52965
  • Molnibalage
    611 Eagle végzett az első fázissal! Screenshot hegyek hamarosan és talán videó is!
  • Molnibalage
    NightFalcon lehet, hogy visszatér. :)
  • Molnibalage
    Pedig az a gyökér PB + fórum valamiért összenyomja.

• Boconadi
    szép a 18-as
  • Molnibalage
    Új képek a végén. Modellek és hadjárat feature-ökről néhány kép.
  • Molnibalage
    Hírek. 611-Egale halad. Eredménye új screenshotok ma.

További fejlesztéseket tudok elérni. Egyes vadászok a régi ocsmány utánégetővel bírnak. Mostantól fogva nem. Minden elsővonalas gép, amit használ az átlaguser az új szép fáklya effektet kapja majd, az OF-es modellek is. (Most még a régi OF-es egyszínű kinézet lesz a screenen.
  • z0ty4
    Sajnos nem. Remélem lesz a héten.
  • Molnibalage
    Az ez alatt levő utolsó zenére olyan fasza videóklippet lehet vágni, hogy ehaj... :)

Tegnap volt multi?
  • z0ty4
    Esti multira jelentkezem
  • Molnibalage
    Lövésem sincs mivel úgy teszteltem, hogy le CBU-ztam egy repteret és légiharc rakétával kínáltam meg olyan gépet, hogy biztosan égve semmisüljön meg. Nem volt FPS drop.

A hadjáratom FPS értéke a jelek szeritn fasza lesz. Ott, ahol régen nálam 20 sem volt az első nap, ott most bőven 30 felett volt áltagban. Szerintem vasárnap felteszem, hogy tesztelhessétek a hadjáratot. Persze úgy kellene, hogy nincs SAM zóna és hely jelzés az HSD-n. Batárnagy élmény, hogy nem tudom pontosan, hogy mi hol van, mert a felderítés a térképen nem lát mindent. :)
  • arrow19
    Lehet hogy az a 5ös bubble-n belüli gépeket érinti a 4es csak a te géped particle effectjeit használja...
  • Molnibalage
    A GlobalFalconon is kint van két napja, de valamiért elkerülte figyelmemet, vagy éppen akkor halott volt a kép host siteja...

Más. 611-Eagle hétvégére elvileg beleintegrálja az új gépeket az adatbázisba. Ha megjött, akkor lesz preview. :)

Más.
    Az FPS esést megoldja a special effect slider lentebb húzása. Fura, hogy 4-es (?) szinten tök ugyanúgy néz ki, de mégsem esik az FPS. Fura...
  • arrow19
    itt
  • Molnibalage

Hol találtad arrow?

Az eredetit törlöm, mert sárgabéka nem megy.
  • arrow19

• repvez
    Kiprobáltam, rámentem az autosave-re taszárrol leudrott a csizma aljára egyböl a kiváasztott reptér ikonja, de vissza jelölve a taszári reptérröl generált külsit.
    3 küldetést generált elsö körbe de mire megnéztem hogy milyen fegyver van a gépekre pakolva kiirta hogy a küldetés törölve majd eltünt a másik 2 küldetés is és nem generált többet ugyhogy fel sem tudtam szálni még a balkánon.
    De ezt eljátsza velem szinte az összes alap falcon hadjárat mint ahogy régebben is irtam már.
    Teljesen uj telepités semmi turkálás 5.0+5.55+cokpitpack+balkán és szinte el sem jutok a betöltöképernyöig mert addigra törlik a missziot
  • arrow19
    Ezt írtam énis lehet nem érthetően
  • Molnibalage
    Én nem próbáltam, hiszen még nem tudtam feltenni - csak azért fogom, hogy megnézzem, hogy MolnyFalcon hogyan viszonyul más helyszínekhez - de az amit leírsz gyak. 1:1 az, amit én tapasztalok és ismertetek.

