52965
  • z0ty4
    Köszönjük Balázs!

3.3 gb-t telepít, remélem meg is látszik majd. Gyorsan felteszem aztán jelentkezem.
  • Molnibalage
    Hölgyeim és uraim. Taiwan beta.
  • Molnibalage
    Taiwan preview.
  • Molnibalage
    Más szögből látszott, hogy a gép orra picit más. Egyébként nem vagyok biztos. Lehet, hogy ML. A svanc árulkodna még erről és az, hogy elvben a BN-nel évek óta nem repültek. Legalábbis az AP blog szerint.

A BN a csapásmérő változata a gépnek, ebből lett később a MiG-27.
  • Razor18
    Köszi, én is MiG-23-ra tippeltem, bár a kiegészítő betűjelzésekben annyira nem vagyok otthon, lövésem nincs, mi az a BN, ill. honnan látod ezt egy ilyen nem túl jó minőségű képen... Persze tudom, "Ki minek mestere, annak huncutja", igaz?
  • Molnibalage
    Valszeg MiG-23BN.
  • Razor18
    Szerintetek ez milyen típus ? A két nagy villanyoszlop felett ép most lobban be a pilóta-mentőernyő kupolája.
  • Molnibalage
    És ki is jött.
  • Molnibalage
    Hamarosan.
  • Molnibalage
    Derstef nekiállt folytatni a Taiwan helyszínt. (MSN-en dumáltunk.)
  • arrow19
    Holnap megyek ki Prágába 5napra majd tudósítok utánna hétvége jó nekem :)
  • Boconadi
    na baze :D
  • Molnibalage
    Április elseje még odébb van. :)
  • z0ty4
    ezé még kapsz a fejedre. elvagy tűnve jó ideje és ez a visszatérés? ejnye-bejnye
  • arrow19
    BMS4!!!!!
  • Molnibalage
    Könyv. Nem játék. Csak a sorozat neve véletlenül egyezik egy játék nevével. Vagy inkább a játék a kiadvánnyal, mert az pöttyet régebbi.
  • Boconadi
    ez mi?
  • Molnibalage
    Már van...
  • Buren
    Valaki csinál már líbiai hadszíntért?
  • Molnibalage
    Új Longbow videó.
  • Molnibalage
    Hustlerrel és RAM22-val olyan mailezés van, hogy ehaj. Az aktivitás a beta a legszebb beta squadronos időket idézi. :)
  • Wampa
    http://uploading.com/files/get/e1d2b2cf/
  • arrow19
    I know :-)
  • Molnibalage
    Ezt én is megtaláltam. De ez nem RokAF...
  • arrow19
    Lehet ezért:
    "There have been more upgrades to the F-5E, primarily carried out by export customers. The Singapore Air Force created the F-5S. This has a modernized cockpit, GRIFO radar, multifunction displays, and can employ the Rafael Python and the AIM-120 AMRAAM for BVR combat. Chile created the F-5+ which had a new Elta 2032 radar."
  • Molnibalage
    Most tűnt fel, hogy az F-5E gépek wingtipen kaptak AIM-120. Vajon miért...?
  • Molnibalage
    Meglepően részletes Falcon történelem.
  • Molnibalage
    Mindenki döntse el maga.
  • Molnibalage
    A 2. link alatt már nincs semmi. -->file does not exist.
  • Wampa
    Lock On No. 22: McDonnell Douglas F-15 E Strike Eagle
    http://www.filesonic.com/file/33047321/ ... _Eagle.rar
    Lock On No. 4: McDonnell Douglas F-15 C/D Eagle
    http://www.filesonic.com/file/33048307/ ... _Eagle.rar
    Squadron/Signal Publications 5528
    http://www.filesonic.com/file/33046619/ ... _Eagle.rar
  • Molnibalage
    Hírek.

RAM22-vel sikerül együttműködni a jelek szerint. Fontos fejlesztésekkel tud beszállni

Az A-6E századok nem fognak elvben már 'air to air' bevetéseket kapni és ezáltal törlődni. Az E-2C századok valszeg működni fognak ezért bekerülnek, színesítve a hadjáratokat. A legfantasztikusabb fejlődés - ha sikerül - az az lesz, hogy a stand off zavaró gépek - EF-111 és EA-6B - be lesznek osztva a nagy package-ek állományába. Ugyanis egy bug miatt csak akkor fejtik ki hatásukat, ha úgy repülnek. Szólóban nem. Mondjuk akkor is csak az adott packagre-e, de ez is valami.

