Falcon 4.0 - BMS 4.3X

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

L Viper
Van ilyen póló?
polluxware
"Mert az jó amit a kivérzett német néppel tettek? Drezda?
Ja az más, az nem népirtás, csak több halott volt mint az atombobák után."

Drezda... erre milyen ellenpéldát lehetne mondani? volna ötlet

de én nem megyek bele ebbe a tipikus dögöljön a szomszéd lova is jellegû utcába.. nem akarom én védeni az amcsikat, meg az oroszokat se csináltak azok is elég rosszat.
Ebbõl kiindulva akkor bármi rosszat mondok az überments-re akkor rögtön kerestek valmi ellenpéldát? nem ez a lényeg sztem

annyira szeretnek példálózni Hirosimával, meg Nagaszakival.. hogy mocsok amcsik ledobták a bombát a civilekre... kérdezem én hogy mi lett volna ha nem teszik?
fanatikus népet szó szerint emberrõl emberre ki kellett volna irtaniuk csak hogy megadják magukat a japánok. bizonyított tény hogy sokkal többen halnak meg természetesebb háborús körélmények között mint ahogy történt.
amellett persze csomó más célt is szolgált az a bomba

röhej az hogy eddig a jobbos értelmiségiek a nagy átkosban totál nyugat ot majmolták, mert az jobb mint a szutyok vörös kordon mögött 😊 most meg gyakorlatilag utáltok mindent.. (amcsit,angolt, oroszt, meg ami a környéken van)
na jóó a franciákat én is utálom (remélem most jobb😊

hihetetlen hogy alkottatok egy teljes új történelmi felfogást amiben már nem is olyan "vészes" egy két momentum, mivel utána a másik oldal is mûvelt kábéé azonos rosszat

közben meg én vagyok az akinek teletömték a fejét hülyeséggel..

én totál nem tartozok egyik oldalhoz sem amit ti ismertek, utáltok, vagy húztok hozzá. Rajongok a nyugat német König-ért, régi német motorokért, a Rolls-Royce Merlin-ért, Mustangért, F-16ért, a japán Toyotáért, T-34ért, Mig-29ért a marhapöriért, gulyásért, szegedi halászléért (bajaiak örült népség.. tésztával enni😊)

szóval akárki mondhat történelmi eseményt elfogadom olyannak amilyen..

azt mondod hogy éljen a Messershmidt BF-109B (kéttollas), az oké mert végülis ilyenek harcoltak a Spanyoloknál, ott próbálták ki õket

Kondor légierõ meg úgytom nem kifejezetten a "jók" csapatában játszott..

vagy hogy ki a jó az relatív? végülis Hitler tök jó muksó volt csak az a népirtásos dolog már picit túl volt reagálva a részérõl? 😊

Scottt
"Ha egy tömeggyilkos szalonképes, sõt, divatikon lehet, akkor bármelyik az lehet, nem?"

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

Scottt

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

L Viper
Mert az jó amit a kivérzett német néppel tettek? Drezda?
Ja az más, az nem népirtás, csak több halott volt mint az atombobák után.
L Viper
Nem nem ezt akarom mondani.
A Condor légióról beszéltünk.
polluxware
jééézusom... na asszem igazatok van, nem érdemes érdeklõdni.

remélem nincs harag senkivel

"igaz" történelem.. magyarán azt akarod mondani hogy amit Frankóék meg nyémci hadigépezet tett az totál jó úgy ahogy van.

de most komolyan, akkor mit gondoltok az egész 2vh-ról? ott is amerika meg a barbár vörösök voltak a gonoszok? (ezzel nem azt akrom mondani hogy totálisan jó amit mûveltek mindvégig)

L Viper
Látom beléd verték az iskolában az "igaz" történelmet, amit a gyõztesek írtak.
polluxware
mi a bajom? 😊

sömmi, végülis ez így teljesen rendben van, flém meg általában abból van hogy nem bólogatok.

nemistom... most komolyan, ez olyan mintha én azt mondtam volna egy Blitzkrieges vidijóra hogy: "Hajrá SS" csapassátok

kb. ennyi

L Viper
Na most ezzel már mi bajod megint?
Újabb flémet készitesz, mert ezen szórakozol?
<#wilting>
polluxware
szép vidió ez tény, de hogy "hajrá Kondor légió" ez így már suta

Gundark 1 1
Jó 😊 Hajrá Kondor légió 😊
polluxware

L Viper
<#eljen> Ezek nagyon jóóók, szeretem :-)
L Viper
Ki tudja mi lesz?
Az Unió intézménye recseg - ropog.
Az írek, brittek mást akarnak, elkezdõdött a széthúzás.

