Falcon 4.0 - BMS 4.3X

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Boconadi
kis videó
Molnibalage
Ja, még valami. A fájl editálásnál, ha a rwrcolor FF00FFBB; sorból a hexakódot átrakjátok a DED colorhoz, akkor zöld lesz a DED. A valóságban is zöld tudtommal.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Igaz a táp egy fasza Trust táp volt😞Utána egybõl belebaxtam egy bazi nagy Chieftechet.

Apám,nekem életem a kungfúúúúúúú!!!!!!!!!!!

De csak félig,a processzor ok,de a kártyát átcserélni Nvidiára😊
Nekem mindkettõ volt(9600gt,4670)igaz nagyon nem tudtam tesztelni,mivel az ATI-s elsõ inditás 10 percében elpukkant,akkor azt hittem a táp miatt(460 w)de most sanszosnak tartom,mert a 4670 es csak a PCI ból vesz fel áramot,az alaplapnak meg semmi baja nem volt.De azért kicseréltettem azt is.😊)Egyébbként szerintem nem lehet szar a 4670 es,modernebb a 9600 ostól,kevesebbet fogyaszt és leszabályozza a teljesitményét,igy gazdaságosabb.A 9600 os most is falja az áramot😊Nem tudom az Ati mennyire huzható,ezt az ATI toolsal megnéztem,stabilan megtudtam huzni a procit 750Mhz a memoriát 975Mhz re a shaderelõk(vagy mik)1850 en mennek.De az is igaz ,hogy én visszavettem 725/975 re,ugy használtam.

Apám,nekem életem a kungfúúúúúúú!!!!!!!!!!!

Molnibalage

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

L Viper
<#vigyor3>Vicc volt.
repvez
Scottt
AMD-Ati géppel bújjak el?😄

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

L Viper
Rágjam a húsukat :-)
L Viper
A számítógép az Intel és NVidia <#vigyor1><#eljen>
Gundark 1 1
Szopassa magát ATIval aki akarja 😊
JoeDestroy

\"Nem biztos hogy a pozitív hozzáállás segít megoldani a problémát, de elég sok embert bosszant ahhoz, hogy érdemes legyen megpróbálni.\"

arrow19
Mert neki nem ATI kártyája van úgy tudom....
L Viper
Gundinál hibátlan az OF a 7-es alatt.
polluxware
sztem ugyanaz a szitu ott is😊 másrészrõl csak az of miatt ghostolok egy xpöt

L Viper
Miért nem használsz inkább Win7-est?
polluxware
ati x1950el is ez a szitu...

igazából ezt már ismerem tudom

én más általatok tapasztalt bosszúságokra lennék kíváncsi ami lentebb említett csipppeket, valmint a felsorolt progikat érinti

LeonSilver
Nekem 4870.Holnap Isten bizony meglesem, hogy mi a helyzet.
Mindenesetre az FF simán megy.

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

repvez
igy van az átlátszo modellekbe én is belefutottam , bár azt irtátok hogy w7 alatt tökéletes vagy Nvidia karitok van hozzá?

Mert nekem 4850esem van
polluxware
köszi, lassan úgy is kijön a 4.8...

de ráér egyébként

ati+vista+of4.7= átlátszó modellek

polluxware
LeonSilver
Errõl nemtudo nyAlatkozni.Holnap feldobom az OF-et.Ha w7 64b alatt mennifog akkor szerintem vista alatt is.

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

polluxware
köszi, de másként fogalmazok😊

nem kifejezetten az egymáshoz képest mért fps-ek érdekelnek hanem..

példa: nvidia kártyáknál hallottam hogy FSX alatt AA, és AF beállítási problemók vannak

vagy hogy vista és ati kártyával nem megy az OF.. tehát ilyen jellegû cumizós tapasznyalatok érdekelnének

Molnibalage

repvez
ez egy nagyon jo kis progi ha ezt mind hiba nélkül tudja akkor ezekszerint fennt fog megrohadni a falcon a vinyon mert nem kell soha letörölni a gépröl még oprendszer vagy más falconverziok telepitése miatt sem .

