52966
Hivatalos forum Oktató videók Kép feltöltése JoeDestroy_cucc Oktató vid_HU L_Viper cucc BMS manual_HU 80's Mod HT kisokos BMS Wiki Falcon4exe
-
#35087 Én is úgy tudom, hogy a FLARE-rel jön az BMS4. Viszont a videón amit én láttam még nem volt FLARE... -
#35086 Azzal a 3 postjával több mint valószínű hülyeségeket beszél -
#35085 Most vagy kamuzik az illető, vagy nem... -
#35084 A Haditechnikai összefoglaló. -
#35083 "tehát a kézikönyv másik kiegészítő fejezete is hamarosan kikerül." ÖÖö lehet tudni hogy ez miről fog majd szólni? -
#35082 FF weboldal hírek.
Más. A HT összefoglaló elment lektorálásra, tehát a kézikönyv másik kiegészítő fejezete is hamarosan kikerül.
MolnyFalcon hadjárat editálására állok rá. -
#35081 Jólesz ez!!! -
#35080 Sakktábla és skót kockás pléd? :)
-
#35079 tanulgatom a texturázást és közben halad a project -
#35078 A végén kiderül hogy magyarok fejlesztik azért nem adták még ki :D -
#35077 Akkor sem jön. Fura, de valahogy már nem is igazán érdekel. A MolnyFalcont is már csak becsületből fejezem be, hogy legalább én játszak vele. -
#35076 Mower nagyon be van indulva egymaga majdnem 4 oldalt telepostolt OF forumon hogy adják már ki a BMS4et :) -
#35075 Ha minden jól megy, akkor a hétvégén újra már azon fogok dolgozni. -
#35074 Természetesen mehet a MolniFalconnal! -
#35073 Ja, ha már multi lesz valaha, akkor nem lehetne a MolnyFalconnal? -
#35072 Hát én a héten már vagy nem vagyok otthon vagy a barátnőmmel leszek...a sex nagy úr... -
#35071 Basszus, jó lett volna a tegnap este. Én hülye a tv előtt bambultam pedig repülhettünk volna ááááá.
Ma este ? -
#35070 Már dolgoznak az ugyon mert már jelszót kér a belépésre.
Janhas oldalán elérhető az uj maverick modell ccsomag. -
#35069 És milyen jó fejek, még zenét is raktak alá -
#35068 z0ty4? -
#35067 Hétköznap nem igazán érek rá ilyesmire. Mostanában ezerrel hajtok, hogy végre lezárjama sok párhuzamosan futó projekemet. A HT összefolaló átírása és bővítése lassan befejeződik. Utána jön elvileg 2 vagy 3 oktató film és a MolnyFalcon "készre" kalapálása. Aztán egy kis pihi és F-15 cikk / könyv.
Hétvégén jó nekem -
#35066 9fele valaki ráér multizni? -
#35065 De szemét emberek vannak... Komolyan, ennyi az öröme az életben? -
#35064 Hej, csak elkaphatnám a tettest. Letépném a kezét és a trutymós végével verném agyon. -
#35063 -
#35062 Volt már ilyen database error. Nálam semmi sem jön be. Majd kijavítják. Vagy te mit látsz és mire érted? -
#35061 Sikeresen összebaszták a freefalcon fórumot....grat,marhára kellett. -
#35060 Aztamindenit.... nem tűnik rossznak -
Wampa #35059 Vipera
Ez WTF?
WTF:)
a fLIGHT SZIMUVAL LEHET BOMBÁZNI MEG LŐDÖZNI IS? -
#35058 -
#35057 A linkek közé felkerült a picit szépített és minimálisan átírt Típusismertető. A kézikönyvhöz nem tervezek nyúlni jó ideig ezek után. -
#35056 OFF
Új videó. Nem Falcon.
A következő videó nagyon sok képet újra fog tartalmazni ebből, mert két olyan jó zeném van, hogy nem tudok kihagyni jó képeket. Először fordult elő, hogy nem tudtam eldönteni, hogy melyik melyikhez legyen felhasználva.
Ez egy rövid videó. A másik cirka 3-szor hosszabb lenne.
ON -
#35055 Ennyit akartam én is mondani vele :D -
#35054 A Falcon nem helikopterszim. Pont. -
#35053 Ház az a heli nagyon gagyusznak tűnik -
#35052 Repülhető predator OF-ben érdemes megnézni a többi videot is mert helikoptert is tesztel repülhetöként -
#35051 Amint látod eddig csak te írtál vissza. Remélem másnak is jó lesz.
Kéne csinálni éjszakai repülést, tök buli lenne.
Videóval kapcsolatban mi az elképzelésed?
-
#35050 No, hétvégén Falcon multi? -
#35049 Vasárnap elvileg nekem megfelelő vagy szombat este. MolnyFalconnal kellene, harci jelenetek azzal jobbak lennének. Most nem funfalcont forgatnék. -
#35048 Végre egy jó ötlet. Ki csatlakozna? Illetve kinek mikor jó?