• repvez
    Tehát a repteret elég plane-böl megcsinálni nem kell adni neki magasságot?Egyébként milyen megkötés van rá polygon értékben és textura méretben.A reptéren lévö épületek azok legyenek külön fájlban vagy akár a reptéren a helyükön is lehetnek.
    Egyébként nem használnám fel az FS modelt sem, mert 10k+ polygonbol van és ahoz képest ronda.Csak azért kérdeztem ezt mert egyenlöre ez az egyetlen repülös játék amibol át tudom konvertálni a gépeket hogy legalább lássam hogy hogyan kéne kinézni egy játékon belüli modellnek.
    Ha tudsz beszerezhetnél pár segédletet arrol hogy minek kell megfelelni egy modellnek hogy bekerüljön a játékba az jo lenne.A mozgo alkatrészeket már a maxban kell animálni vagy elég hogy különállo objektumok legyenek?
    Bár én csak olyan modellt csinálnék amit magyarországi területen lehetne használni,ezért lenne jo ha jol müködne az europai terület RV alatt és olyan gépek lennének feltuningolva grafikailag és 2/3d kabinal amiket mi is használunk.
    Azután már nincs más hátra csak balagenak összeutni egy jo kis Hunaryan Air Force kampányt (bele log a keze a bilibe )