Ez jo hir igy mégjobban megerösitett hogy kell az az uj vinyó.
LeonSilver

polluxware
kisebb közvéleményi kutatást bátorkodom végezni

a kérdés:

9600GT vs 4670 jellegû karik (nem érdekel ettõl erõsebb drágább, csak az 512 v 1024mega vidram miatt akarok majdan cserélni)

FSX, fs2004, lonci, BS, stalker, OF, FF viszonylatban érdekel hogy melyikkel mi a cumi

polluxware
Molnibalage
Ez benne a lényeg. Mellesleg ez még egy nagyon nagoyn tiszta gép.

polluxware
<#vigyor>

polluxware
koszos az alja

Molnibalage
Ez egyszerûen gyönyörû.

Molnibalage
Megint OFF, de nem bírom megállni.

It's a king of magic... 😊

Az egyik lejobb tanár akivel valaha találkoztam. BME MM tanszékének vezetõje. Ha tehetném ma is végigülném az összes elõadását! A többi videót is nézzétek meg tõle!

ON

Molnibalage

Palinko
jah én sem értem a gépasztalokat. na nekem olyan van hogy a 4 oldala szabad. alulról ugye rajta van, felülrõl meg közel van, de a fontos a 4 oldal szabad igaz nincs benne extra hûtés csak gyári dolgok,nem is csoda hogy mostmár ha valami 3dset futtatok kikapcsol 😄 igaz 5 éves gép már.

tehát a pc asztalhoz a megoldás a fém és a fa ötvzete. tehát fém a tartószerkezet, és csak a lapok vannak fából amin áll a monitor, a nyomtató egy kis aztal a monitor alatt és a nyomtató alatt meg a gépház. nincs fiók se semmi egyszerû és nagyszerû szerintem.
polluxware
<#eljen><#vigyor2>

Molnibalage

L Viper
Ez CG kabin persze :-)
Molnibalage
Igen, ez volt az.

Aeyes is elkezdett egy új full 3D-s F-16 kabint. Csak FF support híján...

polluxware
azóta sincsen semmi info et óll...

szkeptimicska vagyok cseppet

AF honlapján is írták hogy valmin nagyon dolgoznak, arról sincs semmi

Molnibalage
Hát, nem tudom. A OF video contest kapcsán unreleased 3D kabin is lehetett volna a nyeremény és preview volt olyan 3D kabinokból ahol a HUD végre nem papírvékony volt.

Engem a BMS4 izat, de nagyon. Februárban mondtak 6 hónapot. Az letelt. 😊

polluxware
köszi,

jelenleg nincs fent egyik sem, viszont olvastam hogy szép 3ds kabinok lesznek az of 4.8ban és végre használhatnám is..

csak ugye kéne center gomb

L Viper
Azért mondom.
De jó nekünk, tudatlanoknak :-) Én még élvezem.
Molnibalage
Persze többet repülök vele, de azok TE tesztek, felvételek az oktatóvideókhoz vagy dogfight.

Az új oktatófilmet két hét után picit elõvettem tegnap. Kb. 50%-ban készen van már.

Molnibalage
Kapaszkodj meg, idén kb. 6 (!!) bevetést repültem le hadjáratban. Nem egy nap. ÖSSZESEN! Régen 2 óra alatt repültem ennyit.

Az a baj, hogy mivel ismerem a játék hibáit valahogy nem nyújt élvezetet. Én végre egy saját hadjárattal és jó adatbázissal akarok játszani. Nagyon remélem, hogy ez karácsonyra összejöhet.

L Viper
<#vigyor1> Manuálpope, "jáccál" is, ne csak moddolj <#vigyor1>
Molnibalage
Akkor jól emlékeztem, csak ezeket nem mertem leírni.

L Viper
3D-s nézet Zoom resetelése: Kattints a középsõ egér gombra.
Ha elfordultál és újra középre néznél, nyomd meg a 3-as gombot.
Ennyi.
LeonSilver
Nem azért mert én mekkora májer vagyok de elmondok egy igen egyszerû módot.Nekem hosszú-hosszú évek ( ez kb. 10-12 év ) alatt kettõ darab házam volt.Az ezelõtti a beépített cuccokkal együtt lett eladva ( egy nagytorony volt ) de ez a mostani is megvan már vagy 4-5 éves.Szóval sz6erezni kell egy jóminõségû ( Papst ) ventillátort.Majd némi kézimunkával a ház oldalán egy megfelelõ méretû nyílást készíteni neki.Kell még kettõ darab csavar a rögzítéshez és egy három állású billenõkapcsoló( 5v - 12v -0v ).Majd írom tovább ( ha kell ) csak most hirtelen el kel szaladnom a faterhoz a kórházba.