Falcon 4.0 - BMS 4.3X
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
I admit that I was mistaken sometimes, but somtimes I was right. Can you remember when you didn't believed that ARH missiles are immune to chaff because of some changes? I had to assert many times and made many videos until you beleived me. I can say wrong things if they are hidden me or cannot be identify easily but I'm not as dumb as you imagine.
És ezidáig soha nem szóltam egy szót sem. Ha megtagadtak valami akkor maradtam csendben, vagy azt mondtam, hogy OK...
Mire Aragorn.
His actual meaning isn't always crystal clear.
@MOLLY -- Indeed, there ARE "language" barriers, which mean that you are not always "fully" understood.
Hustler has always appreciated your work, but - sometimes, you work SO hard, and do SO much, that it is difficult for people to "keep up" with you.
Sometimes, your stuff gets "forgotten", because, there is just SO MUCH of it at any one time.
Õ legalább leírtam, hogy mi a helyzet és megért. Viszont talán közölhették volna, hogy május 26 óta mi gátolta meg belerakni és azt, hogy nem értik. Stb. Nem, õk beletették a Drakent, mikor szó sem volt DB csökkentésrõ, inkább karcsúsításról.
And - you ARE correct. There have been times in the past when YOU were right, and OTHERS were wrong. You proved yourself.
Nahát. :)
However - can you understand Hustler's point...?
The Team Thinking is that - The END-USER SHOULD NOT MODIFY their install.
Ezzel nem értek egyet, de attól még értem, hogy mit ír.
But - your "words" seem to say that you are TEACHING THE END-USER HOW to MODIFY their installs.
És már ezelõtt is leírtam, hogy errõl szó nincs. Idõm sincs erre. Régen sem tettem. Még 3 éve írtam egy ilyen doksit, de az mostani szemmel nevetséges.
IF you ARE teaching the END-USER how to modify their installs, then Hustler would be very angry.
Yes...?
Én meg arra, hogy nem figyelnek rám. :)
Perhaps if this is a "COMMUNICATION" issue, you could send me an explanation, and I will do my best to TRANSLATE the "Molly-Speak".
I have some long experience there, yes...? :)
Then - Hustler could get the DIRECT ENGLISH version of your ideas.
Ez is egy út.
Szóval ez volt a vihar. Persze ígéret most sincs semmire, de megcsinálom olyan szájbarágósan ahogy csak tudom, hátha belefér a karácsonyi pack-be. Csak éppen ez mibõl veszi el az idõt? Kézikönyv és oktatófilmekbõl...
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Rákérdeztem, hogy az AI számára van (SAM, repcsik, stb.) e szimulálva a minimális indítási magasság és távolság, mert megemlíteném az oktatófilmben. Erre neki az jött le, hogy én meg akarom tanítani az embereket, hogy hol tudom átírni. Sehol nem írtam ilyet, szó sem volt errõl, nem tudom hogy volt képes ennyire félreérteni egy két mondatos kérdést...
I think we are approaching a crossroads regarding your membership here in the BETA Forums.
Persze már régóta gyûlt ez-az amaz, amit fegyûlt bennem, de eddig csendben maradtam. Aztán szóba került csak egy másik változó e kapcsán, ahol leírtam, hogy tudom, hogy mire jó. Hustler nagy arccal közölte, hogy megint tévedek.
Mire én reagáltam, hogy én sem vagyok tévedhetetlen, de azért írtam, amit írt, mert teszteltem. Aztán megmutattam videón is neki...
Aztán megemlítette, hogy a dat fileban van a leíró rész. Mire visszakérdeztem, hogy hol. Õ meg pirosan bekeretezte az adott sorokat, és eljátszotta, a Molny ismért buta volt címû játékot. (Meg feledékeny, mert régen én is észrevettem már ezeket a sorokat, de én is felejtek.)
Na itt jött a csavar a történetben. Sikerült megnyitnom az egyik olyan dat file amibõl hiányoznak ezek a sorok. Lám-lám... Helybõl meg is kérdeztem, hogy akkor ez baj? Nem válaszolt. Megjegyzem pont az SA-2 dat fájlt linkelte. Legalább egybõl láttam, hogy teljesen rossz érték van megadva...