Buren
Az ilyennek jó mert össze tudja lopni ami kell neki...

A véleménycsere az, amikor bemész a főnököd irodájába a saját véleményeddel, majd kijössz az övével. Okos pilóta alagútban nem katapultál.

Apám,nekem életem a kungfúúúúúúú!!!!!!!!!!!

polluxware
"de gondolom te errõl sem hallottál" 😊 nem értem a megfogalmazást..

egyébként hallottam, láttam is

láttam olyat is amikor pár rendõr egy tök ártalmatlan manust kezdett úgy regulázni, hogy valójában okuk nem volt rá...

tehát lehet dobálózni mindkét oldalról, de ahogy mondottam engem nem ez érdekel, hanem a mindkét oldalon megfogalmazodó ellentmondások

vagy példul amikor egy békés tüntetésen elindul a trimbolás akkor mit kéne tennie a rendõrségnek?

vagy úgy alapvetõen mi az amit szeretne ez az oldal?

(nem is hiszed, de sok mindenben TÉNYLEG egyetértek velük ,de nem mindenben)

hamarosan itt lesznek a választások, és lesz ami lesz...

demokratikus választással parlamentbe jut a fidesz, jobbik, meg kis százalékban az mszp

az hogy utána mi lesz😊 azt hagyjuk, csak legalább addig bírnák ki cirkusz nélkül

csak amikor látom ezeket a hithû magyarokat, meg a tenni akarókat, meg amit mondanak hogy rendõrök is a mostani rendszer bérencei.. szabadságharcot akarnak kirobbantani? és utána mi lesz?
az unió mit szólna ehhez?
gyakorlatilag egy közigazgatásigal, és védelmi szempontból legyengült országot akarnak ezüst tálcán átnyújtani a kedves szomszédainknak hogy majd játszák itt a békefenntartókat.
tehát kábé ilyesmire gondol valmelyik is miközben buzdítja a népet?

számomra ezek azok a dolgok amit nem értem, miért nem lát be senki

vagy a másik.. nagy többséggel nyernek az igaz magyarok, és a tõkések mit fognak majd erre lépni?

és mondom mégx1 ezek kérdések

L Viper
Büdös gyökér. Azt hiszi az övé a világ, mert egy kicsit jobb autóban ül.
L Viper
No és nagyon érdekes, de az ilyesmi is az utõbbi 7 év terméke. Azelõtt nem volt ilyen rendõri brutalitás sem. Köszönjük Kúrcsány bagázs.
L Viper
Demokratikus állam demokratikus rendõrsége körülvesz 4 ülõsztrájkoló gárdistát, kb. 10-en fújják rájuk sugárban a paprika sprayt egy méterrõl, ami erõssebb a könnygáznál. Ugye jogos a spray, hiszen egy helyben ülnek.
Ez nem egyéb mint rendõri indokolatlan brutalitás, amit azóta az ombudsman is megerõsített, de gondolom te errõl sem hallottál.

Molnibalage

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Molnibalage
A #30-tól jópofa.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Óóóhh, de marha vagyok,hát tényleg az autorudder volt itt a ludas<#idiota> úgy emlékeztem nálam mindig ki van pipálva, de nem volt. Így azért már teljesen más! <#buck>
polluxware
egyébként fs2004 fórumban cptStab biztos tud rá valmit nyögni, õ szokott ilyen jellegû grüspantenyészetekkel röpködni<#hehe>

polluxware
autorudder volt az egyik ötletem..

a másik meg ugyancsak a realism menüben van 5db csúszka

ebbõl a belsõ 3mal tudsz visszább venni még a "realityibõl"

habár az propcsis gépekre vonatkozik javarészt.. egy próbát megér

Sztratoszférában kb. 1,6-2 M számoknál még óvatos manõvereknél is elkezd oldalirányban imbolyogni a gép (a golyó ide-oda csúszkál), gyorsításnál és emelkedésnél ez erõsödik. Ez még nem lenne baj, mert a valóságban is így volt, csak ott ha a krapek valahogy rögzítette, az egybõl megoldotta a problémát.
sztem ezt kifelejtették a fejlesztõõk
polluxware
demokratikus államban élünk (elvileg)

van egy tüntetés ami vagy bejelentett vagy nem, aztán kitalálják hogy akkor 5perc múlva legyen vége.

