, vagy hallgasd a friss rádiót. Ott igazat adnak neked. :-)))))))
Amugy meg észre kéne venni hogy mindenki egyformán sáros és csak attöl függ hogy ki melyik részre hajlik hogy a kornyezetében melyik oldalnak a kirivo eseteit mutogatják.
A linkelt oldal meg eléggé egyoldalu.Ha lehet akkor ezeket ne itt vitassuk meg mert csak összeugrassza a társaságot (ami a céljuk ) és még kevesebb hivo lesz.
Én részemrol csak ennynit szerettem volna mondani kérem kapcsolja ki !
Hö. Egy oldalt mutass akinek NEM. Mind ebbõl él hogy uszít a másik ellen. A barátaid most éppen a megbántott mártírokat adják, akiket meghurcolnak.
Mutassak neked a gárdához hasonlatos baloldali egységet? Munkásõrség.
Na mi volt meg? A komcsizás egy kicsit, egy csepp nácizás, most már zsidózhatunk.
fõ gondolat továbbra is az a részemrõl hogy kapja be aki ilyesmin éli ki a kislétûségét
(pillanatig nem mosolyognák az áldozatokon) - sztem nem is írtam ilyesmit
és mielõtt minden hozzád hasonló emberke felhördülne, és menne neki a másiknak
elõtte egy pillanatig filózzunk már el azon hogy kinek a képe van a cikk felett, meg kinek érdeke a folytonos ciriburi gyûrölködés
ezzel egy pillanatig nem akarom védeni a baloldalt, de mutass már nekem a gárdához, vagy az azokkal szimpatizáló szélsõséges mozgalmat..
erre mondtam hogy nekem ez új
persze TÉVEDHETEK! sõt pillanatig nem vonnám kétségbe
csak basszus... gondolkozzunk már egy picit elõtte, mielõtt valki olyan szól be nekünk aki "NEM A MI KUTYÁNK KÖLYKE"
franciaország meg nem itten van
Képzeld nagyon is vannak szélsõbalos randalírozók, ha ez neked újdonság lenne.
Egyébként szomorú, hogy már megint kezded. Nagyon sajnálom, de az itteni társaság nem vevõ a hülyeségeidre, meg az állandó provokálásodra.
Nem igaz, hogy nem tudod ezt felfogni.
-
ahogy mondottam szánom azt akinek erre tellik szabad idejében
most már ilyen is van:/
-
ergó szomorú hogy valki a nem tetszését így fejezi ki (másik oldalon)
(vagy az is lehet hogy valki félre randalírozott)
-
az is lehet hogy aki ezt mûvelte, fingja nem volt hogy mit fújkál le, meg tör össze -> ergó akárki lehetett az, még talán valmi agyoniskolázott foci huligán banda ami mint tudjuk közismerten baloldali érzelmû társaság -> erre szólt a vigyor -> nem pedig az áldozatoknak akikrõl szólt ez a fajta megemlékezés
számomra nem sikk letagadni akármilyen bírka társaság tevékenységének áldozatait... ezt a sportot meghagyom a "boldog oldalnak"
Kedves Viper
most már ilyen is van:/
(vagy az is lehet hogy valki félre randalírozott<#hehe>#hehe>)
de jó lenne tovalendülni ezen a ki mit mûvelt cuccon
Ma van egy csomó szép nagy semmi játék.