Hivatalos forum Oktató videók Kép feltöltése JoeDestroy_cucc Oktató vid_HU L_Viper cucc BMS manual_HU 80's Mod HT kisokos BMS Wiki Falcon4exe
-
ati271 #34494 Majd egy év után ismét nekifutottam! Akkor az 5.3-as verzióval és xp-vel nyomtam. Úgy ahogy stabil volt, persze az NV 8800 GT miatt enyhén bugos volt, a felfegyverzés képernyőn, de megtanultam vele együtt élni. :) No tegnap ismét nekifutottam, a config maradt: Gef 8800 GT, C2d E4600, 2 giga ram. Csak most W7, 64 biten. Letöltöttem a legujabb NV drivert, megcsináltam az átnevezést, és minden frankó... Lenne! Valami átkozottul instabil. 10-15 perc után kilép stopped working-al, vagy csak szimplán "kifagy" azaz megáll a kép, de alatta mintha történnének az események, pl 10000 lábon megáll a kép, a rádiózás megy tovább, majd lezuhanok 1-2 perc múlva... Egyenlőre nem buheráltam semmit (csak az átnevezés volt Fviper-->Freefalcon5-re) Az 5.5-öst tettem fel, majd arra az 5.55-ös patchet, és a freefalcon5_cockpit_packot. LEhet hogy az 5.55-ös patch előtt fel kellet volna nyomni az 5.51-es updatet?