Falcon 4.0 - BMS 4.3X

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Molnibalage
A linkben levõ keylist szerint shift + ctrl + alt + num 5, de kérdõjeles. Nézd meg, hogy a setup key listájában találsz egy center view parancsot.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

polluxware
járd körbe a témát..

egy titkot azért elárulok😊 486 korszak óta nem nagyon találsz olyan dolgot ami ne lenne "költség hatékony gyártású"

Molnibalage
Õsrégi házam van. Még PIII-as gép is dohogott benne talán...

A linkelt dolog érdekes, de az már a ló túloldala. Kicsit felülméretezett hûtõteljesítmény.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Molnibalage
Hiába van akármekkora hûtõfelületed a házban, ha a környezeti levegõ a gépházban nem 40 fok, hanem 60-70 (!) Igen, annyi is lehet. A delta T szinte 0, tehát a háram is nulla.

A ház oldalát levéve kb 40-45 fokra esik vissza a belsõ tér hõmérséklete az alaplapi hõmérõnél.

Minimális légárammal gyakorlatilag szobahõmérséklet lesz ami 19-29 fok évszaktól függõen. A nagy hûtõfelület még a minimális természetes konvenciót is hazavágja.

További gond, hogy a számíótépasztaloknak titulált szarok esetén két lap közé rakod be a gépet a falnak háttal és a két lap is közel van. Egy tisztességes gépész ránéz erre és okádni támadna kedve. Ennél szarabbul tényleg nehéz lenne elhelyezni. Ennyi erõvel a radiáttora is rakhatnám a gépet.

Othhon már kísérletezetm, hogy hogy a fenébe tudnám a gépet úgy elhelyezni, hogy legalább 3 oldalról körbejára a levegõ és el is férjek a szobában. Nem sok sikerrel. Ezért kellene egy ilyen ház. De tényleg. Ha azt mondják, hogy 30k ,akkor 30k. Nekem nem gányolt vacak kell.

Nekem is le van véve az egyik oldallap de igy is porosodik.
A profibb házaknál,összerakott gépeknél nem szabad levenni az oldallapot.
Balázs ,neked meg ez kell:

Zalmann

Apám,nekem életem a kungfúúúúúúú!!!!!!!!!!!

polluxware
egy off kérdés😊

Openfalcon, FF esetében ha az ember a 3D-s cockpit-ban matat, van arra lehetõség hogy a nézetet resetelje?

mint példul FS-nél, FC, BS-nél a "center view" parancs?

polluxware
akkor is porfogó.. lényeg a lényeg😊

az áramlástani dolgokat meg hagyjuk... próbáltam, meg láttam pár házat

a nagy ventivel kapcsolatban igaz amit mondol habár nem mondtál újat sztem

hûtõfelület (ez a titok)

Sztem vedd meg, az asus dolgok jók, viszont zaj és sok egyéb tekintetében a gyakorlat jó tapasztalatként szolgál majd

Molnibalage
Miért is?

A sima lezárt ház az ami fogja a port igazán és áramlástani és termodinamikai szepontból kész isten csapása. Komolyan mondom, mintha szándékosan a lehetõ legaszarabban akarta volna valaki megtervezni ezeket...

Nekem a ház oldala nincs fent évek óta, mert a videókari még nyáron így is hajlmaos túlmelegedni a gyárinál nagyobb hûtõvel + hatalmas lassú ventivel... (az már hab a tortán régi házamat használom, fizikailag kilóg a hûzõ a ház oldalának síkjából) Ha még lenne is elégséges hûtõteljesítmény zárt gép estén, akkor is pörög a venti, mint állat.

Ez a ház közelebb van ahhoz, ami jó, de az oldalventilátor még mindig kicsi. Kétszer ekkora kellene. A sebesség 8-dik hatávnyával arányos a zajforrás hangteljesítménye a térfogatáram viszont kb. lineárisan nõ a gépmérettel és négyzetes a fordulatszámmal, ha jól emlkészem. Ez CSAK az áramlási zaj. Ehhez jön még a csapágy és egyéb zaj. Egy lassan forgó nagy venti még kis fordulatszámmal és sebességgel is nagyon komoly légerét biztosít.

Lényeg a lényeg, egyik oldalán nyitott ház az elõnyös még ha venti sincs rajta, ha meg van akkor minél nagyobb és minél lasabban forgó kell.

polluxware
sziporkázol😊

,hogy õszinte legyek nem is gondoltam volna hogy náluk van ilyesmi...

francnak kell nekik másolni a nyugatot?? elnyomás ellen tüntetnek, közben a mûvészi szabadság meg abban teljesedik ki hogy nyugati globalizációs kultúrát húzzák magukra annak minden mocskával

ugyanazok a klisék: gengszter tolvaj szabadságharcos repper gyerek lengeti a kezét, nõk akik prostinak vannak feltüntetve, szutyok sikátor másolat, trimbolás

ezzel nem azt akarom mondani hogy nem szeretem a rappppot, meg a néger mûvészeket, csak a világon miért kell õket majmolni másolni? maradjon meg nekik ez a szutyok fertõ, jó az ott

errõl mindig az jut eszembe hogy prominens magyar repp sztárjaink is harcolnak minden szarért, közben meg szanaszét alázzák a nõi nemet, kábítószer fogyasztásra gengszterkedésre csábítják azt a sok idióta taknyot.. aztán 10évre rá... hoppá megtisztultam, mert azért kemény életem volt, meg elvoltam nyomva, meg hasonlók

egyébként bírom Snúúúp Dögöt<#zavart1>

polluxware
porfogó..

Molnibalage

Ja,a Leonos,Scotty-s dalnál a szöveg visz mindent.

Azért azt érdemes megfigyelni,mikor a klippben elmegy az utcán a rendõr elõtt,klipp ide,klipp oda,nem nagyon fesziti a hurt.....vág egy ganxta pofát a lovászgyerek,de utána huzza az egyszál belét.Hiába, a beidegzõdés.....biztos az a gyakorlat,amit megörököltek Csojbalszan
elvtárstól,hogy aki megáll egy rendõr elõtt, azt Ulanbatortól belsõ Kináig ütik a bottal😊
Tényleg ,Mongol légierõ fronton mi a helyzet?
Az kancatej fejési ünnepen fellõt papirsárkányok nem számitanak😊

polluxware
<#vigyor2><#vigyor2><#vigyor2><#buck>

polluxware
mongólok ekkorát léptek elõre?? baccccc mik vannak

L Viper
Büntet :-)
A Wampáé is.
Azért annyit,hogy az ulanbatori afro kisebbség társadalmi problémáit feszegeti,kiemelve a tényt, hogy a rappernek megdöglött a lova és szerinte ezért a fogyasztói társadalom a felelõs.Mivel nem tud mit tenni ,vedeli a kumiszt és a karjára tetováltatja a kümürbürüci tsz
emblémáját.

Hát igen.....ti inyencek vagytok😛
Talán én is megteszem a tétet:
Mongol jurta rap
Szöveg nincs,nekem is van szivem😊)

Scottt
Felirattal
Hát így 50percre sokkolt mikor megnéztem 😮

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

LeonSilver
Bazdmeg Viper.Megjémütem ... 😄 😄 😄

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

LeonSilver
miazmi? <#fejvakaras>

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

L Viper
Következõ Falcon klipedhez egy megfelelõ zene :-)
JoeDestroy

\"Nem biztos hogy a pozitív hozzáállás segít megoldani a problémát, de elég sok embert bosszant ahhoz, hogy érdemes legyen megpróbálni.\"

polluxware
azmi? <#miaz>

Molnibalage
Iegn. Most még kicsi off van csak. Volt olyan, hogy 3 oldalon keresztül csak FSX meg más téma volt. Ez igazából Falcon közösségi topik. 😊

Boconadi
Falcon topikban vagyok?!
Vagy ha igen,BKV-val😊)

Ja,ja...de nem is a szerencsétlen ember "rokonai"visitottak,verekedtek fel egy órája álmomból.....ha kimegyek és hasbaböknek,ujságcikk vagyok(valahol hátul)ha legyakom õket,mocskos rasszista,aki jó, dolgozó ingyán szülõk pulyáit üti.

polluxware
tünci az A2A féle razorback😊 piper cub-ot se hagyd ki!

Buren
<#levele><#levele><#levele>

A véleménycsere az, amikor bemész a főnököd irodájába a saját véleményeddel, majd kijössz az övével. Okos pilóta alagútban nem katapultál.

igen, tartok tõle nem lesz tíz millás fejpénz sem...

&#1058;&#1086;&#1074;&#1072;&#1088;&#1080;&#1097; &#1055;&#1091;&#1090;&#1080;&#1085;

polluxware
<#szomoru1>

L Viper
Nem rossz <#eljen>
L Viper
Valószínû, hogy ennek a meglincselt szerencsétlennek nem megy el a temetésére a melldöngetõ Mohácsi Viktória, a dagadt duó Pa Dö Dö, meg a fél kormány a "szeretett" rasszizmus ellenes celeb bagázsával.
Molnibalage
Kinél nem?<#szomoru1>

drasko most miért nem veri a nyálát??? meg az RTL miért nem tolja fõmûsoridõben?? Hol vannak a síró, zokogó rokonok??? k tele a tököm. így végezze mind, amelyik útjában áll a híreknek, amelyik mögötte áll a gépezetnek.

bocs, az OFF miatt, csak lefõtt nálam a kávé...

&#1058;&#1086;&#1074;&#1072;&#1088;&#1080;&#1097; &#1055;&#1091;&#1090;&#1080;&#1085;

polluxware
áhh.. cirkusz kell a népnek. meg nyilvános lincselés (ez kõ ide)

LeonSilver
Nemnem.Jaúzsika sau.. De már nem lesz többet verekedés.Szerintem számottevõen esni fog a nézecccssség.

polluxware
az Manióka<#kacsint>

LeonSilver
krwawi±cy Путин
( vagy valami hasonló )

😉

Uraim,

Itt egy szép összefoglaló cikk az új Logitech joyról!

Jó szórakozást!!

link

LeonSilver
<#wow1><#wow1>

Azanyámkenyerit..

Molnibalage

Molnibalage
Csak nem a másik tetves sztojka rokona ez csótány? <#boxer><#violent>

LeonSilver
<#wow1><#wow1>

L Viper
L Viper
Szomorú, hogy a "fõsodratú" média errõl megint kussolt ezidáig.
Ha máshol nem lett volna már jónéhány napja olvasható, soha le sem közlik. Maúnika kell a népnek.
Molnibalage
OFF

Ha megtalálják az elkövetõket remélem véletlenül vonat alá lökik õket, vagy a Dunába horgonnyal a lábukon.

Molnibalage
Aki ezeket csinálja lehet, hogy tag lesz. 😊

Más olasz haverjai is tettek már ezt-azt FF5.0 körül. 39 (!!) ember multizott FF5.0-tel. Egyszerre. Nem semmi...

L Viper
Remélem, de szerintem több idõ még.