Falcon 4.0 - BMS 4.3X
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
Bocs az offért <#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1>
Apám,nekem életem a kungfúúúúúúú!!!!!!!!!!!
A FIDESZ létezett mikor Szálasi élt? Nem. Abból lett nem. Az MSZMP mibõl lett 1:1-ben gyakorlatilag. Nincs több kérdésem bíró úr.
Viszont Hustlerral végre érdemi párbeszéd van. Olyan írt, hogy legszívesebben meghívnám egy láda sörre! Végre úgy tûnik, hogy lesz valami! <#vigyor1>#vigyor1><#vigyor2>#vigyor2>
Hitler, Sztálin.. zsenik, sztem még legalább 100évig a hatásuk alatt lesz európa
amúgy semmi bajunk nem lenne egymással
ezzel az erõvel az összes jobboldali politikus nyilas fasiszta...
ez nem a véleményem, csak a logikádat fordítottam meg (másrészrõl egy tanult embertõl ez esztelen demagógia átvétele)
de ez egy szabad ország, én is utálom a nyilasokat és a jogutódjaikat<#eljen>#eljen>
Ez rögtön látszik, bár én nem számoltam meg õket, de irreális.
Tök vicces volt, mikor az MSZMP nyíltan fenyegetõzött a választási szórólapjával (!), hogy ahol az õ jelöltjük gyõzõtt anno az kapott pénz, ahol meg nem, az semmit. Kedves társaság. Sajnos a 2006 események miatt a polgármeser asszony "csak" második lett (szorosan asszem), de még így is alpolgármester maradt. Még mindig jó ahol vagyok. Hála istennek, a vörösök még nincsenek itt. Kövezettek meg, de ha hozzám szoci politiks kopogtat, akkor a fent említett tárgyalási mód nálam az alap. Rühellem õket és rühellni is fogom õket. Hogy miért, azt nem kell modani. Elég a vastagbõr blogot 10 percig olvasni.
A narancsot sem szertem már. Sikeresen elérték, hogy a jobbikra fogok szavazni, mert nem tudok már mást csinálni, azon kívül, hogy halomra irtanám õket a bozdaszedõkkal.
Akkor most lehet köpködni rám. 😊
Más.
Megnéztem a DB-t is. Hát tényleg kicsit kevesebb lett az SA-14, de az összes SA-2/3 battalionban és pár AAA-ban is ott van (ezekbõl van ám bõven hadjáratban.) A HQ egységek BMP-CMD jármûvén is van (ezt a TE választás nem mutatja, mert az a jármûveket mutatja, de azok fegyverzetét nem!), amibõl szintén 3 db vagy egy HQ-ben. Emelett van BMP-1 3db és 3 db SA-7 is hard szinten a battalionban. Ez hány MANPAD is egyetlen battalioban? 9 (!!). És ez csak HQ, ebbõl hála istennek nincs olyan sok, de ahol ez van, ott max. a légy repked huzamosabb ideig. SA-7 is van BMP-1 és BMP-2-õn is. Ezekbõl van bõven minden mech egységben. Minden SA-2 indítóálványhoz is van rendelve és az egyik SA-2 egységnél szóló SA-14 is van. Véleményem? Hustler talán kinyithatná a szemét egy kicsit basszameg, mert ekkora doridságra nem találok szavakat. Azér röppenek is majd megnézni, de ha ekkorát benézett akkor ezek után mégis mi a jó fittyfenét gondoljak róla?
ottvan Hofi Géza.. tudtok õ utána humoristát mondani? én nem
talán Gávölgyi, de ahogy nézem õ nem járja ezt az utat
Robotsünök hada. Ez is az utóbbi 7 év terméke.
Lehet ezt a végtelenségig fokozni, érvek ellenérvek. Mind igaz.
Az viszont tény, hogy sok seggbe bele kéne rúgni és kiszabni sok - sok évet a sok nemzetellenes zsebtömõnek.
De érdekes, hogy a vidék, meg a kisemberek egyik nagy pártnak sem jutnak az eszébe.
Na szerintem meg is kérem Balázst, hogy törölje az összes politikai posztok, ke lett ez már vesézve rendesen. Mindig flémáradat a vége.
de könyörgöm a módszer, ez a "rugjuk fel az uniót", több jogot a határonkívüliekek, meg lépések az atrocitásokkal szemben...
felpiszkálják az emberekben elnyomott elfeledett gyûröletet
van ennek értelme?
valakinek megéri ez a szitu... de hidd el hogy õ csak addig nagy magyar amíg hasznot lát belõle, aztán elhúz innen a melegszik a talaj, majd dubaiban szürcsöli a pezsgõt két zsidó, meg arab társaságában
a világ nem változik, csak újra és újra megismétli önmagát
annak a térképnek a tartalma meg tökéletes alapanyag erre
ne is tegye..
inkább legyen valmi más ami nem "szélsõjobbos", tudod a nehéz idõkben a szélsõjobbos gádzsók nem valami esztétikusan nyomták a múltban sem
Szerinted én örülök a mai, közel polgárháborús helyzetnek? Hát nem.