A battalionok állományával kapcsolatban viszont van egy kis bizonytalanság. Hustler leírta, hogy a kód mit csinál, legalábbis szerinte. Apró gond, hogy a program szerintem rohadtul nem azt csinálja, amit ő ír. Nem apróságban van eltérés, az alapok sem úgy vannak, ahogy ő írta vagy kellene lennie...

Szerinte minden battalion slotjaiban egyszerre egy egység van használva és a többit rotálva oldja meg a tartalékot. Tehát ace szinten is max. 16 egység lenne egy battalionba.

Ez a rideg valóság. (Ami egyben FPS gyilkos is...)

16 slot van egy battalionban, ebből 12/12-őt kap a két oldal rookie szintem. Minden más szinttal odébb menve +2-őt kap az ellen és te -2 őt. Apró bibi, hogy veterán szinten is 16-ot kapott a vörös oldal.

Szóval, vannak még anomáliák. Az viszont elképesztő, hogy senki sem veszi észre őket. Bezzeg, ha lenne beta század...

Az SA-8 is érdekesen van megoldva. Think Skin (!) radar vezeti célra a rakétákat, ha azt kinyírják, akkor SA-8 meghal. Az utonóm célleküzdést kivette Hustler, ami gigantikus tévedés. Ennyi erővel az SA-15, Pegausus, 2S6 és Roland autonóm képessége miért maradt benne? Miért lett elrontva az SA-8? Néha nagyon nem érem ezt az embert.
  • Wampa
    Hali

Nekem WIN7 64 es van
    Én mondjuk TE ket szoktam menni,a Joe féle beirással az exebe (átirni AF re)mindig indul,viszont ha kilépek gépet váltok és ujra inditom,vagy ujat inditok,gyakran megfagy,a takonyzöld halál jön elő.
  • Molnibalage
    Ja, csak gondoltam szólok, az 5.5.5 adatbázisából kikerültek az optikai SAM-ek.

(Van igény rá, hogy visszahozzam őket? Talán megy, de nem nagyon forszíroznám a visszalakítást. Plusz eléggé odaver a realitásnak, hogy a radar kigyilkolás után is lehet indítani, holott a valóságban nem.)
  • Molnibalage
    XP64 alatt nekem megy mindegyik. A Vista nagyon felejtős. A W7-nel többen is tolják, de ott meg VGA gáz lehet.

Én addig húzom a halasztást, amíg lehet. Ezért is van XP64 és nem W7.

Más. Nem akarom elkiabálni, de holnap végre ott lehet az új 5.5.5 DB-m ahol volt 1 hónapja a MolnyFalcon beta. Azaz viszonylag kiadás közeli állapotban.
  • JohnTerry
    Skacok! A különböző Falcon verziók szerintetek mennyire futnak el 64 bites rendszerek alatt? Azon agyalok, hogy váltani kéne, de ha túl problémás akkor hagyom a fenébe...Akinek van tapasztalata ossza meg velem!
  • Molnibalage
    Falcon 4.0 forráskód.

Ha valakit érdekel.

Kösz skeleton!
  • Molnibalage
    Biztosan nem tud. Az eredeti F4.0 kb. 1 millió sorból állt. Most már csak 750k. Totálisan megváltozott, az interjúban is benne van, hogy fejből már nem megy sokminden.

Inkább az érdekelne, hogy kipróbálta -e a kési leszármazottakat.
  • repvez
    én azért megkérdeztem volna töle hogy tudna e vagy akarna e informáciokkal segiteni a fejesztöcsapatokat a könnyebb és jobb változtatások érdekébe.
    Nem ugy értve hogy dolgozzon rajta,de biztos vannak neki dokumentácioi vagy softverei a forrásfájlokhoz
  • Molnibalage
    Érdekes az infó. Elvileg pontatlanabb a HARM.
  • Molnibalage
    Ilyen lehet egy nagyobb istenséggel beszélni. :)