Hivatalos forum Oktató videók Kép feltöltése JoeDestroy_cucc Oktató vid_HU L_Viper cucc BMS manual_HU 80's Mod HT kisokos BMS Wiki Falcon4exe
-
Elég beszédes szerintem, nem akartam szöszölni. A név is ott van a diagramokon. Sebeeség / távolság idő függvényében. A sebesség csomó, idő sec. (A nyers adatnál ott van, hogy GS = ground speed)
A diagramok lényege a változás mutatása és nem az, hogy hogyan. Mivel fizikai motor van benne, az tudja a dolgát. Nem lehet hibás. Ha valamit nem értesz az azért lehet, mert nem ismered az inputot.
(A tömegek birizgálásáról már írtam korábban.)
Továbbra sem értem, hogy mit nem értesz az összehasonlításon.
PL 1-1 30K-s old és new aim 9 és aim 7-es görbe lenne egy diagramon,
AIM-7-ből van ilyen. AIM-9 estén 3-3 db van egy diagramban, mert nem akartam annyi diagramot. Nem értem, hogy mi a nem látható.
Akkor sorban. Bal oldali oszlop.
- Új AIM-9M, eltérő magasságokon.
- Régi AIM-9M, eltérő magasságokon.
- A régi és új AIM-9M összevetése. Azonos magasság, azonos szín. A régi és új között vonaltíous eltérés van. Ezt te kérted...
Középső oszlop.
- Új és régi AIM-7M.
- Régi AIM-9M-ek az új és régi AIM-7M-mel. Miért? Hogy látszódjon az, hogy a régi AIM-9M még eltérő magasságokon is alig maradt el a magasa AIM-7M-től. Ezután látod, hogy mit tud az enyém.
- Új AIM-9M és régi / új AIM-7M.
Jobb oldali oszlop.
- Távolság összevetések. Ha megkeresed a sebességnél azt az időt, ahol a rakétának van sebesség tartaléka - mondjuk 800 csomó - akkor abban a pontban nézd meg a távolságt. Lám, megvan az effektív indítási táv eltérés.