Én sem vagyok tévedhetetlen, de egyszer sem ismerte el, mikor õ tévedett és nem én. Ez ami idegesítõ. Persze, ha te egyszer írsz le valamit pontatalnul, jön a "your are wrong again" üzenet. Kedves egy arc.
A fenti keresztutas megjegyzés részre írtam ezt.
What does it mean exactly? Do you want to ask me to leave the team?
This time comes the moment when I'm not able to remain silent. Since you are the leader in the team something changed and I felt these changes more strongly in the latest month. I mentioned about the lack of communication yesterday.
I did every time what you asked. I changed the format my tables and I made everything from scratch. Was anything changed in DB? Almost nothing. :(
I forgot about some of my ideas because you said that my facts and infos are not valid. You refused my aspect and fact that many of radars and IR seekers are over modeled. Ok, I forgot them, they remained as they were. What happened about one month ago? You started to degrade some radar (F-15C, M2k). Interesting.
I'm here since end of 2007. What did I get? I was able to make preview videos and did some nice MP test flight with other guys. Thx for these, I really enjoyed them! Cheers!
But almost no one of my tweaks have been included and didn't get any feedback about my submissions. Why? I was here and ready.
I just asked now and what did I get? I got An insinuating threat. Thx.
Why should I do now? Should I beg you to doing something with my stuff?
Magyarán odaképzelt egy soha le nem írt dolgot, de azért egybõl egy félig fenyegetõ jellegû üzenet lett a vége. És õ egy szárnyaló szabad szellemekbõl álló csoport vezére? Ej...
Aztán az is vicces, hogy érvek és bizonyítékok tömkelegével támasztottam alá, amit mondtam. Szerinte akkor, az ODS-ben repülõ pilóták ereményei nem mérvadóak, hogy olyan helyzetben ahol ott simán mellément az AIM-9M és R-73 ott az Falconban tarolnak. Jó fej mi? A valóság mást mutat, de azért õ az okosabb. Naná, hisz texasi a srác...
Magyarán én javaslataim elkaszálva, de mert õ beszélt valakival aki azt sem tudom, hogy ki, nekiáállt legdegradálni az F-15C radarját, de olyan szinten, hogy ehaj. Erre modtam, hogy ez így nem járja. Eredmény? Semmi.
Csak érzékeltetésképpen. Az AIM-9J és AIM-9M között alig van 10 év és 1 generáció. A modellezõ értékek (fejbõl írom) az alábbiak szerint változtak a játékban.
- Az infrafej range értéke (érzékenység) kb. duplája a AIM-9M-nek.
- A flare chance értéke kb. a 1/8 (!) a másikénak.
Csak éppen a változók felhasználása miatt, nem éppen lineáris eredmény születik a találatok számára vetítve.
Azt már le sem írom, hogy az AIM-9X mennyire durva az M-hez képest, mert csak sírni lehet rajta.
Az külön vicc, hogy a kb. azonos generációba tartozó AIM-9 verziók modellezése teljesen szélsõségesen történik. Pl. az AIM-9H infrafeje, kb. olyan érzékeny, mint az AIM-9M-é! Aha... Csak éppen olyan a flare chance értéke, hogy szinte egyenlõ a 0-val. Egy összedobált vacak az egész. És ezt képtelenek belátni.
Az is elég vicces, hogy az R-73 szenzora veri az AIM-9M-et. Vicc. Nem kicsit. Kb. 15%-kal érzékenyebb. A gimbal értéke meg rossz, 67 fok 60 vagy 45 fok helyett, verziótól függõen. Az AIM-9M esetén meg 40 fok van 27,5 helyett. (A lock képessége ekkora, a követés asszam valóságban 40 fok, de ez a különbséget a Falcon nem tudja modellezni.)
Stb.
+ a DB-be nem került be szinte semmit amit javasoltam és isten tudja meddig, lehet, hogy nem is fog. Szinte az összes Szuhoj gép, egy rakás szar, de a MiG-ek is. R-3R olyan, mint kb. AIM-54-et tenni F-15C-re. Lehet, hogy õt nem irritálja a hiba, de engem kb. ennyire.
Ezek után mit csináljon az ember?
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Még értelmezni sem képes azt amit leírtam, olyan dologba kötött bele, amit le sem írtam. Az elmúlt hónapok eseményei most kezd elmenni a kedvem az egésztõl.
Eseteg majd bemásolhatom ide azt, hogy mirõl volt szó, vagy elküldöm PM-ben akit érdekel...
