• repvez

Tudom hogy volt már rola szó , de vagy te nem akarod megérteni, hogy én mit akarok kihozni a dologbol vagy valami miatt nem akarod, hogy más is segitsen a dolgokon.
    Mert ha nem lehetne megvalositani, akkor hogyan csinálták meg a viggennek a sugárfék modositását vagy régebben hogyan tettek bele egy meglévö gép helyére az F--104 -esljét?Ha a játékban lévö hivatkozási nevek megegyeznek az uj modelhez akkor teljesen mindegy hogy mi az amit be akarok tenni.A lodeditor 3ds formában simán megeszi a modelleket és 3dmax progihoz van 3ds to lod konverter.Ezt onnan tudom, hogy a saját modellemet sikerült a lodeditorba beimportálni, de mivel a pontos kezelését nem ismerem még a proginak iy nem sikerült a mutatvány.
    De ha végre valaki hajlandó lenne megosztani a tudását mással is akkor lehetne javitani az ilyen dolgokon ami ugyan csak eye candy, de nem befolyásolná a játékot stabilitásban , mert az hogy a szárnytöben 20 helyett 40 poly van az nem jelent semmit.
    Mert hiába irtam janhasnak vagy snailnak és aeyesnek mindegyik csak közhelyeket mondott , de érdemi segitséget nem adott

Ugy értem a mit lehet kezdeni vele, hogy a belinkelt képeiden ami látszik, hogy az orkup egy elnagyolt valami a szárny torzs találkozásánál sem stimmel vagy a normalvektor nem áll jo helyen vagy egy kicsit több polyt elbirna azon a helyen, hogy ne legyenek benne azok a fekete háromszögek.