Hivatalos forum Oktató videók Kép feltöltése JoeDestroy_cucc Oktató vid_HU L_Viper cucc BMS manual_HU 80's Mod HT kisokos BMS Wiki Falcon4exe
-
de jo .még jo hogy pár napja telepitettem ujra az egészet erre megint telepithetem még akkor is ha nincs benne modositás, mert kiprobáltam, hogy nem is engedi az 5.53asra rátelepiteni még akkor sem ha teljesen szüz .
megértem Hustler irását is, de miért abbol indul ki hogy a modositások miatt nem lehet simán patchelni.Aki modolttal játszik az telepitsen a teljeset aki nem modolt annak legyen meg a lehetösége csak a javitást feltenni.
Arrol nem is beszélve hogy igy mindig olyan dolgokat is bele kell tenni a patchbe ami az elözöben javitottak már, nem csak azt ami ujjonan került javitásra.A 190 mb-bol lehet csak 60mb lenne a mostani javitás az 5.53as beépitése nélkül.
nálam igy nézne ki egy telepités: 5,5+5,51+5,52+5,53+5,54 és a következö nagy verzióugrásnál kiadni egy uj alaptelepitöl 5,6 mondjuk amiben benne lenne az eddigi összes javitás plusz a uj nagyobb változtatások.