:-)
Annak sem kottyan meg 110 kg. fél kézzel.
Jó erõben is lenne (110 kg :-))
Akkor viszont meglep, hogy 180 W nem visszi el.
1.1 kg
\"Nem biztos hogy a pozitív hozzáállás segít megoldani a problémát, de elég sok embert bosszant ahhoz, hogy érdemes legyen megpróbálni.\"
Egyenlõre nincs más motorom, és ez nem bírja kellõen gyorsítani.
Bezzeg a Chesnára felrakva, abból mûrepülõgépet faragott. :))
\"Nem biztos hogy a pozitív hozzáállás segít megoldani a problémát, de elég sok embert bosszant ahhoz, hogy érdemes legyen megpróbálni.\"
Hogyan száll el egy ilyen cucc?
hagyd úgy ahogy van és berakol még ilyen kisebb mocit hátra!! sakkor eloszlik a súlypontra jutó vonó és tolóhatás
tiszta motorcsónak dolog ez.. csak éppen levegõben<#miaz>#miaz>
<#integet2>#integet2>
Szóval, maga a sárkányszerkezet és kifejezetten a szárnyak nagyobb sebességû reptetésre vannak szánva, plussz a súlypont is hátrébb van egy hagyományos elrendezésû géphez képest (Piper J-3 vagy hasonló)
tehát mi lenne ha mondjuk inkább a szárnyak tövénél lenne 2db ilyen moci.. plussz levenni a propcsik átmérõjébõl is hogy ne harapjanak, és jobban kibirjanak pörögni
persze ehhez két ilyen moci kéne, de ezltal középen a meghajtások központi súlypontja is valamint stbalibb is lenne talán
tudom hüleség, de maga sárkánynak az alap súlypontja se orrközpontú vonóerõhöz lett tervezve, ez meg a Su-27re különösen igaz talán
bár ahogy mondottad a meghajtás farokrészre való szerkesztése még jobb lenne..
még annyit ha így döntöl akkor lehet érdemes lenne gondolát (fészket) építeni a propcsi köré (impeller hatás)
irigyellek ám, lehet filódzni:)
baksi ez nagyon ott van<#eljen>#eljen>
egészséges, értelmes, hasznos, kreatív
büszke vagyok rád<#papakacsint>#papakacsint>
Hossz: 1350mm
Fesztáv: 1050mm
Tömeg: 1100g
Más. Egyre több dolgot tudok meg a Falconról. Még mindig... :)
Szóval a dinamikus hadjárat a sérült gépekkel is számol. A gépeken kapott damage pontokat összegzi és egy idõ után ennek fügvényében kivon pár gépet a bevetésbõl. Szóval érdemes inkább úgy hazamenni, hogy nem vagy kilyuggatva és társaid sem és az ellent is érdemes kicsit megszórni, még ha leszedni nem is tudod.
Elkészült a SU-27 lapmodell :)
Tegnap voltak az elsõ repülések. Sajna a 180W-os motor kicsi hozzá, így még folytatódik késõbb. Az eredmények biztatóak, mivel kis sebességen nagy állásszögben is jól reagált a kormányokra :)) (vagyis nem tört el rajta semmi, szépen vissza lehetett tenni a földre.) Szereznem kell egy ~300W környéki motort. Ha sikeres lesz, akkor a motor hátra kerül. Egyenlõre függeszkedve stabilabb a berepülés.
Pár kép:
ON
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
jó lenne, de sajna nem hiszem hogy a google addig viszi majd a fejlesztést :(
Ez térkép, útvonaltervezõ inkább. Nekem nagyon tetszik. Az ismertebb helyek nagyon részletesek.

Érdemes feltenni. Gyors, klassz nézetek, funkciók. Pár év és a szimek is használhatják ezt a tájat. Sajnos nem mindenhol full részletes.
A szimulátor résznél lehet két göbzit vezetni ( Az egyik a 16-os )

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak õk értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak õk értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
Apám,nekem életem a kungfúúúúúúú!!!!!!!!!!!
Ez se lehet rossz
Scottynak irom,azért mert nem tudom neked szinkronos van e.
A véleménycsere az, amikor bemész a fõnököd irodájába a saját véleményeddel, majd kijössz az övével. Okos pilóta alagútban nem katapultál.