Falcon 4.0 - BMS 4.3X

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Molnibalage

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

JoeDestroy
Igazad van. Azon checklistek alapján rampstartolok, stb.
A5 A6 méretben ki lehet nyomni, és letenni a joy mellé (bill. kombót is tartalmaz).
Az ICP operációkat még ugyan nem találtam, igaz nem is néztem utána nagyon..

Engem marhára idegesítenek már a bodzaszedõk az állandó nyivákolásaikkal.
"CBU-s away" !!!

\"Nem biztos hogy a pozitív hozzáállás segít megoldani a problémát, de elég sok embert bosszant ahhoz, hogy érdemes legyen megpróbálni.\"

L Viper
Molnibalage
Pont tegnap gondoltam erre, hogy hol lehet Zsolti. 😊

A kártyás forámt most sem értem. A légiharc ebben a formában van benne. Az ICP használat is ilyen step by step részben van. Az angol checklisteket linkeltem. Mivel a kézikönyvem tartalmazza elvileg ugyanazokat a kifejezéseket legalább egyszer a kézikönyv ismerete után a checklistnek mennie kell.

Ilyen steb by step lesz az AG fegyverek használatánek ismertetése is, de külön checklis nem lesz, mert nem csinálom meg azt, ami már megvan. Olyan szépen nem is tudnám emberi idõ alatt...

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

zsoltfireman
Igen,de nem felejtettelek el benneteket! <#wink>
Sajnos egyre jobban szaporodik a "bodza",én a kazettás bombára esküszöm!

L Viper
De rég jártál erre.
Kéne már egy jó multit csapni, lassan leérik a bodza és sok még az illegális ültetvény <#hehe>
zsoltfireman

Scottt
Sokkal jobb mint a szövegdzsungel^^

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

L Viper
Volt, de nem baj, hátha valaki még nem szedte le.
JoeDestroy

\"Nem biztos hogy a pozitív hozzáállás segít megoldani a problémát, de elég sok embert bosszant ahhoz, hogy érdemes legyen megpróbálni.\"

JoeDestroy
Õszül, esik, lassan kezdõdik a multiseason <#nyes>!!
Már beizgattam a joyt.

JoeDestroy
Fõleg az ICP kezelés esetére nekem tetszik. Az MFD-knél már szerintem bajosabb lehet.

Jó a kézikönyv Balázs!! Ha kész lesz én biz kinyomom szinesben egy lézernyomón és elrakom az unokáknak is 😊)

LeonSilver
Nekem tetszik az ötlet!

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Supportalom a dolgot Molni csak igy tovabb.

repvez
Amugy kinek mi a véleménye az elgondolásomrol a kártyás segédletekröl ?
LeonSilver
Kicsiny off :

21-es FSX / FS9 -hez.

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Molnibalage
😊

Más. Az új fejezethez sikerül olyan ábrát készítenam AutoCAD-del, ami elképesztõen szemléletesen mutatja be még állóképen is, hogy a rakéták elleni védekezés miért és hogyan megy. Videóval maga lesz a mámor. 😊

LeonSilver
De Balázs.Lehet, hogy az illetõ úr hugyozta a Golf-áramlatot!! 😉 Sõt!Lehet, hogy a valódi neve Lockheed Martin 😄

Molnibalage
Ugyanott olvassátok el Archer hozzászólását.

Hát ez az igazi vérpistike szerintem. Úgy beszél a gépekrõl, mintha az utolsó csavarig ismerne minden infót róluk azt is, ami TOP SECRET.

Molnibalage

Molnibalage
Nagyon belejöttem az írásba, most nem szabad leállnom. Ezzel a lendülettel hamar be lehetne fejezni. Aztán már csak 10-12 oktatófilm van hátra. 😊

Cool!
Ez az don't stop it now.

polluxware
<#circling> rossz szögbõl nézed..

JoeDestroy
aha.. jöhet 😊

Bucser
hát.... kibaszottul távolról kell hozzá néznem...

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Molnibalage
A kézikönyv frissült.

Molnibalage
Ott még hivatalosan nem mertem leírni, hogy nem kell hozzá. Ez a követekezõ update után javítva lesz.

Az új fejezet majdnem kész. A védekezõ manõverekrõl nem is hiszem, hogy írásban túl sokat írnék, mert egyszerûen látni kell õket...

Köszönöm, már töltöm is. Az FF5.0 kézikönyv telepítés részében van szó az F4.0-ról, ezért kérdeztem.
Molnibalage
Nem, nem kell alap F4.0. A fenti linkek alat megtalálhatod vagy a freefalcon.com fórum FF5.0 részlegének sticky topikjában is van hozzá link.

repvez
FF5-höz nem kell az alap falcon 4
Sziasztok, segítséget várnék (privátban), hogy az FF 5.0 telepítéséhez szükséges Microprose féle Falcon 4.0 jelenleg honnan szerezhetõ be.
repvez
Remélem ezzel csak poénkodtok és valami érdelmes dolog lesz az a nagy fejlesztés
Buren
A black sharkban is tudsz rohangálni a pilótával, de ott még a pufogtatás várat magára...

A véleménycsere az, amikor bemész a főnököd irodájába a saját véleményeddel, majd kijössz az övével. Okos pilóta alagútban nem katapultál.

L Viper
:-D
Anno volt egy JSF nevezetû szimulátor, amikor katapultáltál és földet értél, a pilótával lehetett szaladgálni és a stukkerébõl is ki lehetett pufogtatni a lõszert.