rendõrség megkér mindenkit hogy menjen haza

mégx1 megkér hogy ne gyülekezzél mert már 2perce törvénytelen dolgot csinálsz

mégx1 megkér

javarésze aki csakazéris szabadság alapon marad (annak ellenére hogy a rendõrség szólt)

rendõrség megy, (pár bunkó rendõr kiéli magát mert vagy bunkó, vagy mert a töke tele van hogy szabadnapján rángatták be)

többit már tudjuk..

ha meg ezek a békés tüntetõk el akarják foglalni az országot, akkor annyit mondok "hogy perpill még nem szavaztám rájuk" szóval nekem ne papoljanak demokráciáról amikor nekimennek a rendõrnek

polluxware
de miért akarod rögzíteni???

polluxware
totál meglep amit írtál, és 'jó' értelemben

csak tudod nem értem hogy hogyan várjátok el az embertõl hogy lásson különbséget amikor mind ugyanazt a zászlót lengeti?

és ebbõl semmilyen mögöttes gondolatot ne vegyél ki...

polluxware
totál nem szándékom flémelni.. megsértõdni? pont ez az hogy nem.. nyugodtan lekomcsizhattok, meg hogy hülyeséget beszélek, mert különösebben nem érdekel😊 (ez nálam csak amolyan.. hecc-hacc)

ami a lényeg! szeretném megérteni hogy aki ebben a szent felemelkedésben hisz meg egy eljövendõ polgárháborúban, az tényleg komolyan is gondolja e ezt?

Scott bedobott egy kérdést.. témát, én meg kérdéseket tettem fel

meg írtam egy verzsönt arról ahogy én látom (kicsit kiszínezve😊

Nem, sajnos itt más a baj.....A fülkében kéne lenni olyan kapcsolónak vagy valaminek, de a játékba úgy tûnik ilyet nem szereltek be <#wilting>
Scottt
Nekem is van olyan ismerõsöm 2 diplomával ott volt 23dikán,meg még jó pár helyen.Õ is csõcselék?(Van Árpádsávos zászlója neki is..)

L Viper
Hagyjad már, csak a totális szélsõségeket képes észrevenni, hisz pont ezt akarja a média is. A Jobboldal csak rombol és randalíroz, ezt kell elhitetni az emberekkel. Az a baj, hogy egyre többen már nem hisznek a hazugsággyárnak. Vagy inkább az a jó, hogy átlátnak a rohadék médián.
Tele van a jobb oldal idióta magyar érzelmû diplomásokkal, antropológusokkal, meg történészekkel és jogászokkal, meg a hazáért tényleg tenni akarókkal. Mind hülye, szadista gyilkos, akik liberális vért akarnak inni. Könnygázt és börtönt nekik, az ország maradékát meg adjuk el, hogy olyan szép villák épüljenek, mit a pénzügyminiszteré!
Egyébként meg már kezdem is unni ezt a témát itt.
Palinko
sztem egy valaki aki haszonszerzés, vagy hírnév szerzé céljából meglovagolja a hangulatot. de ténlyeg nagyon off, miért nem telepítünk egy phpbb2 vagy 3 fórumot valahová ahol lehet errõl beszélni mert itt nem lehet.
Gundark 1 1
Tényleg nem baszogatni akarlak, de nem unod még? Lehet bármennyit flémelni minden oldalról. Mondhatnám hogy vajon miért törtek ki a zavargások.. Volt valami Feri aki megmondta a tutit. De eddig szépen elvoltunk, és ha folytatjuk akkor az lesz a vége hogy megsértõdsz.
polluxware
mégvalmi.. biztos emlékeztk rá amikor a becsületes szabadságharcosok annó megrohamozták a Tv székházat, és olyan igazságosak voltak hogy az irodákban tartott irodai felszereléseket kimenekített az érkezõ elnyomó komcsi bérenc rendõrök elöl.. nehogy munka közben sutyiban lopjanak
te azt az igyekezetet ahogy védték a köz vagyont

rájuk van szükség, komolyan (könnybe lábadt a szemem amikor láttam)

polluxware
rögzíteni?? valami könnyûfával peckeld ki😊

config -> realism -> autorudder : on

talán valmi ilyesmire gondolsz

polluxware
úgy végig nézegettem a yúútubon az ehhez kapcsolódó anyagokat...

