Falcon 4.0 - BMS 4.3X
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
egy titkot azért elárulok😊 486 korszak óta nem nagyon találsz olyan dolgot ami ne lenne "költség hatékony gyártású"
A linkelt dolog érdekes, de az már a ló túloldala. Kicsit felülméretezett hûtõteljesítmény.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
A ház oldalát levéve kb 40-45 fokra esik vissza a belsõ tér hõmérséklete az alaplapi hõmérõnél.
Minimális légárammal gyakorlatilag szobahõmérséklet lesz ami 19-29 fok évszaktól függõen. A nagy hûtõfelület még a minimális természetes konvenciót is hazavágja.
További gond, hogy a számíótépasztaloknak titulált szarok esetén két lap közé rakod be a gépet a falnak háttal és a két lap is közel van. Egy tisztességes gépész ránéz erre és okádni támadna kedve. Ennél szarabbul tényleg nehéz lenne elhelyezni. Ennyi erõvel a radiáttora is rakhatnám a gépet.
Othhon már kísérletezetm, hogy hogy a fenébe tudnám a gépet úgy elhelyezni, hogy legalább 3 oldalról körbejára a levegõ és el is férjek a szobában. Nem sok sikerrel. Ezért kellene egy ilyen ház. De tényleg. Ha azt mondják, hogy 30k ,akkor 30k. Nekem nem gányolt vacak kell.
A profibb házaknál,összerakott gépeknél nem szabad levenni az oldallapot.
Balázs ,neked meg ez kell:
Zalmann
Apám,nekem életem a kungfúúúúúúú!!!!!!!!!!!
Openfalcon, FF esetében ha az ember a 3D-s cockpit-ban matat, van arra lehetõség hogy a nézetet resetelje?
mint példul FS-nél, FC, BS-nél a "center view" parancs?
az áramlástani dolgokat meg hagyjuk... próbáltam, meg láttam pár házat
a nagy ventivel kapcsolatban igaz amit mondol habár nem mondtál újat sztem
hûtõfelület (ez a titok)
Sztem vedd meg, az asus dolgok jók, viszont zaj és sok egyéb tekintetében a gyakorlat jó tapasztalatként szolgál majd
A sima lezárt ház az ami fogja a port igazán és áramlástani és termodinamikai szepontból kész isten csapása. Komolyan mondom, mintha szándékosan a lehetõ legaszarabban akarta volna valaki megtervezni ezeket...
Nekem a ház oldala nincs fent évek óta, mert a videókari még nyáron így is hajlmaos túlmelegedni a gyárinál nagyobb hûtõvel + hatalmas lassú ventivel... (az már hab a tortán régi házamat használom, fizikailag kilóg a hûzõ a ház oldalának síkjából) Ha még lenne is elégséges hûtõteljesítmény zárt gép estén, akkor is pörög a venti, mint állat.
Ez a ház közelebb van ahhoz, ami jó, de az oldalventilátor még mindig kicsi. Kétszer ekkora kellene. A sebesség 8-dik hatávnyával arányos a zajforrás hangteljesítménye a térfogatáram viszont kb. lineárisan nõ a gépmérettel és négyzetes a fordulatszámmal, ha jól emlkészem. Ez CSAK az áramlási zaj. Ehhez jön még a csapágy és egyéb zaj. Egy lassan forgó nagy venti még kis fordulatszámmal és sebességgel is nagyon komoly légerét biztosít.
Lényeg a lényeg, egyik oldalán nyitott ház az elõnyös még ha venti sincs rajta, ha meg van akkor minél nagyobb és minél lasabban forgó kell.
,hogy õszinte legyek nem is gondoltam volna hogy náluk van ilyesmi...
francnak kell nekik másolni a nyugatot?? elnyomás ellen tüntetnek, közben a mûvészi szabadság meg abban teljesedik ki hogy nyugati globalizációs kultúrát húzzák magukra annak minden mocskával
ugyanazok a klisék: gengszter tolvaj szabadságharcos repper gyerek lengeti a kezét, nõk akik prostinak vannak feltüntetve, szutyok sikátor másolat, trimbolás
ezzel nem azt akarom mondani hogy nem szeretem a rappppot, meg a néger mûvészeket, csak a világon miért kell õket majmolni másolni? maradjon meg nekik ez a szutyok fertõ, jó az ott
errõl mindig az jut eszembe hogy prominens magyar repp sztárjaink is harcolnak minden szarért, közben meg szanaszét alázzák a nõi nemet, kábítószer fogyasztásra gengszterkedésre csábítják azt a sok idióta taknyot.. aztán 10évre rá... hoppá megtisztultam, mert azért kemény életem volt, meg elvoltam nyomva, meg hasonlók
egyébként bírom Snúúúp Dögöt<#zavart1>#zavart1>
elvtárstól,hogy aki megáll egy rendõr elõtt, azt Ulanbatortól belsõ Kináig ütik a bottal😊
Tényleg ,Mongol légierõ fronton mi a helyzet?
Az kancatej fejési ünnepen fellõt papirsárkányok nem számitanak😊
emblémáját.
Talán én is megteszem a tétet:
Mongol jurta rap
Szöveg nincs,nekem is van szivem😊)
Hát így 50percre sokkolt mikor megnéztem 😮
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
\"Nem biztos hogy a pozitív hozzáállás segít megoldani a problémát, de elég sok embert bosszant ahhoz, hogy érdemes legyen megpróbálni.\"
A véleménycsere az, amikor bemész a főnököd irodájába a saját véleményeddel, majd kijössz az övével. Okos pilóta alagútban nem katapultál.
Товарищ Путин
bocs, az OFF miatt, csak lefõtt nálam a kávé...
Товарищ Путин
( vagy valami hasonló )
😉
Товарищ Путин
Azanyámkenyerit..
Ha máshol nem lett volna már jónéhány napja olvasható, soha le sem közlik. Maúnika kell a népnek.
Ha megtalálják az elkövetõket remélem véletlenül vonat alá lökik õket, vagy a Dunába horgonnyal a lábukon.
Más olasz haverjai is tettek már ezt-azt FF5.0 körül. 39 (!!) ember multizott FF5.0-tel. Egyszerre. Nem semmi...