A Taringán még megtalálható.

Nagy szám volt mert ha jól emlékszem ez volt az elsõ szim, ami támogatta a Voodoo 1-est. Késõbb lett az EF 2000-hez is Voodoo patch, na az volt még durva minõségi ugrás.

Végre....tudtam,tudtam!!Szóval igaz.....ki lehet szállni a gépbõl...végre😊)))

Apám,nekem életem a kungfúúúúúúú!!!!!!!!!!!

Buren
Jöhet ide is. <#zavart1>

A véleménycsere az, amikor bemész a főnököd irodájába a saját véleményeddel, majd kijössz az övével. Okos pilóta alagútban nem katapultál.

LeonSilver
Jaj!

Mesélj Balázs 😉

L Viper
Úgy legyen <#eljen>
Molnibalage
Ja, és a kézikönyv is készülget. A fenyegetések elhárításának fejezetéhez két nap alatt írtam 10 oldalt. 😊

Molnibalage
Skacok, olyan fejlesztést kaptok az FF5.x-ben, hogy beszartok. Ilyen talán egy progiban sem volt, de hogy egyik Falconban sem az biztos. Akit érdekel, annak küldök privátot.

Molnibalage
Még újabb RC verzió jött ki. Végre fixálva van egy régi bug, a rádió csatornák beállítása végre állandó marad. Szeritem ki*aszottul idegesítõ bug volt. Hustler azt is mondta, hogy a LOS (Line of Sight) modellezése is fixálva lett. Ez egyre csinibb lesz. 😊

JoeDestroy
<#zavart1>

JoeDestroy
Itt nem.
A topik része. Egyébként ez nem off.
A Falcon beállítása is ott van, meg a többi game-é.

Egy kis segitseg portforward ugyben:
http://portforward.com/
Remelem a tobbiek nem koveznek meg az offolas miatt.<#hawaii>

Scottt
Hogy kell portforwardolni?Mert az utorrent elég furán tölt azóta, hogy router van (Valahogy ki kéne engedni elvileg 31589-os portot de nemtudom hogy kell^^)

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

repvez
A csekklistekkel és a kézikonyveddel sincs semmi gond, , teljesen jok ha csak olvasni akarja az ember, de ahoz hogy repülés közben keresse ki belöle a szügséges infot ahhoz már nehezen használható.

Én olyanra gondoltam mint a mellékelt képen , hogy csak rápillant az ember hogy mit akar állitani és azt hogyan kell .Hasonló modon a STP pont állitás , TACAN válltás ,MAV és Laser guided bomb és egyéb kapcsolások .
Sztem egy kezdönek nagyobb segitség mint mikor elveszik a sok szöveg rengetegben, amikor már van egy kis sikerélménye és még mindig nem tántorodott el a kezeléstöl akkor ugyis utánna olvas a részleteknek is .

példa
Buren
Van helyette jane's fleet command, de az csak annyiból áll, hogy gyorsan kattintgatsz a cirkálóval a lelövendõ rakétákra...

A harpoonnál meg elkezdtem régen a tutorialokat csinálni, de nem tudtam magam ráerõszakolni, hogy fejezzem be, habár imádom a haditengerészetet.

Molnibalage
Egyetlen gépen sincs flare EWS állíthatás után sem? Ez fura. Sokan rommá teszteltük és ez nem volt még probléma, még a kinti fórumon sem volt.

A háttér visszajelzésnek örülök, mert kipróbéltam sokmindent, de ez volt a "legpuhább" a szemnek. Persze lesz fehér hátteres nyomtatóbarát verzió is.

Szebb....jó olvasni az én öreg szemeimmel is,a háttér szin faxa,sok jó kép van.Látni hogy dolgoztál vele mint az állat.
Simán megérdemled a hozsannát érte.
Fene tudja mihez mit adnak,a legelején mikor kezdtem az F18c szimmel,megtanultam a manualt,utána a SU/hornetét.Azóta csak a tiédet olvasgattam.De azt már akkor is ,mikor még az AF -el nyomultam és azt se tudtam hogy van RV.
Bár ez inkább ugy igaz,hogy szeretem olvasgatni õket,csak nem a manual szerint repülök.FS ban is hazavágtam pár ezer utast mire rájöttem hogy repüljem lae az utvonalat😊
A checklistek biztos jók,igazából nekem még mindig a rampstarttal van kínom,meg azzal,hogy a bilentyûzeten nem tudok oldalkormány/kerék mozgást csinálni,ez a szar csúszka, ha 1 tized mm-t mozdul,kifarol a gép mint egy rally játékban😊A rampstartnál is a gázadással van valami.
Az AF régi RV ben nem volt gond.Ja furcsa mód nincs flare-m,legelõször volt,mikor kijött az 5-ös,azóta nincs.Chaff is késik manualon,de mondjuk az nem zavar.
Kib.....ttul várom az A fülkét....A Jaguárról meg nem irt senki,pedig szerintem király.

Apám,nekem életem a kungfúúúúúúú!!!!!!!!!!!

Molnibalage
A repszim kifejezés pontalan volt. Hardoce szimekhez és stratégiai játékokhoz. Ezek viszont nem ma voltak. Lett volna Harpoon IV, de lefújták. Nem mintha lenne rá idõm, de érdekes lett volna.