Hivatalos forum Oktató videók Kép feltöltése JoeDestroy_cucc Oktató vid_HU L_Viper cucc BMS manual_HU 80's Mod HT kisokos BMS Wiki Falcon4exe
-
JohnTerry #34617 Balázs!
Tudtál szerezni valami konkrét adatot a függesztmények légellenállására? Megnéztem már egy rakat szabályzatot, keletit és nyugatit is, de ilyenekkel még sehol nem találtam...Pont ezért gondolkoztam el azon, hogy anno a Falcon (vagy akár melyik szimulátor) készítői mi alapján rakták be ezeket az adatokat a játékba? Hasraütés szerűen? Vagy esetleg pilótákat kérdeztek meg? Jó lenne ezekről valami többet tudni...
Jah,még valami, a Vegassal van egy nagy problémám, lehet tudsz segíteni: Van néhány filmem, azokból kivágtam egy rakat fájlt, és kezdtem összerakni egy videót, az az egész a D-jelű partíción volt, a sima C-n futott az XP. Egy tök más probléma miatt leszedtem az XP-t, felraktam a 7-et, visszament a Vegas, de ezeket a kivágott fájlokat egyszerűen nem tudja kezelni: kiírja h "media offline"...Rákerestem a neten,ajánlottak egy csomó megoldást, de semmi sem segített. Valami vélemény?