Hivatalos forum Oktató videók Kép feltöltése JoeDestroy_cucc Oktató vid_HU L_Viper cucc BMS manual_HU 80's Mod HT kisokos BMS Wiki Falcon4exe
-
Ami elsőre feltűnt az a társak pozitív változása. Weapons free-re mennek egyből dolgozni, eddig csak repkedtek fel alá a bombával, most amit elsőre megpillantanak neki is mennek
Ennek szerintem semmi köze hozzám. Az MI-hez nem tudok nyúlni, ez véletlen műve lehet. A másik esethez sincs. Lehet, hogy csak a letisztultabb hadjárat miatt tud jobban "gondolkodni" az MI, egyenletesebben van szétszórva minden.
A légvédelem nekem mindenhol működött rendesen - az egész DMZ-t végigrepültem, keleten és nyugaton is felmentem legalább Wonsan magasságáig. - az új max. távolsgáról. Attól, hogy rád nem indítanak nem jelenti azt, hogy másra nem dolgoznak vagy éppen már nem fogytak ki a munícióból. Mivel kevesebb SAM van, de nagyobb megsemmisítési zónával, ez bizony előrodulhat. Arról nem is beszélve, hogy egyetlen üteg sem rendelkezik több rakétával, mint 20.
A kép alapján nem tudom, hogy merre repültél és a távolságok finoman szólva nem kiolvashatóak a HAS oldalról. :)
Még valami. Korea 1991-nél két f-16-os kampány van. F-16C+ és egy F16CG nekem egyik kampány sem indul el.
Ezt a mondtatot nem értem.