Falcon 4.0 - BMS 4.3X

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Egyébként meg biztos vagyok benne, hogy a nagy OF és FF közepette éjszakánként mikor senki nem lát elõveszitek az AF-et is 😊
😊 rendesek vagytok
Én ma kb 7-8-tõl érek rá, akármeddig, szombaton és vasárnap is.

De OF-et is egy pillanatig tart felrakni. ha minden igaz leszedtem a régi F4-et és talán az OF is le van töltve.
L Viper
Majd azért jelezz, ha sikerült megoldani.
AF csak a Te kedvedért lesz 😊
L Viper
Ballasztos gyakorló?
Molnibalage
A piros színû JDAM az mit jelent a valóságban?

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

zsoltfireman

szuper, köszi
JoeDestroy

\"Nem biztos hogy a pozitív hozzáállás segít megoldani a problémát, de elég sok embert bosszant ahhoz, hogy érdemes legyen megpróbálni.\"

L Viper
A legújabbat lökd rá, 1.013-asra van peccselve nálunk.
L Viper
Akkor a manual szerint engedélyezned kell a Routerben a két portot.
( AF manual 494. oldal 2934 és 2935-ös portok. )

Csak akkor tudsz játszani velünk.

Van egy oldal, ahol van segítség a beállításhoz, de nem emlékszem a linkre, Joe biztos berakja mindjárt. :-)

Molnibalage
Ok. Akkor elõ kell kaparnom az AF-et. A .12 vagy .13-as patch menjen fel?

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

L Viper
Az lenne a legjobb, de szerintem Moho életét egyelõre ne bonyolítsuk a többféle installal. :-)

Molnibalage
Ha már nem FF-es multi a cél akkor lehet, hogy az OF jobb lenne.

Igen van, Linksys WRT54GL.
L Viper
Egy fontos kérdés: Routered van -e ?
Ha van, akkor bizony engedélyezni kell pár dolgot, mert nem fogsz tudni multizni.
L Viper
Nekem teljesen mindegy, mehet AF is, abban jó a Balkán.
OF -em és FF5.3 is fent van.
Ma reggel raktam fel az FF5 1.03-at. Illetve az AF. Ez a kettõ. Azért is gondoltam AF-re mert az stabil és nincsenek vele macerák. (Ahogy olvastam)
JoeDestroy
A nép akaratának és telepítéseinek megfelelõen tõlem bármelyik 😊

\"Nem biztos hogy a pozitív hozzáállás segít megoldani a problémát, de elég sok embert bosszant ahhoz, hogy érdemes legyen megpróbálni.\"

L Viper
Nagyon tudnám pedig díjazni, ha végre olyan jól tudnánk FF5-özni, mint ahogy szeretnék, mert nagyon tetszene.
JoeDestroy
TS kliens
TS magyarírás.
Telepítési beállítási útmutató.

Tegnap a komm a skype-on ment, de több tagnál gazdaságosabb a TS, mint a konferenciavonal.

L Viper
Jaja, Derstef félét próbáljuk még meg, 1 órát rászánhatunk. Ha nyögvenyelõs akkor OF, AF ?
L Viper
Team Speak, gondolom van neked is.

Elérhetõséget majd írok. Este a Skypeon találkoztunk Zsoltival, meg Destroyal-al, szerintem ma is fent leszünk.

A kedvedért csinálhatunk egy AF kampánybevetést, hogy belekóstolj a hangulatába. Ott gördülékeny volt mindig a hadjárat multi. Ráérek most egész hétvégén.

Egyébként milyen Falcon van fent a gépeden AF-en kívül?

JoeDestroy
Majd még ma is megnézünk 1-2 dolgot tüzetesebben. DF TE stb... többen is.
Derstef féle TE-bõl is válogatunk néhányat. Meg a servergépet is cserélgetjük.

TeamSpeak? Azért magyarázzátok el mi kell a multihoz mert mondtam, hogy még friss vagyok 😊 Kell valami prg? Mi a menete?
TS?
L Viper
Esetleg kérhetnél ezzel kapcsolatban infót Dersteftõl, hogy õ hogyan csinálja, mi fut, mi nem stb.
L Viper
Lekapcsoltam a tûzfalat is, bár OF-nél AF-nél nem szoktam.
Molnibalage
Tûzfalak és viruskeresõk resident shieldje le volt lõve? Ezek okozhatnak problémát.

L Viper
Nem azt mondom, hogy lehetetlen vele multizni, de vannak gondjai sajnos.

Nekem van fent AF meg szerintem Joe-nak is. Open Falcon is van mindkettõnknek. Ha van kedved, gyere nyugodtan majd fel TS-re.
L Viper
Nem gyorsítottunk egyáltalán idõt.

