• Molnibalage
    Rövid hírek. A MolnyFalcon tervezett kiadási ideje az FF5.0 2 éves kiadásának évfordulója március első hete. Ha nem szakad rám az ég, talán be tudom fejezni addigra, amennyire terveztem.

Kb. 10-12 battalion állományát kell még átnézni és a repcsik dat fájljait átírni, hogy egyes bombákat alacsonyabbról dobjanak aztán mehet az egybepakolás.A tesztek során az szárazföldi egységek minimális MANPAD és AAA mennyisége pont úgy szuperált ahogy elképzeltem. Nagy szórással, de képesek sikereket elérni. Nagyon látványos ahogy a AAA dolgozik. :)

Az egyedüli nagy és zűrös meló ami hátravan, hogy az új HP-kat ne kavarjam majd el. Dokumentálva van hónapok óta, hogy mi a terv, "csak" meg kell valósítani.

A hadjáratok szerkesztése elvben sokkal könnyebb és gyorsabb lesz, mint vártam. Néhány új egységet kirakok, pár SAM-et átmozgatok és új repszázad elhelyezkedések lesznek. Első körbe jó lesz, azt meglátjuk, hogy hogyan tovább. A TE fanok is megtalálják számításukat, azt garantálom. A teszt alatt számtalan olyan TE-t csináltam, amit ki is adok majd továbbfejlesztve.

BTW, el sem hiszem, hogy két éve jött ki. Még azóta sem játszottam vele gyakorlatilag semmit... Talán majd most. :)