52965
  • Molnibalage
    Panama 5.5.5.
  • Molnibalage
    Nagyfiúk szimulátora.
  • ati271
    Végre egy kis "hazai" :D
  • Molnibalage
    Új intro koncepció, a meglevő elemek felhasználásával.
  • Molnibalage
    Ez kész. :)

Van még ahonnan ez jött. :)
  • Boconadi
    jó az új design!
  • Molnibalage
    Igen. Ahogy a Román Lancerban is.

Lásd itt.

Ha egy rendszer sikeres és jó, ne változtass rajta, ha olcsót, jót és biztosat akarsz.
  • z0ty4
    Jó lett a banner.

Urak, hétvégi multi ? Holnap már otthon leszek, csak mindent újra kell tennem.
  • Razor18
    Akkor végül ez most VIper, vagy Phantom? A korszerűsített Phantomban szóról szóra F-16 HUD szimbolika van?
  • repvez
    Az lehet ,de nem hiszem hogy a vezérlést fly by wire-re cserélték volna.De legyen igazad nem fogok vitázni ezen veled.
  • Molnibalage
    Nem tűnik fel az F-16 HUD szimbolike, mint a MIG-21 Lancerben? Az alkalmazott korszerűsítési elv azonos volt.
  • Molnibalage
    De, mert törökök már csak F-4 Terminatort használnak, ami 4+ gen avionikával bír. Nem kellene esetleg minimálisan utánanézni valaminek markáns vélemény nyílvánítás előtt? :)
  • repvez
    Föleg hogy nem Viper volt hanem F-4 phantom amibe nincs autotrim se FCS
  • Molnibalage
    Azért ne legyünk már hímsoviniszták. A gép az atmoszférikus határréteg határán repült, erősen turbulens zóna. Az alacsony szárnyterhelésű gépek szeles időben így billegnek, amit látsz az szerintem az FCS folyamatos autotrimje...
  • Razor18
    Nő a (Viper) volánnál...

Nem tudom, mit várt, az FPM világosan mutatta, hova fog menni... Majd a tipikus női rekació: "oph... ohhh..." A mmaarhaaa...

A másik, amit nem értek, hogy miért kell folyamatosan és feleslegesen (mert nincs effektív hatása), aprókat korrigálni. Egyfolytában mozog a gép orra (lásd a horizontvonalat) ill. az FPM. A tipikus bizonytalan vezető, aki a pótcselekvésektől érzi jól magát, hisz valamit legalább mindig mozgat egy picit... Balf***...
  • arrow19
    elolvastam a cikked fasza lett,gratula :)
  • Molnibalage
    F-16A. Ennyi. Nem emlékszem, hogy MF vagy alap FF5.5.5, de tökmindegy. Mindis is volt Durandal és mindig is lesz rajta. :)
  • arrow19
    Ez a kép melyik verzióból van?
    csak a durandal miatt érdeklődöm...
  • Razor18
    National Geographoic 20-21 óra között a Phantomok szétszereléséről ill. légiharcban drone-ként történő használatáról. Biztos lesz még...
  • Molnibalage
    Színben harmonizáló banner.
  • z0ty4
    Jó lett a háttér
    Más újítást tervezel Balázs?
  • Molnibalage
    Frankó referencia, minden ami a Falconhoz kell.

Itt találtam.
    http://www.alternatewars.com/SAC/
  • Wampa
    Kinézetre 3 visszajelzés is érkezett,egy Viperától,egy tőlem,meg Repvez is irt valamit
  • Molnibalage
    Mivel a kinézetre nem érkezett további visszajelzés, ezért megpróbálkozok Diesel Doggal, hogy hogyan néz ki a fórum az új külsővel. Ennek örömére valszeg bannercsere is lesz, hogy színban harmonizáljon.
  • Molnibalage
    Új HTKA-s cikk.
  • JoeDestroy
    FFviper.exe --> FalconAF.exe (rendszergizda futtatási környezetben).
  • Molnibalage
    Ja és nekem atomstabil az 5.3 óta. Single hadjáratban nem volt CTD-m azóta. Lényegében csak betöltési / UI ctd van, ingame nincs.
  • Molnibalage
    Nem, mindig 5.5-ről kell frissíeni. Tudomásul kell venni, hogy sajnos az 8800-as szériát utálja a Falcon. Pont. Nem tudnak vele a fejlesztők mit csinálni. Nekem az elmúlt 6 évben vagy 3 videókártyám volt. Volt ATI és Nvidia is. Egyikkel sem volt baj.