Nem tudom mit csinálnánk rosszul FF5-ben, hogy instabil. Konfig Editort is leegyeztettük.
Szerintem ha AF-el meg OF 4.7-el hibátlanul kínlódás nélkül mennek a hadjárat multik akkor nem velünk van a baj.

Derstef nem Tactical Engagementet repül? Csinált nagyon sokat FF5-höz. Tuti, hogy kampányban sosincs baja?
Bárkivel próbáltuk ( múltkor veled is ) mindig volt multiban a kampánnyal probléma sajnos.

Lentebb olvastam, hogy Repveznek is CTD-zett az 5.3.

Pl. volt olyan, hogy Destroynak semmi textúra nem jelent meg a reptéren. Benne ült a gépben a semmi közepén.
Felvittem a köteléket és utána beülve már jó lett nála is.

A 2. bevetésen egyszerûen nem tudott átpattanni egy másik gépbe. Megállt a töltésnél, aztán bevörösödött a kép nála. Aztán olyan is volt, hogy szólt, hogy nem tölt, nagy öröm, hogy beadta a töltõképet, de csak azért, mert engem meg akkor vágott le az asztalra :-(

Molnibalage
Ja, még valami. Hadjárat alatt ne használjatok x16-nál magasabb gyorsítást. Tehát úgy szálljatok fel, hogy x16 értéket használtok addig a pontig, ahol ramp startot vagy taxi vagy takeoff opciót akartok választani.

A 3D világban 4x gyorsításnál nagyobb érték nem ajánlott.

Molnibalage
Valamit mi csinálhatunk szarul, mert destef a világ minden táján levõ emberekkel, sokkal kisebb sávszélell simán repked hadjáratokat.

Töprengek.<#fejvakaras>

Hna ha ennyire megmaradt minden negatív multi alatt akkor érdemes az F4AF -el😊
Ha éreztek hozzá késztetést 😊 Bár még nagyon "kezdõ" vagyok és sosem multiztam F4-el.
L Viper
Kösz a tesztet Destroy!
Sajnos az összes régi multis hülyeség ugyanúgy megmaradt.
Volt CTD mindkettõnknek, a ki be ugrálást nem szereti, szerverként nagyon bedöccent a DMZ-nél a hadjárat elején.
Dogfightban nem volt gond, de a két kampány bevetés nem volt döccenõmentes.
Pár dolgot betartva lehet reppenni hadjáratot is, de az OF féle stabilitást még nem hozza.

L Viper
Már rommá is moddoltam Balázs :-)
L Viper
Oks, bodzára fel !
JoeDestroy
Skype. 5 min.

JoeDestroy
Tõlem 😊
Szerintem Zsolti is ráér.
Holnap is ráérek, a szombat az változó.

Molnibalage
Holnap vagy szombaton ráérsz? Kicsit még szólóban tolnám és késõ is van ma. Holnap hamar hazaérek elvileg.

zsoltfireman
Ez egy BDZ ovoda vót........<#vigyor1><#violent>

zsoltfireman

L Viper
Na nyomjunk egy multi tesztet FF5.3-al ?
Molnibalage
Új link került a banner alá és kicsit csinosítgattam, hogy ne legyen olyan sok sor.

repvez
Eddig nekem 2 missio 2 fagyás a mérlege az uj verzionak 😞
Egyszer a mission selektor menünél fagyott meg másodikra a játékban , leszáláshoz készülve 32fps-röl 7re esett vissza és lefagyott minden .

Amugy ATI-nál hogy lehet azt megtenni mint régebben NV kariknál, hogy külön progikra lehetett állitani az élsimitás mértékét és nem kellett profilozgatni .Amugy hogy megy az élsimitás bekapcsolása most driverböl ?
JoeDestroy
Lehet hogy az elõzõ linkek addig nem mennek.
Türelem.

JoeDestroy
OK rendezgetek 😊

polluxware
régebben láttam utalást hogyan lehet az anizót, vagy aztamásik antilízing dolgot a menüben kikapcsolni.. valmit cfg-be kell írni

csak mit, és pontosan hova?

Molnibalage
Destroy, rendezd össze a cuccaidat egy könyvtárba az MF alatt vagy ahogy akarod és küld el nekem az összesített linket. Beteszem a banner alá. Lassan a banner teszi ki a fél oldalt. 😊

JoeDestroy
A NV kari miatt nem lesz élsimított kép.

JoeDestroy
Aegean FF5.3 alatt.

A dogfightot próbáltam

Ha valakinek nem lenne meg az install:
EGE FF5 tetszõleges helyre telepített FF5-höz