Hivatalos forum Oktató videók Kép feltöltése JoeDestroy_cucc Oktató vid_HU L_Viper cucc BMS manual_HU 80's Mod HT kisokos BMS Wiki Falcon4exe
-
Nyugi. :)
Szép dolog az elmélet, csak én gyakorlati tapasztalat alapján határoztam meg a bitrátát. (És nem mpeg-et használok.)
A tesztelések során, ahol videókat adtam az FF csapatnak, akkor mindig csak 800x600-ban és kis bitrátával küldtem, azon látszódott, ami kell. Jó kockás és pocsék színű volt, de a bug ettől látszott. Abban az időben viszont 1024-es felbontásban a videót kb. 3-szoros bitrátával kódoltam. A minőség, khöm, szembeötlő volt. Elhiheted, kódoltam már pár videót elég sok módszerrel. ;)
(1 megabites felbontással a sok évvel ezelőtti tré minőség, ha kijönne.)
Milyen kihasználatlan felület? Nem értem. Ott ahol pár 0,5-0,8 tized vagy 1 sec van, oda értelmesen semmit sem lehet beszúrni, mert kb. ennyi az átmenet két vágás között. A zene eleje megadja, hogy hol és mikor kezdődhet a film rész és hol van a vége.
http://www.youtube.com/watch?v=UtmAiNG2Lxk
Nem ezt másoltam, de valahogy az "akcióssága ua.". Ezt teszi lehetővé a zene. Az jelenetek vágásánál az tizedmásodpercekért is kőkemény harcot folytattam. Ahogy írtam, ez nem egy "akciómozi".
Ez az volt. Nem is volt hosszú into, mert más céllal készült.
http://www.youtube.com/watch?v=YsPRjcVzUak
Erre lehetne még egy akciósat csinálni. Egyszer már kérdeztem, hogy mi a zene, csak nem találom a választ. Újra valaki? :)
1 vagy két jelenetet ki tudok cserélni, de milyen akció (?) van abban, hogy mutatok két új vörös loadoutot, amikor az átlagusernek azok max. célpontok?
Még annyi jutott eszembe, hogy az elején a szöveg és jelvény alatt lehet halványan esetleg taxizó gépeket mutatni új konfiggal, de ahogy írtam már, a videó célja egy érzés átadása. (Mint szerintem minden ilyen videónak.)
Én arra vártam volna elsősorban reagálást, hogy túleffektelt -e, nem túl világos, nem villoga -e nagyon itt-ott, nem recés -e valahol a képernyő széle figyelmetlenségből, stb.
No, back to work. ;)