Hivatalos forum Oktató videók Kép feltöltése JoeDestroy_cucc Oktató vid_HU L_Viper cucc BMS manual_HU 80's Mod HT kisokos BMS Wiki Falcon4exe
-
A dokumentációját hét közben picit írtam, csak elfelejtettem hazaküldeni magamnak. Én marha...
A kiadás most már az 5.5.4 idejétől is függ. Ha az a jó DB, akkor azzal fogom megcsinálni. Ha nem, akkor pár dolgot kiexportálok az újabból és megy az 5.3-ba és azzal csinálom meg.
Pár rakéta FM-ja van hátra és szenzor értékének változtatása. Lényegében kész ez a rész. A harci + AAA battalionokat kell még definiáli úgy, hogy értelmes és szép legyen, aztán mehet az egybepakolás. A nagy SAM rendszerek és a SHORAD nagy része készen van.
Azon fiolózok még, hogy melyik gép és milyen magasról hajigálja bombákat. (kék és vörös oldalon egyaránt) Az F-111F-et egy gyors hadjárat tesztben kipróbáltam úgy, hogy én voltam a flight leader.Végig alacsonyan mentünk, a cél előtt weapons free ment. Az első SAM indítás előtt fossá bombáztuk a repteret. A bibi az, hogy ha 100% MI van, akkor csak az IP-t elérve kezdenek süllyedni, mert az MI ott ad 'weapons free' parancsot.
Összegezve:
- Kb. 70 (!) rakéta FM-je buherálva, soknak egyéb szenzor értékei is.
- Lényegében az összes SAM rendszer (MANPAD,SHORAD és nagyok is) buherálva. Az üzeg állománya és képességeik.
- Orosz LBG bugok javítva.
- Eddig 16 repcsi dispenser és rack kiosztása van javítva és fejlesztve.
- Kék és vörös oldalon is új rack pakolási sorrend a reálisabb és szebb kinézet érdekében.
- Új SAM indítási távolságok több rendszer számára.
- A 60 mérföldes haladási sebesség 25 de lehet, hogy inkább 20 mérföldes sebességre lesz csökkentve. (Alapból 60, ami gigantikus állatság. Még km/h értékben is az lenne...)
- Új squadron stores beállítások és úgy fegyverzet konfigok kb. 40-50 gépnek.
- Javított HP pozíciók a Szu-24 és MiG-27 gépeken.
Ezek a főbb változtatások.