Falcon 4.0 - BMS 4.3X
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ja az más, az nem népirtás, csak több halott volt mint az atombobák után."
Drezda... erre milyen ellenpéldát lehetne mondani? volna ötlet
de én nem megyek bele ebbe a tipikus dögöljön a szomszéd lova is jellegû utcába.. nem akarom én védeni az amcsikat, meg az oroszokat se csináltak azok is elég rosszat.
Ebbõl kiindulva akkor bármi rosszat mondok az überments-re akkor rögtön kerestek valmi ellenpéldát? nem ez a lényeg sztem
annyira szeretnek példálózni Hirosimával, meg Nagaszakival.. hogy mocsok amcsik ledobták a bombát a civilekre... kérdezem én hogy mi lett volna ha nem teszik?
fanatikus népet szó szerint emberrõl emberre ki kellett volna irtaniuk csak hogy megadják magukat a japánok. bizonyított tény hogy sokkal többen halnak meg természetesebb háborús körélmények között mint ahogy történt.
amellett persze csomó más célt is szolgált az a bomba
röhej az hogy eddig a jobbos értelmiségiek a nagy átkosban totál nyugat ot majmolták, mert az jobb mint a szutyok vörös kordon mögött 😊 most meg gyakorlatilag utáltok mindent.. (amcsit,angolt, oroszt, meg ami a környéken van)
na jóó a franciákat én is utálom (remélem most jobb😊
hihetetlen hogy alkottatok egy teljes új történelmi felfogást amiben már nem is olyan "vészes" egy két momentum, mivel utána a másik oldal is mûvelt kábéé azonos rosszat
közben meg én vagyok az akinek teletömték a fejét hülyeséggel..
én totál nem tartozok egyik oldalhoz sem amit ti ismertek, utáltok, vagy húztok hozzá. Rajongok a nyugat német König-ért, régi német motorokért, a Rolls-Royce Merlin-ért, Mustangért, F-16ért, a japán Toyotáért, T-34ért, Mig-29ért a marhapöriért, gulyásért, szegedi halászléért (bajaiak örült népség.. tésztával enni😊)
szóval akárki mondhat történelmi eseményt elfogadom olyannak amilyen..
azt mondod hogy éljen a Messershmidt BF-109B (kéttollas), az oké mert végülis ilyenek harcoltak a Spanyoloknál, ott próbálták ki õket
Kondor légierõ meg úgytom nem kifejezetten a "jók" csapatában játszott..
vagy hogy ki a jó az relatív? végülis Hitler tök jó muksó volt csak az a népirtásos dolog már picit túl volt reagálva a részérõl? 😊
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
Ja az más, az nem népirtás, csak több halott volt mint az atombobák után.
remélem nincs harag senkivel
"igaz" történelem.. magyarán azt akarod mondani hogy amit Frankóék meg nyémci hadigépezet tett az totál jó úgy ahogy van.
de most komolyan, akkor mit gondoltok az egész 2vh-ról? ott is amerika meg a barbár vörösök voltak a gonoszok? (ezzel nem azt akrom mondani hogy totálisan jó amit mûveltek mindvégig)
sömmi, végülis ez így teljesen rendben van, flém meg általában abból van hogy nem bólogatok.
nemistom... most komolyan, ez olyan mintha én azt mondtam volna egy Blitzkrieges vidijóra hogy: "Hajrá SS" csapassátok
kb. ennyi
Újabb flémet készitesz, mert ezen szórakozol?
<#wilting>#wilting>
Az Unió intézménye recseg - ropog.
Az írek, brittek mást akarnak, elkezdõdött a széthúzás.
A véleménycsere az, amikor bemész a főnököd irodájába a saját véleményeddel, majd kijössz az övével. Okos pilóta alagútban nem katapultál.
Apám,nekem életem a kungfúúúúúúú!!!!!!!!!!!
egyébként hallottam, láttam is
láttam olyat is amikor pár rendõr egy tök ártalmatlan manust kezdett úgy regulázni, hogy valójában okuk nem volt rá...
tehát lehet dobálózni mindkét oldalról, de ahogy mondottam engem nem ez érdekel, hanem a mindkét oldalon megfogalmazodó ellentmondások
vagy példul amikor egy békés tüntetésen elindul a trimbolás akkor mit kéne tennie a rendõrségnek?
vagy úgy alapvetõen mi az amit szeretne ez az oldal?
(nem is hiszed, de sok mindenben TÉNYLEG egyetértek velük ,de nem mindenben)
hamarosan itt lesznek a választások, és lesz ami lesz...
demokratikus választással parlamentbe jut a fidesz, jobbik, meg kis százalékban az mszp
az hogy utána mi lesz😊 azt hagyjuk, csak legalább addig bírnák ki cirkusz nélkül
csak amikor látom ezeket a hithû magyarokat, meg a tenni akarókat, meg amit mondanak hogy rendõrök is a mostani rendszer bérencei.. szabadságharcot akarnak kirobbantani? és utána mi lesz?
az unió mit szólna ehhez?
gyakorlatilag egy közigazgatásigal, és védelmi szempontból legyengült országot akarnak ezüst tálcán átnyújtani a kedves szomszédainknak hogy majd játszák itt a békefenntartókat.
tehát kábé ilyesmire gondol valmelyik is miközben buzdítja a népet?
számomra ezek azok a dolgok amit nem értem, miért nem lát be senki
vagy a másik.. nagy többséggel nyernek az igaz magyarok, és a tõkések mit fognak majd erre lépni?
