Hivatalos forum Oktató videók Kép feltöltése JoeDestroy_cucc Oktató vid_HU L_Viper cucc BMS manual_HU 80's Mod HT kisokos BMS Wiki Falcon4exe
-
És a végére egy valami. (Korea 1991 es, F/A-18c kampány) Volt egy négygépes ellen előttem, 10-12 mérföldre, épp ki akartam adni a támadás parancsot mikor mind a 4 gép eltűnt. A következő pillanatban robbanok felfelé, Sem az RWR sem a társak nem szóltak, hogy baj van. Eddig egy fagyásom sem volt, úgyhogy eddig ok a dolog
Ez valami bubble balhé lehet. Nagyritkán az exe valamiért a közel levő egységeket is átteszi 2D-be, de aztán "rájön", hogy gebasz van és visszarakja őket. Lehet, hogy éppen mögéd tette őket. Ez nem MF sajátosság, nagyritkán a sima FF-fel is megesik. Konkéran anno én posztoltam egy olyan bugot, ami ez mutatta. Reptéren vártam, hogy felszálljon egy kötelék. Felszállt a négy gép. 8 (!) mérföldnél eltűntek, aztán megint visszarakta a pályára őket a progi. A 7-dik loopnál léptem ki. Azóta sem láttam ilyen hibát.
Igaz, hogy csak az első két órában repültem eddig kb. 15 bevetést, de egyszer láttam ilyen bubble hibát, de a célok 30 mérföldre voltak, a bubble határán.
Egyetlen bubble distance-ot sem buheráltam meg. Ha gáz van, az tőlem független.
Indítottál már 'windert olyan gépre, amin van flare? Észrevetted, hogy mennyivel gyengébbek a rakéták? Azt érezted, hogy alacsonyan egy 2,5 mérföldre levő célt sem ér utol az AIM-9L/M, ha kb. azonos a sebességeket és M0.6 felett van? :)