• arrow19
    feedback:
    - több napja repülök a molnifalconnal és hihetetlenül stabilan fut nálam az 5.55ös freefalcon a kampány szépen kivan dolgozva a rackek illetve a fegyverek működése is tökéletes szerintem.
    - 3gépes OCA-nál volt gondom valamelyik este, itt a hiba az volt hogy elrepült a kötelék a reptérig utánna a 3as gép fogta magát és kirepült a bubblebe, se return to mission se rejoin egyedül a back to homeplate-re reagált úgy hogy visszament a TGT-ig és körözött.Furi volt biztos valami anomália.
    -skinek nagyon szépek énis beraktam a Horus által készített skinpackot
    -utánégető az F-16A-n tökéletesen van megcsinálva
    -A földközeli repülésnek hála van értelme hogy nem olyan erős a MANPAD hitrateje
    -Aeyes piteket használok ott tapasztaltam pár gondot a 3D pit-el illetve hogy a régi texturákat használja a program (Balázs esetleg ledokumentálhatnád melyik DDS-t kell bemásolni pontosan)
    -SAM-ek teljesen másképp viselkednek mint az alap campaingben sokkal realisztikusabban mozognak ami a füstcsóvákban is látszik,egyik bevetésen teljesen úgy éreztem magam mint a youtube videókon,füstcsíkok mindenfele közben pattog az RWR hihetetlen érzés adrealin boost!
    röviden ennyi éppen most fogok vásárolni egy Saitek X65F-et ha valakinek van ilyenje megoszthatna pár dolgot illetve ha van profilja megköszönném ha elküldené.