Azt hozzá kell tennem, hogy a mostani ATI kártyám 2008-as driverrel megy. Meg azt is, hogy 5.5 óta a particle effektek iszonytos szaggatást tudnak csinálni az én kártyámon is. Most van elavult a driver a Falconhoz, vagy a gépben ment tönkre valami. (Ezt kétlem, mert minden más csúcsteljesíményen si vígen hasít.) Vért izzadtam mire fel tudtam venni az A-10 gépágyúzást úgy, hogy ne szaggason szét a felvétel...
  • ati271
    Majd egy év után ismét nekifutottam! Akkor az 5.3-as verzióval és xp-vel nyomtam. Úgy ahogy stabil volt, persze az NV 8800 GT miatt enyhén bugos volt, a felfegyverzés képernyőn, de megtanultam vele együtt élni. :) No tegnap ismét nekifutottam, a config maradt: Gef 8800 GT, C2d E4600, 2 giga ram. Csak most W7, 64 biten. Letöltöttem a legujabb NV drivert, megcsináltam az átnevezést, és minden frankó... Lenne! Valami átkozottul instabil. 10-15 perc után kilép stopped working-al, vagy csak szimplán "kifagy" azaz megáll a kép, de alatta mintha történnének az események, pl 10000 lábon megáll a kép, a rádiózás megy tovább, majd lezuhanok 1-2 perc múlva... Egyenlőre nem buheráltam semmit (csak az átnevezés volt Fviper-->Freefalcon5-re) Az 5.5-öst tettem fel, majd arra az 5.55-ös patchet, és a freefalcon5_cockpit_packot. LEhet hogy az 5.55-ös patch előtt fel kellet volna nyomni az 5.51-es updatet?
  • z0ty4
    Jó a vidi.
  • Molnibalage
    Ez a jó link. Bocsesz. :)
  • repvez
    ugyan az a 2 link a sentel videoja
  • Molnibalage
    Release video 3.0.

A zene az elején rossz, egyébként végleges. :)
  • Molnibalage
    Totál off, de érdemes megnézni.
  • Molnibalage
    Elkészült a Release video 3.0-ás változata. Elvileg még jobb minőségű lesz (1920x1080-ban renderelem le, mintha javítana a minsőgen. Nem tudom, hogy hogyan csinálja a kódolás.) Ezen felül a végén lecseréltem egy jelentetet és itt-ott birizgáltam benne. A vége sokkal jobb lett, mint eddig.

Amint kész töltöm fel. ;)
  • Molnibalage
    Gripen NG preview shot.
  • Sanyo
    8-)
  • Molnibalage
    Remélem azért leesik. ;)
  • Molnibalage
    Hát ez nem lehet igaz...

A FLARE-nek annyi...
  • repvez
    kérnék még egy kis segitséget,mert már ugy ahogy , desikerül néhány gombot beállitani, de van amikor hiába van a jó gomb beálitva a játék controll menüjébe nem azt irjaki vagy azt irjahogy az adott gomb nincs hozzárendelve semmihez, vagy a másik hogy a menübe jó játék alatt mégsem müködik.
    ill menüben hiába jelölöm ki a megváltoztatni kivánt funkciot és nyomok rá arra a gombra amivel müködtetni szeretnbém nem torténik változás.
    Ezért ha valaki tud rám szakitani egy kis idöt az leirhatna egy olyan kis táblázatot hogy melyik gombra mit állitott be mint a joe képen, és az a játékban miben nyilvánul meg, hogy ki tudjam szürni a rossz müködést.

Föleg Cougar tulaj(ok) segitségére számitok lévén a gombok elhelyezkedése és müködése ugyan az csak a vezérlö szoftver különbözik :)