Attól ne félj, hogy õk fognak irányítani, de felébresztenek sok mindent, talán és remélem elindul végre egy normális kormányzás is. Inkább ez legyen a 3. erõ a Parlamentben, mint a Demszky bagázs.
valóban erõs amit írtam, bocsánat érte
kicsit másként közelítem meg
48? nem a közkatonákat, meg az igazi hazafikat szídom hanem azt a sok kutyabõrõs majmot aki idõbenelhúzta a belét. igenis mondjuk meg hogy amikor tenni kéne és azt amit igazán kéne, akkor valhogy mindig felül kerekedik a ungarishe vircsaft karikásostor mentalitás.
56? ahogy mondottam.. sajnálom azokat akik odakeveredtek.. és sajnálom azt is hogy rengeteget kellett nélkülözni elõtte. viszont ne várd tõlem hogy wittner mária féléket ünnepeljem, mert õket kellett volna elvinni
csak egyet nem értek.. az a sok forradalmár orvos, író, értelmiségi meg hasonlók abban a fenenagy elnyomásban és megtorlásban hogyan tudtak lediplomázni 56 után??? ki engedte nekik?
az a baj hogy mai napig nem mondanak el mindent! példul hogy ez a szent lelkû wittner hogyan lincselte meg köpködte a kiskatonákat.. meg hogy az akkori BM állomány egy részét hogyan végezték ki sutyiban úgy hogy jó részük nem volt "hithû" pufajkás csak éppen tiszti rangja volt.
randalírozásokról miért nem esik szó? ezekrõl nem nemtok linkelni ide semmit.. pedig állítólag most van komcsi elnyomás
rengeteg kibeszéletlen dolog van.. csak ennek se az elégedetlenség közepette volna itt az ideje, plussz felhánytorgatni se most kéne.
ezért nem látnék szivesen egy szélsõjobbos pártot
56,48 kapcsolatban pedig Bocsánat ha valkit megbántottam volna, de ahogy mondottam, nem azokat szídom akik VALÓJÁBAN hittek benne.
Én a nyugati országrészt erösitem szerény személyemben, a nagyvasak szomsédságában 😊
Basszus ez már megint nem Falcon fórum.
Szegény Balázs :-)
Bár újabban erõsen kapható õ is az OFF-ra :-)
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
A jobbik soha nem erõsödött volna meg ha nincs a válcság. Minden ilyennél elõjön a szélsõség, mert az emberek azt látják hogy "na ezek végre tenni akarnak valamit", mert "mernek". Most csökkent is a népszerûségük mert a zemberek azt lássák hogy benne vannak a hatalomba, ottan ejrópába asztá még mindig van válcság.
Egyébként ebben a falckonban vagy miben hány pája van? mer még nem vok nagyon járatos ezekben a gamekben h mivan.
Hihetetlen, hogy lehülyézed az 56-osokat. ( De érdekes, Ausztriába nem mentek vissza. )
A 48-asokról meg amiket írtál az már durva! Ne legyél rájuk büszke, a te dolgod. Én büszke vagyok rájuk.
Nemrég a kezemben volt egy kétkötetes 113 éves könyv a szabadságharcról, még a rozsályi várból mentették meg. Abba belenéznél, nem hiszem, hogy ilyeneket írkálnál. Már kézbe fogni is tiszteletet parancsoló.
De szerintem te azt is WC papírnak használnád.
de ha akarjátok vitatkozok tovább Balázs-zsal
van még<#zavart1>#zavart1>
nekünk ezt kell szeretni 😞
Itt szegfüágyás és narancs liget ide vagy oda mindig szar volt .
DE szerintem már tényleg sok az OFF legalábbis ebben a témába.
Nem mi fogjuk megváltani a világot sajnos.LEnnt mindenki tudja hogy mi a rossz, csak fennt nem veszik figyelembe
56?
a valódi szabadságharcosok az igazán bátrak, akik elkezdték azokról nem nagyon tudni semmit (idejében elhúztak a csõcselék mellõl)
tehát maradt a heves(butuska fiatalok), nyilas felbujtók, kiszabadított köztörvényes bûnözõk + wittner mária félék...
faszom ünnepli 56-ot.. maximum sajnálom a hülyéket akik odakeveredtek és elhitték hogy ez bármi jóra vezethet
48? nagy magyarjaink ahelyett hogy Bécset folytották volna le, szépen agyvonalúan elindultak Pest felé.. (ez kábé olyan mint amikor Kokó elbohóckodta élete utolsó profi mérkõzését) ugyan tökmind1 az oroszok így is levertek... habár!!! nem a komcsik voltak azok sem... hanem cáratyuskáék
ezekre legyek büszke? bocsi de nem megy
elmúlt..
