Falcon 4.0 - BMS 4.3X

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

polluxware
háááát... buldars géét, meg a diablo2 úgy beugrik😊

nem nagyon játszottam ilyesmikkel.. ami nem repülõs játék, az úgy az Arma, valamint a Stalker, Half-life sorozat mint alternatíva

Molnibalage
Holnap már meló. 😞
Annyi elõnye van a kezdésnek, hogy legalább este röpi lesz és utána kis sörözés.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

polluxware

Molnibalage
Ja. Úgy elment az 1 hét, hogy ehaj. Azért a szerdai nap és a többi sem volt az a klasszikus pihi. Majd lesz egy nagyon tömör élménybeszámoló térképpel és fényképekkel.

Szerdán egy cirka 50-52 km-es túrát nyomtunk le. Csak kétszer átztunk el. Egyszer egy picit eltévedtünk, mert este az esõben és a felhõben sétálva elázott szemüveggel nem vettünk észre egy ösvényt. Az nem volt annyira vicces, fõleg 42 km után. Akkor még 10 volt hazáig és este 10 simán elmúlt. 9:30-kor indultunk és 2:30-kor értünk haza.

Kedden 3:30-kor keltünk, hogy a napfelkelte egy bizonyos helyen érjen minket. Szinte egész nap tiszta égbolt volt, kivéve napfelkeltekor... <#zavart1>

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

polluxware

L Viper
Nem is kérdeztem: jó volt a Mátrás pihi?
Molnibalage
Aha. De akkor is jó élõben látni.

Molnibalage
Neverwinter Nights 2. Nem ismered? Az NWN az egyik legnagyobb RPG széria tagja.

L Viper
Köszi <#worship>
Nagyon durva !
Ez volt már?F16 cockpit

Apám,nekem életem a kungfúúúúúúú!!!!!!!!!!!

Scottt
Köszi szépen Wampusek már száguld lefele^^

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

Neked is ment a link Viper!

Üdv Viper Félisten vagy😊)Köszönöm

Scottt
Nekem is jöhet privibe😊

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

polluxware
NWN2 ?

Molnibalage
Nincs FSX-szem. Még a Falconra sincs idõm (6 oktatófilm 5 hónap alatt és "minimális" kézikönyv bõvítés fért eddig bele ...), fõleg most. 3 hete megvettem a NWN2-õt. Valami tömör gyönyör. Pedig összevissza 4-5 napot játszottam vele eddig keményebben.

polluxware
nem prószáltam.. fraps-al szoktak a nagyok felvenni inkább

ha másért nem is, ezért érdemes felrakni az fsx-et... sztem😊

ez nem csak egy szép külsejû screengöbzi, ha jobban érdekel szedd le a honlapjukról a manual pdf-et.. ez egy igazi oktató sim (multi kabinja van)

Molnibalage
Ez tömör gyönyör.<#eljen><#worship>

Ilyen repkedésben én is benne lennék. Van beépített felvelõ is?

polluxware
repvez
Köszi Wampa a linket és a meghivót <#wink>
remélem gyorsan lejön
polluxware
linket! (habár az alap verzsön is durva verbálisan)

L Viper
Vagy OpenFalcon 4.7 <#nyes><#eljen>
Molnibalage
Igen, FF5-ön. Az AF-ben emlékeim szerint vicc a radar modellezése, mert baromi szélesek a sávok pásztázási zónái. Szinte semmi elõnye nincs már az AF-nek.

NikkiSixx69
kár kösz! Szerinted hagyjam Az AF-et és inkább a FF5-ön gyakoroljak?

L Viper
Jobb kilikk--Opciók--Beállítások--Mindent Alaphelyzetbe

Legalul lesz balról a második!
Molnibalage
Nem lehet.

repvez
egy kérdés esetleg tudtok segiteni.
Milyen védöruházatot kell használni folyékony oxigén töltésekor ?
Illetve a munkaruházatban mit jelentenek ez a besorolás :
III. védelmi kategória, 3., 4., 5., és 6. típus
repvez
privibe linket plz 😊

ez ráfér egy dual layeres lemezre szinkronos és jo minöségü ?

