Hivatalos forum Oktató videók Kép feltöltése JoeDestroy_cucc Oktató vid_HU L_Viper cucc BMS manual_HU 80's Mod HT kisokos BMS Wiki Falcon4exe
-
Nem kell nekem nagy litániát tartanod a dologrol,mert azért van némi fogalmam az áramlástanrol hamár repgépszerelö szakot végeztem,
DE fél imfokbol ez a következtetés jött le, mert sem a diagramoknál sem a válaszaidban, nem mondtad, hogy mi változott az adott rakétán.
Ezért is mondtam ha változatlan adatok mellett csak a sebesség nö akkor nem igy kéne viselkednie, de mivel most mondtad csak, hogy kisebb lett a tömege igy már világos a helyzet.
Ezért lenne érthetöbb ha a diagramok tengelyeinek nevet addnál és leirnád, hogy a változások miben merülnek ki.
Az elözö elötti hsz-em sem arra vonatkozott, hogy nem passzolnak a grafikonok a megnevezésekkel, hanem arra ha egy grafikonon pl a középsö és az alattalévönél nem értettem, hogy mit mivel akarsz összehasonlirani ha az 5 ábrábol 4 a régi adatok látszanak és csak 1 az uj.
Nekem ez ugy lenne értelmes hogy mind a 2 rakétának mind a 2 verzioja ugyan azon a magasságértékei jelennének meg .
PL 1-1 30K-s old és new aim 9 és aim 7-es görbe lenne egy diagramon, mert ahogy most van ugy nem tudom értelmezni , hogy mi a célod vele.
A légellenállás képlet meg tiszta sor, hogy négyzetesen nö a sebességgel