jobbikkal riogatnak mindenkit? végülis igazad van szükség van 2009ben egy teljesen konzervatív higgadt értelmes gondolkodású pártra.. unióban is bizonyára sokaknak tetszett Morvai Krisztike mentalitása
Nálunk itt Debrecenben pont a fordítottja az igaz. Az emeszpések szabotálnak habzó szájjal :-)
8 év eszdéeszes rablás után Kósáék felvirágoztatták a várost, még az utóbbi 7 évben is annak ellenére, hogy az emeszpé állandóan keresztbe tesz nekik. Büszkén mutatom meg a várost az ismerõseimnek, nem lepusztult buszok, hanem tiszta új Volvók futnak az utakon ( sajnos Ikarust már nem gyártanak. )
Medgyessyék megállapodtak a reptér fejlesztésrõl ILS-rõl, aztán semmit nem adtak, szavukat szegték egyszerûen. Mégis "összepályázták" a rá valót és üzemel a rendszer. Sok mindent írhatnék, de aki itt él és emlékszik a 9 éves szadesz irányításra könnyedén párhuzamot von a mostai budapesti helyzettel. Ez csak egyetlen példa.
A Jobbikkal riogat mindenki, hogy fasiszták, meg gyûlölködõk, meg idióták. A Jobbik soha nem erõsödött volna meg, ha nincs ez a 7 év ( nem húsz év, csak ez a hét!) A düh és a kiábrándultság teszi õket parlamenti párttá.
48-ban és 56-ban is azt mondták azokra, akik kirobbantották a forradalmakat, mint most a Jobbikra. Nem fognak kormányozni, de legalább kiteregetik a szennyest, a mostani két oldalról.
Hová lett a magyar emberekbõl az összefogás, a tûz, a tenni akarás?
Ide! Ez volt a cél, sikerült:
Senkit nem érdekli a nép, csak a zsebtömés.
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
3.4GHZ,8GIGA RAM ,ATI 5970 2GB DDR5 8TB HDD GTX 570 2X SLI.. 5.1 7.2 SUBLÁDA Fuck Cops Sun City cars&motorbikes tuned...
Van valami Falcon4 vagy mi,itt még nem olvastam róla,de a Lock on topikban már emlitették<#vigyor2>#vigyor2><#vigyor2>#vigyor2>
vki tudna nekem ajánlani egy jo repülõgép szimulátort a ms flight sim x es 2004 en kivûl aminek nem atomerömû kell az elinditásához mint pl a xplane
3.4GHZ,8GIGA RAM ,ATI 5970 2GB DDR5 8TB HDD GTX 570 2X SLI.. 5.1 7.2 SUBLÁDA Fuck Cops Sun City cars&motorbikes tuned...
én speciell azért vagyok szoc érzelmû, mert itt Szegeden amit Botkáék csinálnak, annak van látható eredménye... amit meg a fidesz-kdnp mûvel az üléseken itt szegeden az meg egyszerûen vicc. állandó jelleggel szabotálják az üléseket, és ez élõ adásban látható
másrészrõl... bocsánat de nincs gyomrom néhányukhoz
az elõzõ fideszes polgármester egy iszákos hentes volt, akit gyakorlatilag kiutáltak a korházból, mert krimbusz munkát végzett -> persze polgármester lett belõle
a mostani ellenzéki fideszes manust meg volt személyesen személyesen látni vásárlás közben, amikor is egy rakat laptop vásárlásnál (közbeszerzés) a számlán nem annyi szerepelt, mint amennyit átvett....... tehát ilyenre mit bízzak (és ezt nem hallottam, hanem láttam)
szóval nagy különbségek nincsenek...
Jobbik?
most képzeld el ha ezek hatalomra jutnának, és az ilyen "NESU" féle ürgék kiszabadulnának az utcára mondván õk nyertek
szar a mostani vezetés? legyen
az idõ eldönti
Most viszont nem merném bevállalni azokat a dolgokat, amiket anno lazán meg tudtam oldani. Nem szeretnék most nekiindulni az életnek. Esélyem nem lenne a mostani szintemet elérni, pedig ez sem valami luxus.
Abban igazad van, hogy két rossz közül megkell próbálni a kevésbé rosszat választani.
Na ezért írtam, hogy közben megutáltam a narancsot is.
Ennek ellenére a lehetõ legrosszabb hatalom van most a nyakunkon és bárki gyõzködhet, ezeknek soha nem adnék bizalmat. Van kevésbé rossz is, mint ezek.
Scott, ez jó vicc volt, de sajnos ez a pontos igazság is.
7 év mocskában fürdünk.
Polli lehet okosnak lenni, de nekem minden a narancs 4 éve alatt jött össze. Azóta minden rosszabb. A helyzet annyiban változott, hogy azóta megcsömöltem a narancstól is.
<#hehe>#hehe>
még nevetnék is rajta ha tudnám hogy a következõ eresztés jobb lesz egy miliméterrel is.
Krisztike is odakint nagyon reklámozza az országot...
kövezzetek meg ,de ez a véleményem
siralmas ami most van, de ami ezután jön azt meg szavakba nem lehet önteni
píísz
<#wave>#wave>