Hivatalos forum Oktató videók Kép feltöltése JoeDestroy_cucc Oktató vid_HU L_Viper cucc BMS manual_HU 80's Mod HT kisokos BMS Wiki Falcon4exe
-
nagyon szép a táj, csak kár hogy engem nem tud lekötni a sima repülgetés amit a FS szériában lehet csinálni csak.Ha majd lesz következő video akkor tudnál pápa környékéröl is mutatni ?
Amugy a 3 pontos clipednek neked milyen paraméterei vannak, mert én egy bicikli hátsó lámpa belsejébe aplikáltam bele 2db AAA elemmel hajtom és 10 ohmos ellenállást tettem a párhuzamos áramkörbe a 3 IR ledhez, de nagyon halványan világit csak a sima ledek meg szinte vakitanak annyira erösen világitanak.
Nem tudom hogy mit rontok el .Hogyan lehet kimérni, hogy mekkora lenne a LEDek megfelelö feszültség szügséglete, mert nincs rola adaton csak sima zacsiba adzák a boltba. de a sima 5mm-es viztiszta burkolatu IR ledek lecsiszolva az eleje.és látható vörös fénye van a közepén olyan mint a terminátor szeme :).És nem is egyenletes a fényerejük a középsönek van erösebb a 2 szélsönek gyengébb.