Hivatalos forum Oktató videók Kép feltöltése JoeDestroy_cucc Oktató vid_HU L_Viper cucc BMS manual_HU 80's Mod HT kisokos BMS Wiki Falcon4exe
-
Sikerült egy párat repülnöm a MolnyFalconnal.
Ami elsőre feltűnt az a társak pozitív változása. Weapons free-re mennek egyből dolgozni, eddig csak repkedtek fel alá a bombával, most amit elsőre megpillantanak neki is mennek. Akkor a Clear my six is jobb lett. Egy Mig -21 volt mögöttem 15 mérföldre nyomtam egy Clear my 6-et azonnal két gép ment neki. Régebben körbenéztek és szóltak, hogy minden oké.
Ami viszont negatív a légvédelem nem nagyon akar dolgozni. Illetve nem tudom, hogy milyen távoltól lőnek, de Dewdog theater-nél megközelíteni nem tudtad őket mert már 30 mérföldről lövöldöztek.
Megnézed EZT a képet simán elrepültem közöttük.
És a végére egy valami. (Korea 1991 es, F/A-18c kampány) Volt egy négygépes ellen előttem, 10-12 mérföldre, épp ki akartam adni a támadás parancsot mikor mind a 4 gép eltűnt. A következő pillanatban robbanok felfelé, Sem az RWR sem a társak nem szóltak, hogy baj van. Eddig egy fagyásom sem volt, úgyhogy eddig ok a dolog.