52965
Hivatalos forum Oktató videók Kép feltöltése JoeDestroy_cucc Oktató vid_HU L_Viper cucc BMS manual_HU 80's Mod HT kisokos BMS Wiki Falcon4exe
-
#34966 Falcon történelem. -
#34965 + néhány rakéta neve hibás volt az MFD képernyőn. Azok is javítva lettek.
Más.
Elő tudtam csalogatni, de úgy tűnik, hogy csak F-16CJ vagy az új kabin használatkor műödik.
-
#34964 MolnyFalcon beta 2.
Változások rövid listája.
- F/A-18/C és több más gép - F-4, F-4ESK/DSK is javított squadron stores értékekkel bír.
- A US Navy gépeken más CBU kiosztás.
- Az SA-8 üteg 2 db helyett 3db járművel bír.
- Új repmodell az SA-8 és SA-19 rakétának. Szemből indítva eddig simán elrepültek egy egyenesen repülő cél felett is...
- Gripen EWS-s működik.
- A Gripen eddig belesüllyedt picit a talajba. Már nem.
- MiG-23MLD új 3D modellel és Aristoteles módosított skinjével. (Még fejleszthető egy kicsit.)
- Az 2 rakétás SA-3 indító visszajött. Az inditó tökéletes működik, de a rakéták nem látszanak az indítón.
- Minden hajó csoportban már csak 1 hajó van pár kivételtől eltekinve. Így jóval keményebb ellenfelek így. (RWR most sem jelez rendesen, ez nem az én hibám.)
Röviden ennyi. -
#34963 Ma frissített MolnyFalcon adatbázist töltök fel. -
#34962 Márminthogy fogtad és rátettél egy felülnézeti rajzot? Az egyetlen gépnél sem volt olyan soha, hogy ne manuálisan kelljen ráillesztegni a gépre.
A 3D modell nem fog változni, ezzel nem tudok mit kezdeni. Ha bármi terved van a modellel, akkor keresd meg Snail-t. -
#34961 Megprobálkoztam egy kis skinezéssel a gripennel, de a ráillesztett high res méretarányos panelvonalak a képen látható modon nem passzolnak a modellel.
gripen skin
A képen is látszik , hogy lehetne mit finomitani a modellen, mégha nem is addni hozzá több polygont - bár az is ráférne mondjuk hamár 100 plussz polyval több lenne, már nem lennének a törzs-szárny találkozásánál a elsötétülö részek-hanem csak a meglévö vertexeket a megfelelö pozicioba mozgatni, már javulna a megjelenése a gépnek. -
#34960 Kész az MLD. :) -
A kabinkeret csak WIP. Most már külön dat fájl kezeli az MLD-t. Máshogy nem ment. Ezt sem csináltam még. Ma is új dolgot tanultam. :) -
#34958 JAS-39
7089
7090
7750
7092
7093
5000
7095
1348
Lehet, hogy itt is van pár felesleges. Minjárt megmutatom, hogy 2 órányi szenvedés mire volt elég az MLD-vel. :) -
#34957 természetesen és köszi -
#34956 MiG-29A
1840
1841
1842
1843
1844
Gripen estén az új Gripen számok kellenek ami a MolnyFalconban van?
Mi-24
310
Mi-8
1641
An-24
1141
4345
4346
5547
C-17
1217
1218
1219
1220
1221
-
#34955 mig 29 , gripen, helikopterek, szállitogépek an-26. c-17 -
#34954 MiG-23ML DPRK
3971
3972
3973
3974
MiG-23ML USSR
3967
3968
3969
3970
MiG-21MF
1911
1912
1914
1915
MiG-21bis
1427
1428
1429
1430
MiG-21PF
3640
1552 (nem biztos, hogy kell)
1852
Szu-17
1557
1558
1559
Van még valami?
-
#34953 Pill. -
#34952 Egyébként ha valaki meg tudja mondani hogy melyik számu texturák tartoznak a magyar vonatkozásu gépekhez akkor én is beállok csinositani párat hátha sikerül valamit összedobnom . -
#34951 Köszönöm Repvez. Pont erre gondoltam. Csak te bővebben fejtetted ki. -
#34950 Én az "annyira megy skinezés" részre reagáltam. Kinek megy annyira? Mert nekem biztos nem. Anno sindel csinált skineket, de ő évek óta nem járt erre. Zsolti volt a másik nagy skines, sajnos ő is szökőévente jár erre.
