Hivatalos forum Oktató videók Kép feltöltése JoeDestroy_cucc Oktató vid_HU L_Viper cucc BMS manual_HU 80's Mod HT kisokos BMS Wiki Falcon4exe
-
Fincsi. Soha nem hittem volna, hogy a Falconban a táj lehet ennyire szép. Viszont, ha még el is készül, akkor mihez? A probléma az én szememben, hogy egy "rossz emberre" varr egy nagyon szép kabátot. :(
BMS4 leak videó 1 éves. Azóta nagy kuss. Én nem bízom abban, hogy emberi időn belül kijön. Igazából kicsit olyan, mint a Fighter Ops. Hiszem, ha látom...
Az OF 4.8-az elvben elővették Ok.. Gyakorlati melót nem igazán látok, még terv szinten sem. Amit láttam az is felesleges FPS zabáló effekt hozzáadása. Tényleg ez kell? Nem elég FPS szegény már így is...? Én iknább "csúnyább" - lowres - effekteket szeretnék látni, hogy 3 füstoszloptól ne feküdjön már meg az a gépem, amin a mai játékok is lazán futnak...
Hol van egy picit is új / fixált hadjárat? Legalább egy hangyányival pontosabb adatbázis? Ha megcsinálom a MolnyFalcon-t, akkor játszani is szeretnék végre. Nem érzek már erőt magamban, hogy az OF-et is olyan szinten bolygassam, mint az FF-et.
Továbbra is elképesztő hibának tartom, hogy OF alá lesz csak. Semmiféle bizonyítékot nem adott a nagy szeptemberi flém óta sem mavj-jp sem Giorgo, hogy miért is halott az FF és miért kellene az OF / BMS vonalban bízni...
Igen, a MolnyFalcon sincs kiadva. Még. Viszont lehet látni, hogy haladok vele. Február eleje óta már harmadszor (!) állok neki felépíteni az adatbázist. Ha nem kellene állandóan újra felépíteni, akkor mostanában ért volna egy "mondjuk kiadható már próbára" állapotba a cucc.
Igazából kicsit szomorú vagyok. Gyakorlatilag semmiféle feedback nem jött szinte senkitől az első tesztverzióval sem. ---> Lényegében teszteletlenül lesznek a hadjáratok kiadva. Annyi derült ki, hogy 3-ból két kinti teszternek már 5.3-as DB-vel is atomstabil volt a hadjárat. Az egyikük 6 bevetést repült le zsiórban. Semmiféle FPS / CTD gondja nem volt. Elvben tehát az új DB-vel is az lesz.