52965
Hivatalos forum Oktató videók Kép feltöltése JoeDestroy_cucc Oktató vid_HU L_Viper cucc BMS manual_HU 80's Mod HT kisokos BMS Wiki Falcon4exe
-
#34845 5 perc munkája, teszt.
-
#34844 Valszeg azonos textúrákat használtak fel. -
#34843 Ez egy vacak beszúrt kép, ami 1024x768-as és a fórummotor is lecsökkenti.
Nincs rajta élsimítás ha megfigyeled. Annyira jó egy mai gépen élsimításssal, hogy nem tudod megkülönböztetni, hogy 2DS, vagy 3D-s laninban vagy.
Nekem az FF5 3D-s kabin nem tetszik, az OF-é meg nagyon elüt a 2D-s-től. Ez azért volt a kedvencem, mert eltalálták az összhangot. -
#34842 Hát, az idő mindent megszépít. Ennyi pixeles és khöm - csúnyácska volt? Anno az FF4 kabinja olyan szépnek tűnt. Már az sem... :) -
Van valami amit nem árt tudnod. A BMS 2 nem lett befejezve. Maradt benne pár idegesítő bug.
1. Vibráló guruló és parking textúrák egyes reptereken.
2. Bugos kifutó melletti jelzőrendszer fények.
Ha már BMS akkor az 1.03-at használj inkább! -
#34840 Raktár 2-ben. -
#34839 Uh nagyon jól néz ki még most is!
Nincs valakinek linkje hozzá? netbookomra felraknám -
#34838 Jó ez az új topik design :)
A sötét háttér kifejezetten előnyös a beszúrt képeknek.
Egy kis nosztalgia Ueaim, Superpak 4.2 + BMS 2.0. (Az OF elődje) Nekem ez a 3D-s kabin tetszik még mindig a legjobban:
-
#34837 Ez a design csakis szuperlatív jelzőket érdemel. Nagyon szép.
És 'gördülékenyebb' mint az előző!
-
#34836 Pedig csak megfordítom. Ami eddig kék volt, az fekete lesz, ami fejkete volt, kék lesz. :) -
Wampa #34835 Tényleg ,köszönet a srácnak aki csinálta.....nem olyan sok topikot olvasok itt,de ez a legszebb. -
Wampa #34834 Meg ne változtasd basszus,a végén nem ismerlek fel és elolvasom mit irsz -
#34833 Ez a szög és beállítás megfelel, csak legyen picit harciasabb. Egy kis Wild Weasel kombó megfelelne.
-
DIESEL DOG #34832 Ha az meg van akkor majd dobj egy pm-et nekem a képpel, és kicserélem a css-ben a banner képet... :) -
#34831 Örülök, hogy tetszik. :)
Azért megpróbálok majd szebb F-16-ot varázsolni fel. Talán hétvégén. -
#34830 Ez így baba... :)
És jól görög a kép is.
Ámen! :) -
#34829 A GF-en nagyon ekézik a készítőket, hogy adják már ki. Egyesek már cikizik, hogy mi az, hogy RC9...
A MolnyFalcon közeleg. De tényleg. -
#34828 Jó ez így. Jobb mint az előző.
Mikor jön a BMS4? Vagy valami előrelépés másoktól? -
#34827 Szép nagyon a topic, gratula a készítőnek! :) A görgetés is sokat gyorsult, nekem a korábbi verziónál picit lassúnak tűnt. :) -
#34826 Sajnos mindenkinek egyénileg kell megoldani, mert függ a kamera típusától, llátószögétől és talán legfontosabb a távolságától.
Mindhárom csúszkát külön lődd be, csak az adott mozdulatra koncentrálva.
Nálam le van tiltva a mélység, ha hátra nézek, így nem esek az ülés modelljébe pl.
Privátban átküldöm a képernyő fotóimat a progi beállításokról. -
#34825 Valaki tud tanácsot addni hogyan lehet a freetracket normálisan belöni hogy minden mozgás jol müködjön és azért ne legyen annyira nagyon érzékeny, de ne is kelljen teljesen kitekerni a nyakam ha hátra is akarok nézni ?
legujjab FT van fenn -
#34824 Már csak színben passzoló logót kell csinálom. Viszont cirka 3-4 év után nehezen vennék búcsút ettől. Gondolom, hogy már mindenki ezzel azonosít. :) -
#34823 Ámen a topikra.
Ez nagyon jól sikerült
Esztétikus, jó a szinválasztás, olvasható. -
Wampa #34822 A maradék 10% meg te vagy:P -
Wampa #34821 Szerintem is igy jó,jobban olvashatóak a betűk,nekem meg öregszik a szemem .......
Balázs,megnyugtatlak,szerintem a topikolók 90% a egyszer nézi meg a fenti képet,szerintem mindegy milyen szinű a pilóta haja. :P -
DIESEL DOG #34820 Azt megoldjuk azonnal... a topik css-e a tárhelyemen van feltöltve bármikor hozzá tudok férni... :) -
#34819 A szebb képet majd később megoldjuk. A képernyő tetején levő oldalszám és fórumnév nem olvasható, de annyi baj legyen. :) -
DIESEL DOG #34818 Kész... :) -
#34817 Aham. -
DIESEL DOG #34816 Akkor eredeti logók vissza? -
#34815 "Sok embert én már csak banner alapján azonosítok. :)"
Én speciel nem szeretem azokat a nagyobb képeket. Szerintem is maradjon a megszokott. -
#34814 Nem rossz, csak az egyedi bannerek így elvesznek. Az előző ebből a szempontból jó volt. Sok embert én már csak banner alapján azonosítok. :) -
DIESEL DOG #34813 Még egy kis finomítás... -
#34812 Égháttérel biztosan nincs. 1 perc alatt csinűlok jó screen-t, a PS munka az, ami sokáig tart magamfajta noobnak. -
#34811 Az eddigi legjobb -
#34810 Dicsőség, amen, dicsőség, ámen! -
DIESEL DOG #34809 Fehérek a betűk, meg néhány apróság meg lett változtatva, igazítva lett a topikhoz. -
#34808 A Freefalcon screenshot fórumában nincs valami jó kép? Kicsit sok átnézni a 127 oldalt.... -
DIESEL DOG #34807 Na most? -
#34806 Ez igy már egész tetszetös a szinek meg az olvashatoság is .Esetleg még be lehetne tenni avatar képeket a hszekhez mint a DCS a10 topicban meg a BS topicban ahogy leonsilver.Egy kicsit nagyobb szabadságot adnda a nickhez tartozo kép szerkesztésére mint a mostani 120x20