A leni skin attól lett szebb, hogy töröltem dolgokat. Ahhoz nem kell nagy tudomány... :)
Felőlem azt csinál mindenki amit akar, csak saját tapasztalatból tudom, hogy mekkora szopás úgy csinálni skint, hogy nincs template. A Szu-33 skint anno 1 hónapig csináltam - bár nem folyamatosan - és a Kuznyecov is volt vagy 1 hét, pedig az lényegében sík felület volt.
Nosz, hajrá. Csak én úgy vettem le, hogy ha nekem olyan jól megy. Hát nem megy... -
#34949 Ja és attól hogy valaki szeretne és ideje is van rá attól miért kell a kedvet elvenni ilyen kijelentésekkel, lehet hogy vannak olyan emberek akik épp a te modolásodra monják hogy értelmetlen, miért ne lehetne egy MLD mig-23-asra ráfogni hogy az a magyar gép mivel nincs az adatbázisban ilyen modell senki sem fikázna azért hogy nem is volt ilyen gépe a magyaroknak.
Ez éppen azért egy virtuális játék, mégha nagyon valosághü is hogy bármi megtörténhet, miért ne lehetne egy olyan hadjárat ahol egy reptéren üzemel a mig 29 és a gripen szu-22 és a többi magyar gép ?
Szted a 59-esek hogyan oldják meg azt hogy nincs benne magyarország mint terület sehogy kijelöltek egy repteret a krim félszigeten és az lett kecskemét , de azon tul megprobálnak mindent ugy repülni mint a valoságban és érdekes modon nem akadnak fenn azon hogy soha nem volt szu-25-ösunk , de ugy repülik mintha a szu-22-es századunk lenne.
Akkor hol itt a probléma? ha valaki ezzel a változtatással jobban bele tudja érlni magát nagyobb élményt ad számára akkor miért ne csinálhatna magyar skint akár melyik géphez? -
#34948 Már megint ezek a negativ hullámok.Most miért ne lehetne magyar skint készitenia zokhoz a gépekhez amik benne vannak a játékban, függetlenül attol gogy a valoságban mennyire használtuk öket ki vagy hogy részt vettünk e valamilyen háboruba velük?
Ezt az egész megközelitést onnantol fogva értelmetlen felhánytorgatni, hogy nem valoságos meg realisztikus mikor Koreai területen játszodik a kampány .
Ez igaz hogy OF, de szerinted a lengyeleket hol érdekeli hogy koreai területen soha nem repültek föleg f16-tal? OF reppenés
A lényeg itt azon van hogy legyen egy saját reptérnek kijelölt terület és azon repüljenek az lényegtelen hogy az egy figtiv kampány figtiv részvevövel. -
#34947 Nem étem a kérdést Mihez csináljunk saját festést?
És minek? Egyelőre egyetlen hadjáratban sem vagyunk benne igazán. Magyar MiG-29 skin van egyébként. Nem tökéletes de van.
MiG-23ML skin lehetne - bár nekünk csak MF volt, ami más sárkánnyal bírt - 21bis, MF és PF gépeink voltak. Ebből egydül a bis/MF-re érdemes skint csinálni. A 3D modelljük asszem ugyanaz.
Szu-22-re lehetne, de értelmetlen, mert soha nem használtuk ki a gépek képességeit.
A skinezés baromi nehéz és időigényes munka. -
#34946 De attól az ötlet nem rossz. Szerintem.... -
#34945 Közel sem megy annyira. Semmi mást nem csináltam, mint kitisztítottam pár részt, ahol alpha channel kell. A gerenda fémszínű / szürkés lett, mert nem fogom rágürizni az illeszkedő terepcamo szép illesztési pontjait. Színben amúgy sem tudnám öszeharmonizálni, mert az eredei készítő a megviselt felület látszatát turia külön layeren csinálna. Nem tudom úgy reprodukálni, hogy ne látszódjon az, hogy az utólag készült.