és mondom mégx1 ezek kérdések
Ez nem egyéb mint rendõri indokolatlan brutalitás, amit azóta az ombudsman is megerõsített, de gondolom te errõl sem hallottál.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
a másik meg ugyancsak a realism menüben van 5db csúszka
ebbõl a belsõ 3mal tudsz visszább venni még a "realityibõl"
habár az propcsis gépekre vonatkozik javarészt.. egy próbát megér
sztem ezt kifelejtették a fejlesztõõk
van egy tüntetés ami vagy bejelentett vagy nem, aztán kitalálják hogy akkor 5perc múlva legyen vége.
rendõrség megkér mindenkit hogy menjen haza
mégx1 megkér hogy ne gyülekezzél mert már 2perce törvénytelen dolgot csinálsz
mégx1 megkér
javarésze aki csakazéris szabadság alapon marad (annak ellenére hogy a rendõrség szólt)
rendõrség megy, (pár bunkó rendõr kiéli magát mert vagy bunkó, vagy mert a töke tele van hogy szabadnapján rángatták be)
többit már tudjuk..
ha meg ezek a békés tüntetõk el akarják foglalni az országot, akkor annyit mondok "hogy perpill még nem szavaztám rájuk" szóval nekem ne papoljanak demokráciáról amikor nekimennek a rendõrnek
csak tudod nem értem hogy hogyan várjátok el az embertõl hogy lásson különbséget amikor mind ugyanazt a zászlót lengeti?
és ebbõl semmilyen mögöttes gondolatot ne vegyél ki...
ami a lényeg! szeretném megérteni hogy aki ebben a szent felemelkedésben hisz meg egy eljövendõ polgárháborúban, az tényleg komolyan is gondolja e ezt?
Scott bedobott egy kérdést.. témát, én meg kérdéseket tettem fel
meg írtam egy verzsönt arról ahogy én látom (kicsit kiszínezve😊
Tele van a jobb oldal idióta magyar érzelmû diplomásokkal, antropológusokkal, meg történészekkel és jogászokkal, meg a hazáért tényleg tenni akarókkal. Mind hülye, szadista gyilkos, akik liberális vért akarnak inni. Könnygázt és börtönt nekik, az ország maradékát meg adjuk el, hogy olyan szép villák épüljenek, mit a pénzügyminiszteré!
Egyébként meg már kezdem is unni ezt a témát itt.
te azt az igyekezetet ahogy védték a köz vagyont
rájuk van szükség, komolyan (könnybe lábadt a szemem amikor láttam)
config -> realism -> autorudder : on
talán valmi ilyesmire gondolsz
szóval egyikben azt magyarázza hogy zsidó cigány neki barát, aztán két lépéssel arébb meg harcolni kell velük. szóóóóval nem vágom hogy hány szélsõ jobboldal van már
azzal egyetértek hogy a bankok, hipermarketek, meg azunió gátolja hogy legyen itt mezõgazdaság, könnyûipar, amitõl úgy helyre tudnánk rázódni.
most úgy õszintén.. mi a céljuk??????? tehát ha ezeket kivesszük az egyenletbõl aki mi marad? ha az utált héberek elmennek és viszik a tõkéjüket, meg megszabadalunk a nyugati elnyomóktól? meg ferikééktõl, meg a komcsiktól
mi fog maradni? szuper übermagyarok jurtában árpádsávos zászlóval a porta elõtt?
nem viccelõdöm, távol álljon tõlem csak tényleg választ várok ezekre a kérdésekre, ha valakinek van kedve válaszolni
(nem flémelek, csak szeretnék tisztán látni)
Aki esetleg szokott repkedni a Captain Sim-féle Mig-21UM-mel,mondja már meg nekem, hogyan lehet rögzíteni a pedálokat??
amióta az eszemet tudom számomra a mádzsár zászló piros-fehér-zõd színû, az árpádsávról annó meg jurták jutottak eszembe ami elé ezek ki voltak tûzve (egyszerû kép naa, ezvan😊. Azóta hogy ez a dolog fel van kapva, azóta meg fekete ruhás, csuklyás, torka szakadtából üvöltözõ randalírozó tömeg jutt eszembe, akinek a nagy ûgy védelme közepette kurva sok dolog összetört pestn meg megrongálódott. (mellesleg ezeknek a javítása meg az adófizetõk pénzébõl ment, szóval köszi az igyekezetet)
tehát fel kéne ébredni, okés játszuk azt hogy mindenki felébredt és tisztában van a mai helyzettel. hogyan tovább?
sztem az van hogy újra megválasztunk egy új ideológiát aztán kábé ennyi
http://www.youtube.com/watch?v=hna6sjG50-s
változik a világ😊
Maónika(talán Nacsa)meg szólt ,hogy a Maónika sóban nincs ilyen,asszongya a pali:Whatta fuck?This is not the Jerry Springer show?Fuck ya bitch! És kiment a másik oldalon.Két hétig röhögtem rajta.
De egyábbként az igaziak pontosan Maónika meg Józsi barát vendégei.
"Fogas"kérdéseket mutatnak,van mélysége a mûsornak na meg humor.
Apám,nekem életem a kungfúúúúúúú!!!!!!!!!!!
I get very frustrated with you sometimes, but I promise to give you an unlocked data base and all the help you need so that you can make a campaign in the future.
Na, ez már valami. 😊