Próbáltad már, amit írtam. Hadjárat indít, mentés és mentés kiválasztást
    ?
  • repvez
    akkor jo hogy nem nálam van a hiba
  • Molnibalage
    Egyébként nem rémlik, hogy az egyik Eurowar is ezt csinálta régen? Tökmindegy, hogy mit választottál induláskor, mindig F-16C HAF században kezdtél. Save / autosave után azt választottál már, amit akartál.
  • Molnibalage
    Vagy másképpen. Ha az indulás nem stimmel, akkor MINDIG néz meg, hogy a save után mi történik. :)
  • Molnibalage
    Akkor első körben közlöm, hogy ez mi aztán a jó és rossz hírt is.

Az történik, hogy valamiért nem oda rak be a hadjárat, ahova akarod. Ekkor, ha már fut lépj ki. Aztán autsave mentés után azt választasz, amit akarasz. Gőzöm sincs, hogy miért van ez, de az én hadjáratomban lényegében nem tesz be sehova. 0th FS van és soha nincs bevetés indítás után. Az első mentés után minden tökéletesen megy.

Ez valszeg az FF hibája, mert eredileg arra készült, hogy minden lockolva menjen, de kizáró feltételell. Tehát minden zárold DB + hadjáraz megy vagy minden nem zárolt DB + hadjárat. Valszeg az ellenőrző rutin bugos és ez okozza a rosz helyre tevés hibáját, de ez csak tipp.
  • arrow19
    save utánna kilép a főmenübe beloadolod és kiválasztod Taszárt,tegnap énis belefutottam ebbe.
  • repvez
    na én is felraktam a balkánt, de nem akar ugy mukodni ahogy szeretném, kiválasztom a modern kampányt és a taszári repteret gripent majd commit elinditom a kampányt erre lerak a csizma sarkához EF2000-el .
    Akkor most hogy is van ez ?
  • z0ty4
    Akkor passzolom sajnos
  • arrow19
    Pl ez nekem is fennvan...
  • z0ty4
    FreeFalcon 5.5.5 SFX Rollback

Az F-18-as hangja miatt tettem ezt fel. Azóta sokkal stabilabb lett nálam.
  • arrow19
    Nekem minden klappol lekopogom az 5.55óta egy CTD-m nem volt az alap hadszíntérrel most hogy a Balkan+Taiwan-t nézegetem volt 1-2 elszórva, a mozgás folytonos nálam nincs belassulás végig stabil fpsel megy a játék. A tesztverziót megköszönöm legalább tudom mi holvan,ilyen dokumentációt nem igazán lehet látni a kinti oldalon is amit te írsz.Azért ez sokban megkönnyíti az ember dolgát.Sokszor nem elég megcsinálni valamit hanem jól le is kell dokumentálni.
  • Molnibalage
    Legalább már van RWR warning, régen az sem volt. Az SA-10 tényleg túl brutál. Azért valahol nevetséges, hogy nincs átmenet. Az összes régi SAM érzékeny a végfázisban a chaff + ECM kombó + manőverezésre, aztán hirtelen meg szintem immúnis lesz ezekre. Természetesen nálam ez is más. Még az MI-nek is reális esélye van. Ettől függetlenül nagyon komoly cucc nálam is.

Felrakjak ma egy tesztverziót?
  • Molnibalage
    Az időgyorsítás minden Falconra vonatkozik, csak nem mondja ki a többi hangosan a többi. Ha túl gyors, akkor a 2D-s hadjárat pontatlan lesz. Ezt Hustler és BaldEgale mesélte. Ezen felül az AI-t hülyeségekre sarkallja, könnyebben földbe áll, stb.

Derstef hadjáratainál azért hangsúlyos, mert túl sűrűn raknak le földi egységeket és iszonyatosan sok gépet rak le. Már bocsánat, de tojik magas ívben arra, hogy ez milyen FPS esést csinálhat.

A MolnyFalcon pl .abban is lép egyet előre, hogy nem agyatlan 16x3-as battalinokkal operál és jobban szétszóróm az egységket. Vannak üres slotok de úgy, hogy ne lehessen megállapítani, hogy hol milyen egyés van a mintázat alapján. Csak a nagyon erős armor egységek vannak jól felöltve, de ott is csak 16x2-es felállás van.

