• Molnibalage
    Mert a Block 40/42 kabinja mindig is a régi FF4-es volt. Ez MF független... Ezt bármikor megoldhatod úgy, hogy a ckptart-ban másolgatsz. :)

A SAM-eket teszteletem rogyásik TE és hadjárat alatt. Ez vitte el az idő legnagyobb részét.5-ször kellett letesztelnem mindent, mert ennyiszer kellett a DB-t felépíteni. Semmiféle bug nem volt velük Mind indítés és mind jól mükődik RWR-ral.. A terep elrejt előlük, a terrain mesh a durva néha, és akkor is lát, amikor nem kellene, de nem túl hangsúlyos ez.

Talán az F-5E-nél és régebbi F-4E-nél van az, hogy X távolság felett csak az indítás tényét jelzi az RWR - mert túl gyenge az RWR érzékenysége - de amit közelebb érsz, akkor már irányt is ad BTW, az RWR bizonytalanság most jelenik meg először a játékban. :)

Repvez, de ne vedd sértésnek, de egyszerűen a te konfigoddal van valami baj, ahogy nekem az OF-fel. NÉGY konfigom próbáltam az OF-et. Egyiken sem ment. Az FF az összesen ment. Szerencse (?) kérdése? Nemtom.

Tavaly május óta két oldal sincs a CTD thread és fagyásokról is egyre kevesebb beszámoló van. Egyébként mint látod, nekem is van negatív tapasztalat. Az láng effektnél, ha nagyon közel vagyok 1-2 másodperce totál kimerevedik a kép. Ettől eltekintve az FF5.5.5 a legjobb adatbázisú és legstabiliabb Falcon, ami valaha volt. Az OF4.7 csak multikódban jobb nála. Ez vitathatalan. A MolnyFalcon post olyan stabil nekem, mint az alap FF5.5.5.