szóval egyikben azt magyarázza hogy zsidó cigány neki barát, aztán két lépéssel arébb meg harcolni kell velük. szóóóóval nem vágom hogy hány szélsõ jobboldal van már

azzal egyetértek hogy a bankok, hipermarketek, meg azunió gátolja hogy legyen itt mezõgazdaság, könnyûipar, amitõl úgy helyre tudnánk rázódni.

most úgy õszintén.. mi a céljuk??????? tehát ha ezeket kivesszük az egyenletbõl aki mi marad? ha az utált héberek elmennek és viszik a tõkéjüket, meg megszabadalunk a nyugati elnyomóktól? meg ferikééktõl, meg a komcsiktól

mi fog maradni? szuper übermagyarok jurtában árpádsávos zászlóval a porta elõtt?

nem viccelõdöm, távol álljon tõlem csak tényleg választ várok ezekre a kérdésekre, ha valakinek van kedve válaszolni

(nem flémelek, csak szeretnék tisztán látni)

Hali!
Aki esetleg szokott repkedni a Captain Sim-féle Mig-21UM-mel,mondja már meg nekem, hogyan lehet rögzíteni a pedálokat??
polluxware

polluxware
olyan nehéz okosan rejagálni hidd el😊 Ha most belinkelek neked egy vidijót amin mondjuk valmi orosz ürge magyaráz egy vörös zászló elõtt, na kábé nekem ugyanez a belsõ tudat alatti reakcióm az árpádsávval kapcsolatban.

amióta az eszemet tudom számomra a mádzsár zászló piros-fehér-zõd színû, az árpádsávról annó meg jurták jutottak eszembe ami elé ezek ki voltak tûzve (egyszerû kép naa, ezvan😊. Azóta hogy ez a dolog fel van kapva, azóta meg fekete ruhás, csuklyás, torka szakadtából üvöltözõ randalírozó tömeg jutt eszembe, akinek a nagy ûgy védelme közepette kurva sok dolog összetört pestn meg megrongálódott. (mellesleg ezeknek a javítása meg az adófizetõk pénzébõl ment, szóval köszi az igyekezetet)

polluxware
annyira öreg azért nemvok😊 a humoristák akikre utaltál, nem mondottam semmi rosszat sztem.. csak annyit hogy a "régiek" picit disztingválva kultúráltabban is tudtak nevettetni. SZTEM

tehát fel kéne ébredni, okés játszuk azt hogy mindenki felébredt és tisztában van a mai helyzettel. hogyan tovább?

sztem az van hogy újra megválasztunk egy új ideológiát aztán kábé ennyi

Scottt
Te Polli, bár úgy érzem, hogy te már kinõttél ebbõl a korszakból meg az elõadó se tetszik de ezt hallgasd meg..(Többieknek is ajánlom)
http://www.youtube.com/watch?v=hna6sjG50-s

polluxware
nem szoktam nézni õket.. vannak dolgok amik jól kiemelnek, vannak amiket a régiek picit kultúráltabban adtak elõ.

változik a világ😊

Nem õ volt a Mónika show paródiában?Bejött a csákó texasi kalapban,beszólt hogy:Hi Jerry!és elkezdte ütni a döbbent vendégeket😊
Maónika(talán Nacsa)meg szólt ,hogy a Maónika sóban nincs ilyen,asszongya a pali:Whatta fuck?This is not the Jerry Springer show?Fuck ya bitch! És kiment a másik oldalon.Két hétig röhögtem rajta.
De egyábbként az igaziak pontosan Maónika meg Józsi barát vendégei.
"Fogas"kérdéseket mutatnak,van mélysége a mûsornak na meg humor.

Scottt
Hadházi a tuti,látszik rajta, hogy Józsa(s)i csak debreceni ember lehet ilyen paraszt😄

L Viper
Lehet végre utána nézett pár értéknrk 😊
Molnibalage
Hustler.

I get very frustrated with you sometimes, but I promise to give you an unlocked data base and all the help you need so that you can make a campaign in the future.

Na, ez már valami. 😊