Probáltad az eredeti forrásanyag képaráyn megtartását is ?
Pedig most töltöttem le a Generation Kill összevágott,cenzurázatlan részeket tartalmazó dvd ripjét,amibe a SE részek is benne vannak😞

Num 5 re is kicsire állitja,az egyébb beállitásokat meg végigzongoráztam....ujra telepiteném,de mi van ha megint belefutok?
Amugy eddig a VLC-t használtam,de ez a KM jobban tetszik,feliratokat is megtalál egybõl,de nem olyan tolakodó majom mint a BsPlayer

Ezt mind próbáltam😞

polluxware
<#zavart1>

polluxware
újra kell telepíteni a windózt! <#fogmosas>

repvez
probáld meg a jobb gombb és a beálitásoknál az eredeti méretre beállitást alapbol az 5 ös gomb .Ha nem jo akkor ott lehet kisérletezni a képernyö méretezésével
Üdv Vitézek
Valaki aki használ KMPlayert segitsen ,legyen oly szíves.
Néztem egy filmet,felb...tam a lábam az asztalra,rá a klavira,erre lekicsinyitette a képet,azóta minden ugy jön be....mi a háborodott kecskebéka f...ával lehet visszaállitani?Ha a nagyitást nyomom,egy idõ után jobbra lefelé viszi a képet.Még sose szivatott meg igy program....egyszerûen nem tudom full screenre állitani.Nincs valakinek a zsebében a megoldás?😊

NikkiSixx69
Most nézem hogy az allied force-ban nagyobbak a hud karakterei😊
A rádióüzenetek ki lehet íratni az AF-ban is?

L Viper
Dettó ugyanaz a grafikus felület.
Ahogy nézem a mappastruktúra is ugyanaz. <#eljen>
Molnibalage
Új raktár van. Az eltûnt raktár új modifikációjának tûnik.

Molnibalage
Torrenten fent van. Ha nem jön le, akkor majd felrakja neked valaholva L_Viper.

L Viper
A "baj" az, hogy 1680x1050-ben, AF-hez van aeyes kabin amit az istenért nem tudok FF5-re átrakni. OF-hoz az alap Falcon-t honnan lehet beszerezni?
Azt is kipróbálnám. Hátha jobb mint az FF5.
L Viper
Nagy szívfájdalmam, hogy az OF-ben nem ilyen szépek a füstök, de a stabilitás fontosabb nekem:

L Viper
Milyen felbontásban tolod?
Próbáld meg átnevezni az art/ckptart mappában azt a kabint, amit le akarsz cserélni. Pl a CJ-ét, vagy a CG-ét.

Ez lesz az eredmény, ha 1024x768-ban tolod. A többi felbontásban ha jól tudom a régi FF4-es kabin lesz. Próbáld ki:

Egyébként pont tegnap töröltem le az FF5-öt. Kétszer kivágott az asztalra és berágtam rá! Grrrrrrr. Marad az Open Falcon amíg nem lesz 5.2.
Én most felraktam mind a kettõt, AF és FF5, nem is tudom. FF5 sztem kicsit instabil, meg azt vettem észre, hogy campaign-ban légtér védelmére küld és mikor felszállok látom, hogy bombákkal van megpakolva a gép. Elõfordul ilyen vagy én csinaltam valamit rosszul? 😊 Amivel nagyon nem vagyok kibékülve FF5-be az a kabin. A stopworks-re kicseréltem de ez is gáz. nem tudtok jobbat? (Ami nem fizetõs ....) 😊
Ventura82
Akkor néhány kép tõlem is 😊

L Viper
L Viper
arrow19
Szepek a kepek,en hadjaratban Sweepet vagy DCA-t 5db AMRAAM-al (1B-2C4-2C5) repulok meg 1db 9X-el.
L Viper
Rég volt kép. Pár FF5 Eurowar: