52965
Hivatalos forum Oktató videók Kép feltöltése JoeDestroy_cucc Oktató vid_HU L_Viper cucc BMS manual_HU 80's Mod HT kisokos BMS Wiki Falcon4exe
-
#34522 Panama 5.5.5. -
#34521 Nagyfiúk szimulátora. -
ati271 #34520 Végre egy kis "hazai" :D -
#34519 Új intro koncepció, a meglevő elemek felhasználásával. -
#34518 Ez kész. :)
Van még ahonnan ez jött. :) -
#34517 jó az új design! -
#34516 Igen. Ahogy a Román Lancerban is.
Lásd itt.
Ha egy rendszer sikeres és jó, ne változtass rajta, ha olcsót, jót és biztosat akarsz. -
#34515 Jó lett a banner.
Urak, hétvégi multi ? Holnap már otthon leszek, csak mindent újra kell tennem. -
Razor18 #34514 Akkor végül ez most VIper, vagy Phantom? A korszerűsített Phantomban szóról szóra F-16 HUD szimbolika van? -
#34513 Az lehet ,de nem hiszem hogy a vezérlést fly by wire-re cserélték volna.De legyen igazad nem fogok vitázni ezen veled. -
#34512 Nem tűnik fel az F-16 HUD szimbolike, mint a MIG-21 Lancerben? Az alkalmazott korszerűsítési elv azonos volt. -
#34511 De, mert törökök már csak F-4 Terminatort használnak, ami 4+ gen avionikával bír. Nem kellene esetleg minimálisan utánanézni valaminek markáns vélemény nyílvánítás előtt? :) -
#34510 Föleg hogy nem Viper volt hanem F-4 phantom amibe nincs autotrim se FCS -
#34509 Azért ne legyünk már hímsoviniszták. A gép az atmoszférikus határréteg határán repült, erősen turbulens zóna. Az alacsony szárnyterhelésű gépek szeles időben így billegnek, amit látsz az szerintem az FCS folyamatos autotrimje... -
Razor18 #34508 Nő a (Viper) volánnál...
Nem tudom, mit várt, az FPM világosan mutatta, hova fog menni... Majd a tipikus női rekació: "oph... ohhh..." A mmaarhaaa...
A másik, amit nem értek, hogy miért kell folyamatosan és feleslegesen (mert nincs effektív hatása), aprókat korrigálni. Egyfolytában mozog a gép orra (lásd a horizontvonalat) ill. az FPM. A tipikus bizonytalan vezető, aki a pótcselekvésektől érzi jól magát, hisz valamit legalább mindig mozgat egy picit... Balf***... -
#34507 elolvastam a cikked fasza lett,gratula :) -
#34506 F-16A. Ennyi. Nem emlékszem, hogy MF vagy alap FF5.5.5, de tökmindegy. Mindis is volt Durandal és mindig is lesz rajta. :) -
#34505 Ez a kép melyik verzióból van?
csak a durandal miatt érdeklődöm... -
Razor18 #34504 National Geographoic 20-21 óra között a Phantomok szétszereléséről ill. légiharcban drone-ként történő használatáról. Biztos lesz még... -
#34503 Színben harmonizáló banner. -
#34502 Jó lett a háttér
Más újítást tervezel Balázs? -
#34501 Frankó referencia, minden ami a Falconhoz kell.
Itt találtam.
http://www.alternatewars.com/SAC/ -
Wampa #34500 Kinézetre 3 visszajelzés is érkezett,egy Viperától,egy tőlem,meg Repvez is irt valamit -
#34499 Mivel a kinézetre nem érkezett további visszajelzés, ezért megpróbálkozok Diesel Doggal, hogy hogyan néz ki a fórum az új külsővel. Ennek örömére valszeg bannercsere is lesz, hogy színban harmonizáljon. -
#34498 Új HTKA-s cikk. -
#34497 FFviper.exe --> FalconAF.exe (rendszergizda futtatási környezetben). -
#34496 Ja és nekem atomstabil az 5.3 óta. Single hadjáratban nem volt CTD-m azóta. Lényegében csak betöltési / UI ctd van, ingame nincs. -
#34495 Nem, mindig 5.5-ről kell frissíeni. Tudomásul kell venni, hogy sajnos az 8800-as szériát utálja a Falcon. Pont. Nem tudnak vele a fejlesztők mit csinálni. Nekem az elmúlt 6 évben vagy 3 videókártyám volt. Volt ATI és Nvidia is. Egyikkel sem volt baj.
Azt hozzá kell tennem, hogy a mostani ATI kártyám 2008-as driverrel megy. Meg azt is, hogy 5.5 óta a particle effektek iszonytos szaggatást tudnak csinálni az én kártyámon is. Most van elavult a driver a Falconhoz, vagy a gépben ment tönkre valami. (Ezt kétlem, mert minden más csúcsteljesíményen si vígen hasít.) Vért izzadtam mire fel tudtam venni az A-10 gépágyúzást úgy, hogy ne szaggason szét a felvétel... -
ati271 #34494 Majd egy év után ismét nekifutottam! Akkor az 5.3-as verzióval és xp-vel nyomtam. Úgy ahogy stabil volt, persze az NV 8800 GT miatt enyhén bugos volt, a felfegyverzés képernyőn, de megtanultam vele együtt élni. :) No tegnap ismét nekifutottam, a config maradt: Gef 8800 GT, C2d E4600, 2 giga ram. Csak most W7, 64 biten. Letöltöttem a legujabb NV drivert, megcsináltam az átnevezést, és minden frankó... Lenne! Valami átkozottul instabil. 10-15 perc után kilép stopped working-al, vagy csak szimplán "kifagy" azaz megáll a kép, de alatta mintha történnének az események, pl 10000 lábon megáll a kép, a rádiózás megy tovább, majd lezuhanok 1-2 perc múlva... Egyenlőre nem buheráltam semmit (csak az átnevezés volt Fviper-->Freefalcon5-re) Az 5.5-öst tettem fel, majd arra az 5.55-ös patchet, és a freefalcon5_cockpit_packot. LEhet hogy az 5.55-ös patch előtt fel kellet volna nyomni az 5.51-es updatet? -
#34493 Jó a vidi. -
#34492 Ez a jó link. Bocsesz. :) -
#34491 ugyan az a 2 link a sentel videoja -
#34490 Release video 3.0.
A zene az elején rossz, egyébként végleges. :) -
#34489 Totál off, de érdemes megnézni. -
#34488 Elkészült a Release video 3.0-ás változata. Elvileg még jobb minőségű lesz (1920x1080-ban renderelem le, mintha javítana a minsőgen. Nem tudom, hogy hogyan csinálja a kódolás.) Ezen felül a végén lecseréltem egy jelentetet és itt-ott birizgáltam benne. A vége sokkal jobb lett, mint eddig.
Amint kész töltöm fel. ;) -
#34487 Gripen NG preview shot. -
#34486 8-) -
#34485 Remélem azért leesik. ;) -
#34484 Hát ez nem lehet igaz...
A FLARE-nek annyi... -
#34483 kérnék még egy kis segitséget,mert már ugy ahogy , desikerül néhány gombot beállitani, de van amikor hiába van a jó gomb beálitva a játék controll menüjébe nem azt irjaki vagy azt irjahogy az adott gomb nincs hozzárendelve semmihez, vagy a másik hogy a menübe jó játék alatt mégsem müködik.
ill menüben hiába jelölöm ki a megváltoztatni kivánt funkciot és nyomok rá arra a gombra amivel müködtetni szeretnbém nem torténik változás.
Ezért ha valaki tud rám szakitani egy kis idöt az leirhatna egy olyan kis táblázatot hogy melyik gombra mit állitott be mint a joe képen, és az a játékban miben nyilvánul meg, hogy ki tudjam szürni a rossz müködést.
Föleg Cougar tulaj(ok) segitségére számitok lévén a gombok elhelyezkedése és müködése ugyan az csak a vezérlö szoftver különbözik :)