Eredmény?

1. Kiegyenlítetettebb FPS, nem eugrabugrál és riceg a játék. Ennek ellenére az én bika gépemen most is szarabb, mint a régi gépemen. Ennyivel jobb volt az egymagos procim a Falconnak...

2. A CBU nem olyan, hogy kb. ledobsz egyet és mindenki meghal egy mísz Mk-20-tól. Persze ehhez CBU tweak is kellett...

Egyébként csak nálam van az, hogy a parcticle effektektől a progi úgy megfekszik, mint állat? Az 5.5.5 óta nálam valami gáz van. Ha gépágyúval eltalálok egy gépet, akkor úgy bericeg, hogy 3-4 FPS-re visszazuhan pár pillanatra.

Tönkrement volna a videókártyámban valami? Ma felrakom bátyus gépére megnézni, hogy mi van...
  • arrow19
    Ez a Balkans nekem elhasalt tegnap 1x mondjuk végiglestem a manualt és mindenhol tiltja az időgyorsítást a könyv. SA-10 iszonyat gyilok lett laposkúszásban lehet elérni a célt ha a környéken van...
  • z0ty4
    Oké, addig hátha más is jelentkezik.

(akkor mára marad a b terv. 22:00 NGC:Gyáróriások : Eurofighter Typhoon, úgysem láttam még, hogy tesznek össze 1 gépet)
  • Molnibalage
    Mennék én, de teljes gőzzel a MolnyFalconon dolgozom. Annyira közel már az alagút vége legalább egy hadjárat számára.
  • arrow19
    Szerdára hangoljuk a csapást nem leszek gépközelben Viperát is várjuk illetve Balázst a kötelékbe...
  • z0ty4
    Hurrá, Hurrá, Hurrá

Akkor este multi igaz?

• Molnibalage
    Eagle-611 megkezdte a 3D model integrációt. Ezeket kínálta fel.

C-130
    F-18A
    F-18C
    F-18D
    F-16A
    F-16C
    F-16D
    Viggen
    Gripen
    Ground Support Equipments

Az F-16C és Ground Support Equipments-t egyelőre a 2. fázisba kértem. Az F-16A nyugodtan lehet új, de az F-16C-ket nem akarom kinyírni, hogy a régi skinek a skinpackban (pl Horus skinek) jók legyenek hozzájuk. A GSE majd az egyéb földi egységekkel jöhet.

@arrow19

Az első gép szép. Nagyon.
  • arrow19
    Na sziasztok! Láttam már kerestek sokan íme kis ízelítő a tegnap estéből...
    Aviano

Aeyes F-16CG TFR működés közben

Hitting the deck
  • Molnibalage
    Pedig nem Avianoból repkedsz, ahogy a valóságban volt. :)
  • z0ty4
    Szerintem a 7vége miatt volt. Én most tettem fel, végre exe a telepítő igy nem kell semmit írogatni.
    F-16 CG 3d pit
    Reptér este
    Magyar Gripen
    Taszár reptér

Ami még mindig kicsit idegesítő a nagyon hosszú repülések. Elhiszem, hogy így realisztikus, de időgyorsítás nélkül 1 óra simán van.
  • Molnibalage
    Még valami. A hadjárat az első pár bevetés alapján - főleg, ha kikapcsolod a data linken a threat cirle jelzést - jóval keményebb, de jóval hangulatosabb is, mint eddig. Egész jól keménykedtem az F-16C Block 30 gépekkel, amíg meg nem jelent az ellenfél minimális MiG-29 flottája és volt legalább egy SAM. Hirtelen tökéletesen alárendelt szerepben találtam magam és mivel naftaszűke is volt, inkább téptem haza.

A létrehozott áttörésben levő SAM csoportosulás komoly veszély képes jelentni. Réteges védelmet építettem ki. Nem eszementen kemény, de azért egy F-5E finoman szólva nem túl acélos ottan már.
    Ha nem lesz gáz, akkor már a héten készen lesz az 1. kalapált hadjárat. Persze nem végleges lesz, de valamikor ki kellene adni már...