Falcon 4.0 - BMS 4.3X
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Azóta szorult nagyon háttérbe, amióta kijött OF-hez a 4.7, mert az már tényleg stabil és szép, fõleg AF után.
Csak annyi, hogy a tárhelyen vannak a régi gyakorló küldetések Old_Training_Missions.zip néven, amit a többi hadszíntéren is lehet használni.
Jók FF5-höz is egyébként.
Az is le van írva, miket és hogyan pakolj OF alá, hogy szebb és jobb legyen. Ha van idõd olvasd át és nem elõtte kell görcsölni.
Én ma kb 7-8-tõl érek rá, akármeddig, szombaton és vasárnap is.
De OF-et is egy pillanatig tart felrakni. ha minden igaz leszedtem a régi F4-et és talán az OF is le van töltve.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
\"Nem biztos hogy a pozitív hozzáállás segít megoldani a problémát, de elég sok embert bosszant ahhoz, hogy érdemes legyen megpróbálni.\"
( AF manual 494. oldal 2934 és 2935-ös portok. )
Csak akkor tudsz játszani velünk.
Van egy oldal, ahol van segítség a beállításhoz, de nem emlékszem a linkre, Joe biztos berakja mindjárt. :-)
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Ha van, akkor bizony engedélyezni kell pár dolgot, mert nem fogsz tudni multizni.
\"Nem biztos hogy a pozitív hozzáállás segít megoldani a problémát, de elég sok embert bosszant ahhoz, hogy érdemes legyen megpróbálni.\"
TS magyarírás.
Telepítési beállítási útmutató.
Tegnap a komm a skype-on ment, de több tagnál gazdaságosabb a TS, mint a konferenciavonal.
Elérhetõséget majd írok. Este a Skypeon találkoztunk Zsoltival, meg Destroyal-al, szerintem ma is fent leszünk.
A kedvedért csinálhatunk egy AF kampánybevetést, hogy belekóstolj a hangulatába. Ott gördülékeny volt mindig a hadjárat multi. Ráérek most egész hétvégén.
Egyébként milyen Falcon van fent a gépeden AF-en kívül?
Derstef féle TE-bõl is válogatunk néhányat. Meg a servergépet is cserélgetjük.
Nekem van fent AF meg szerintem Joe-nak is. Open Falcon is van mindkettõnknek. Ha van kedved, gyere nyugodtan majd fel TS-re.
Nem tudom mit csinálnánk rosszul FF5-ben, hogy instabil. Konfig Editort is leegyeztettük.
Szerintem ha AF-el meg OF 4.7-el hibátlanul kínlódás nélkül mennek a hadjárat multik akkor nem velünk van a baj.
Derstef nem Tactical Engagementet repül? Csinált nagyon sokat FF5-höz. Tuti, hogy kampányban sosincs baja?
Bárkivel próbáltuk ( múltkor veled is ) mindig volt multiban a kampánnyal probléma sajnos.
Lentebb olvastam, hogy Repveznek is CTD-zett az 5.3.
Pl. volt olyan, hogy Destroynak semmi textúra nem jelent meg a reptéren. Benne ült a gépben a semmi közepén.
Felvittem a köteléket és utána beülve már jó lett nála is.
A 2. bevetésen egyszerûen nem tudott átpattanni egy másik gépbe. Megállt a töltésnél, aztán bevörösödött a kép nála. Aztán olyan is volt, hogy szólt, hogy nem tölt, nagy öröm, hogy beadta a töltõképet, de csak azért, mert engem meg akkor vágott le az asztalra :-(
A 3D világban 4x gyorsításnál nagyobb érték nem ajánlott.
Töprengek.<#fejvakaras>#fejvakaras>
Ha éreztek hozzá késztetést 😊 Bár még nagyon "kezdõ" vagyok és sosem multiztam F4-el.
Sajnos az összes régi multis hülyeség ugyanúgy megmaradt.
Volt CTD mindkettõnknek, a ki be ugrálást nem szereti, szerverként nagyon bedöccent a DMZ-nél a hadjárat elején.
Dogfightban nem volt gond, de a két kampány bevetés nem volt döccenõmentes.
Pár dolgot betartva lehet reppenni hadjáratot is, de az OF féle stabilitást még nem hozza.
Szerintem Zsolti is ráér.
Holnap is ráérek, a szombat az változó.
Egyszer a mission selektor menünél fagyott meg másodikra a játékban , leszáláshoz készülve 32fps-röl 7re esett vissza és lefagyott minden .
Amugy ATI-nál hogy lehet azt megtenni mint régebben NV kariknál, hogy külön progikra lehetett állitani az élsimitás mértékét és nem kellett profilozgatni .Amugy hogy megy az élsimitás bekapcsolása most driverböl ?
Türelem.