• Wampa
    Te Gundi

Azon gondolkodtam,az A10 hez amugy minek a min féldinamikus kampány?
    Még az F16 hoz megértem,ott a légi műveletek teljes spektrumát át tudod fogni,szinte azzal az egy géppel,de beülhetsz másba is.Mondjuk attól ,lehet hogy van benne féldin,nekem csak a küldetésszerkesztő fut,ott is,ha már bakancs van a katonákon,beszaggat
    Szóval csak arra gondolok,hogy az A10 felkadatköre olyan,jól el lehet szórakozni vele ugy,hogy te magad csinálsz küldetést,viszont az avionika,meg a gépre ható erők modellezése mindent visz (nem mintha tudnám milyen valójában) Bár az érdekesnek tűnik,hogy egy gépágyusorozat után,amit tulhuztam a célon,mikor elrepülök a terület fölött,látom becsapódni a lövedékeket.Nem hiszem hogy 200-220 csomós sebességgel utólérném......a másik a gépigény,az jellegzetes....érdekes módon,sokkal szarabb grafikával mint a Lonci,sokkal rosszabbul fut (mondom ,nekem)szvsz ezt lehetett volna optimalizálni,ugy,hogy a gyengébb gépű szimulátoros is,a félhülye grafika buzi is,aki amugy easy ben nyomja és keresi a Bosst,meg a vérszimós is(akinek mindenből max kell)megtalálja ami kell neki.
    Speciel én leszarom,hogy hány milliárd polygon kivülről a gép,meg hogy a kilazult szegecs mozog rajta,sőt a külső nézet se létszükséglet,ezzel a fülkével meg a lockon tájjal ellennék életem végéig.

Többiektől bocs az offért

Remélem ez a BMS megoldja valahogy ,hogy ne fagyogasson 64 es win7 alatt....a Joe féle megoldás nagyon jól jött,ugyanis előtte sehogy nem ment az FF,de ezzel együtt is a FF ha pld TE után uj TE-t kezdek,simán lefagy.Bár ezzel együtt is játszható lett igy,ugyhogy JD nek ezer hála.