A speedbrake felületeti sem néztem még meg. Szóval ki tudom tisztítani úgy, hogy viszonylag szépen nézzen ki. Semmi több. A felségjel lekaparása a fentiek miatt nem megy. Nekünk amúgy sem volt MLD-nk... -
#34944 Ha ennyire megy a skinezés csinálhatnánk magunknak saját festést nem? -
#34943 Gyors és primitív munkával ennyi telik tőlem.
(Csak WIP) -
#34942 Van LOD editorod? Mert akkor csak be kell importálni a dxm-et a MiG-23 MLD dxm-jét a LOD1-re. Tudod, hogy hogyna kell? Fent vagyok MSN-en. -
#34941 Üdv, dobd át a cuccot holnap megnézem mit tehetek,esetleg a lod-ot is. -
#34940 Esetleg Zsolti vagy más skinnermágus meg tudja csinálni a skin fejlesztést? A wireframe-t is oda tudom adni, ha kell. -
#34939 MiG-23MLD modell.
Aristoteles skinje ehhez nem jó. Írtam Aristotelesnek PM-et, de nem tudom, hogy megkapja -e, mert cirka 5 éve nem lépett be az FF fórumra. Én is megcsinálnám úgy ahogy talán a skint, de az istennek sem bírom elérni, hogy a PS7-em tudjon dds-t exportálni.
2008 óta nem skineztem, totálian elfelejtettem szinte mindent... -
#34938 Fasza lett. -
DIESEL DOG #34937 szerk:
Illetve már hozzáigazítottam a szövegdobozt... már csak az új gombok hiányoznak... :) -
DIESEL DOG #34936 Balázs!
Ezt a sort rakd be a topik hosszú címébe valahova alulra, ahol elfér:
<script type="text/javascript" src="http://di3s3l.glap.hu/Metro2033topik/newbuttons.js"></script>
Ha ez megvan, akkor kicsit változtatunk a szövegdoboz méretén is hogy passzoljon a gombokhoz... -
#34935 Azért kell még kalapálgatni, találok kisebb-nagyobb hibákat benne. A kétrakétás SA-3 indító eltűnt, mert elfelejtettem, hogy az összes eddigi indító ugyanazt a parentet használja...
Sq. stores hibák is vannak. Tegnap jó sok egységet hozzáadtam a hadjárathoz. Egyszer volt CTD-m, bár alacsony FPS és akadozás közben szállt el. Egyébként eddig működött a cucc. Az 1982-es editálás óvatosabb lesz.
Szélsőséges esetbe X idő múlva, ha kapok segítséget lehet, hogy újta lehet kezdni az egészet. Mindegy, a DB lényegében megvan. -
#34934 Köszönjük. Forma 1 nézés után jöhet egy kis repülés... -
#34933 Squadron stores fix.
Másold be a \MolnyFalcon\objects\ könyvtárba és lesz LBG a Horneten. -
#34932 Én is repültem egyet.
Még sosem láttam ilyet.
Repülök tök nyugisan és egyszercsak prozik a föld körülöttem. Mi-24-esek dolgoztak rám, aztán jött az R-60-is. Alig éltem túl. :) -
#34931 És máris találtam egy hibát... :(
Nincs GBU a Horneten, pedig akartam. -
#34930 Hölgyeim és uram. A MolnyFalcon beta kiadása. -
#34929 Nem. Csak az 1991-es lesz. Kiadás után kezdem el kalapálni a '82-est. -
JohnTerry #34928 Repültem vele pár húzós bevetést, a HSD-t persze butítottam, az előbb Prowlerekkel mentem SEAD Strike-ra, kilőttünk egy rakat lérakot, közben rengeteget indítottak ránk, alig tudtam kimanőverezni, meg a vadászok is megtámadtak végül sérültem leszálltam egy divert field-en...izgalmas volt, mint a régi szép időkben! -
JohnTerry #34927 Akkor ez azt jelenti, hogy a 82-es és 87-es hadjáratokat is javítva lesznek a holnapi verzióban?