• Molnibalage
    A Viggent szerintem úgy, hogy megvolt az, aki megcsinálta az eredetit, vagy előrelátóan valaki úgy csinálta a modelt, hogy az a rész külön DOF-ot kaphatott, csak eddig a kód nem tudta kezelni, hogy mikor nyíljon ki. Az FF5.0 óta viszont két "k" nyomásra van sugárgék.

Maga Hustler és BaldEagle is elmondta, hogy ami benne van, az benne van. Azt lehet más DB entry-re pakolni - hiszen ezt én is megcsináltam, így lett két R-73 - de magához a modellehez csak az animálható részek terén lehet nyúlni és egyéb LOD Editor által biztosíott módon. A 3D model mesh-t nem lehet változtatni. Nekem ezt mondták.

Az amit írsz az pont azt jelenti, amit mondok. A DB-be belfele megy a 3DSM. Ott már dxm lesz belőle és LOD az OF-ben. Azt, amit betettél a DB-be ki is tudod szedni és visszarakni 3DS-be? Nem... Ha van ilyen mód, akkor titkolják.

A mással tudás megosztás érdekes dolog, mert nagyon nehéz elmagyarázni dolgokat főleg úgy, hogy
    nem tudsz rendesen angolul. Akkor ő miért szánja a drága idejét, amikor a saját fejlesztésekre is alig van ideje?

Eagle-611 évek óta kalapálja a Agean-t és mást is. Gondolom azért ajánlkozott önként fel a MolnyFalcohoz - mert én nem kerestem meg - mert látta, hogy azért minimális szinten képben vagyok és képesek vagyunk együttműködni A Falcon táján nagyon kevés "univerzáls fejlesztő van, aki mindenhez ért. Leginkább senki...Az adatbázis editálás / rack / simdata összefüggések terén érdekes módon alig van valaki rajtam kívül, aki átlátná az egészet. Fura.

Egyébként meg hiába vannak ilyen bővítési szándékaid az core FF DB közelébe sem mehetsz, mert a kiadott DB-be cirka 2, de inkább 1 ember fér hozzá, Hustler. Ha ő nem teszi bele, akkor semmit sem ér az, amit csinálsz. Az unlockoltba persze azt teszel be, amit akrasz - ha stikában van FF kompatibilis LOD Editorod - de ez meg sérti az EULA-t...

(A druva az, hogy elvben a Hitex és Aeyes kabin használata is, ha a core DB-re teszed. Ha a MolnyFalcon-ra teszed vagy Taiwan-ra, akkor nem.)

Outsider meg nem dolgozik bele az FF-be, ez alapszabály. Ha szeretnél valamit csinálni, akkor tagnak kell lenni. Viszont az nem úgy működik, hogy jelentkezel és akkor majd ők segítenek mindeben, hogy te kiélhesd vágyaidat. A MolnyFalcon is pont ezért létezik. Magad uram, ha szolgád nincsen... :)

Szóval az úgy nem megy, hogy a partvonalon kívül állsz és kiabálsz, hogy te jobban tudnád, csak éppen n+1 pontos kívánságlistád van. Nekem 4-5 évig - szent isten (!) - tartott eljutni oda, ahol most vagyok. És a legtöbb területen ez még mindig csak a megértés és nem a belenyúlás szintje. Az aknamezőn elkerülöm a halálos csapdákat, de az aknák felszedni nem tudom...

BTW, ha belenyúlsz a modellba, akkor a skinből is új kellene és ez elég láncreakció szerű dolgot indít el. Nem véletlen olyan lassan bővül a Falcon, ahogy. Nézd meg az OF-et. Elvben nyílt, azt JanHas-on kívül ki csinált hozzá új modelleket 4 év alatt? Hát nagyjából senki...

Kabint ki csinált Aeyes-en kívül? Qawa és Aeyes dolgozott együtt, meg Aragorn is segített, de azrét tegyük a szívűnkre a kezünket. Az Aeyes 3D kabinok szintjéhez egyetlen ingyenes 3D kabin mérhető legfeljebb, az új F-16CJ 3D kabin. 2D terén szintén ez van.

Radicaldude1234 csinált 3DSs szintn egy olyan F-22 kabint, hogy magam alá piszkítottam, mikor megláttam, csak az apró gond az volt, hogy ha 100% minőségben rakta be, akkor FPS gondok voltak. Ezért a végén olyan lett amilyen. Anno küldtem pár embernek róla képeket. Ha nekik még megvan, akkor tegyék ki. Nem vicc, a kabin minőségének kb. 10%-a az, ami megmarad. A 3DS képeken durvábban nézett ki, mint a mostani CJ kabin.

A Falcon nagyon nem egyszerű. Pont. Ha az lenne, akkor nem piszmogtam volna annyit a MolnyFalconnal...

Nagyon sok emberrel elszáll a ló és az életét sajnos képes teljesen kitölteni a dolog. Ez sajnálatos módon rám is igaz volt egy ideig.

Egyébként nagyon remélem, hogy a 3D importálás tényleg gyorsan lemegy.
    RAM22-től kérem segítséget az Korea1991-hez, hogy RC állapotban legyen. Ameddig várok, addig elkezdem a Korea 1982-őt. "Olyan amilyen" állapotban a hadjáratok miatt a kiadható lesz talán 6-8 hét múlva. Van olyan, hogy hétközben csak a koordinációra van erőm és időm, érdemi munkára szinte semmi...

Az olyan amilyen állapot azt takarja, hogy rosszabb elvileg nem lesz egyik hadjárat sem, mint ami 5.3 idején volt. A hadjáratok működőképes részét megtartom, a kevésbé sérülékeny részek megváltoztatásával érem el az új környezetet. Főleg SAM és repszázadok, de azért a földi csapatok terén is komoly dolgokat csináltam.