• Molnibalage
    Nagyon valószínű, hogy szombaton a MolnyFalcon beta 3 jön immár két használható hadjárattal. Az 1991-est is kalapáltam egy kicsit, hogy jobb FPS és még optimalizáltabb támadás legyen + további front felé tartó erősítést tettem be. a MANPAD fenyegetés az első napon túl erős. Ha majd eleget játszottam, akkor lehet hogy gyengítem.

A hadűveletek elején a magas veszteség kék oldalon boriítékolható. Nagyon rá kell menni a SAM vadászatra a BAI / Interdiction alatt. Az MI-nek, ha padlockkal kijelölöd a célt, akkor támadja őket. Jól. Játszhatóak a hadjáratok.

Egy súlyos problémát találtam, az F-4 gépek számára nagyon bő felfüggesztési konfigot engedek meg, emiatt hajlamos 4x2 CBU-71 + 6xMk-20 bombát felrakni az ATO egy gépre. Ilyen konfiggal finoman szólva tégla az F-4DSK/ESK/E.

Két lehetőség van.

1. A CL felfüggesztésrő törlök minden fegyvert. Ezzel az a gond, hogy az intelligens játékos számára nem lehet olyan ütős konfigont összehozni, hogy két szárnypótos full AA fegyverzet és bombák a CL-on. Vagy csak CL pótos marad full AA mellett és kintre megy a bomba, vagy nincs 'winder ha földti támadó fegyverzetet akarsz.

2. Minden olyan fegyverből 0 db lesz hadjáratban, ami mehet a CL felfüggesztésre, így viszont kihal a változatosság.

(3.) A játékos változtassa az MI gépek fegyverzetét. Összesen 3-4 F-4 század van egy hadjáratban, nem tart néhány percnél tovább ez, amt 2-3 óránkét kell csak megtenni.