Falcon 4.0 - BMS 4.3X
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Apám,nekem életem a kungfúúúúúúú!!!!!!!!!!!
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
ha másért nem is, ezért érdemes felrakni az fsx-et... sztem😊
ez nem csak egy szép külsejû screengöbzi, ha jobban érdekel szedd le a honlapjukról a manual pdf-et.. ez egy igazi oktató sim (multi kabinja van)
Ilyen repkedésben én is benne lennék. Van beépített felvelõ is?
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Milyen védöruházatot kell használni folyékony oxigén töltésekor ?
Illetve a munkaruházatban mit jelentenek ez a besorolás :
III. védelmi kategória, 3., 4., 5., és 6. típus
ez ráfér egy dual layeres lemezre szinkronos és jo minöségü ?
Probáltad az eredeti forrásanyag képaráyn megtartását is ?
Amugy eddig a VLC-t használtam,de ez a KM jobban tetszik,feliratokat is megtalál egybõl,de nem olyan tolakodó majom mint a BsPlayer
Valaki aki használ KMPlayert segitsen ,legyen oly szíves.
Néztem egy filmet,felb...tam a lábam az asztalra,rá a klavira,erre lekicsinyitette a képet,azóta minden ugy jön be....mi a háborodott kecskebéka f...ával lehet visszaállitani?Ha a nagyitást nyomom,egy idõ után jobbra lefelé viszi a képet.Még sose szivatott meg igy program....egyszerûen nem tudom full screenre állitani.Nincs valakinek a zsebében a megoldás?😊
A rádióüzenetek ki lehet íratni az AF-ban is?
Azt is kipróbálnám. Hátha jobb mint az FF5.

Próbáld meg átnevezni az art/ckptart mappában azt a kabint, amit le akarsz cserélni. Pl a CJ-ét, vagy a CG-ét.
Ez lesz az eredmény, ha 1024x768-ban tolod. A többi felbontásban ha jól tudom a régi FF4-es kabin lesz. Próbáld ki:
Egyébként pont tegnap töröltem le az FF5-öt. Kétszer kivágott az asztalra és berágtam rá! Grrrrrrr. Marad az Open Falcon amíg nem lesz 5.2.
OF-ben is az egyik opció az, hogy MINDEN gép look down értéke felezve van. Ez a VTEAF vagy mittomén melyik. Az valóban degradál, de egységsen mindet. Szerintem az nem olyan rossz, nem lesz csodafegyver a radar.
A mostani érékkel is beamingelve és chaff-et szórva ECM nélkül valós esélye van még az AI-nak is túlélni az AIM-7M-et (aminek a kinematikai hatótávolsága meg rossz...). Akkor ezek után kis túlzással célgép lesz az F-15C, mert egy földháttérben beamingelõ cél ellen egy viccgép lesz.
Komolan mondom, hogy megáll az eszem... Ezt írtma be válasznak.
This is very strange to me. Pilots during the ODS could detect the MiG-23 in ground clutter (flat terrain) from 130 km! Using the current look down modifier this is not ture in Falcon as I can remember. In the downloadable table I see that you want to change the value from 0.62 to 0.25 (!). I'm very, very confused.
F-15Cs avionics is a very hard stuff. Su-27 currently has 0.66. look down modifier. Uh... I have explained that IRL (the Russian manual told this!) the the NIIP radar is able to detect an F-16 size fighter in ground clutter about noly from 15-20 km (!) if their flight direction is the same.
Ect. if we really want to degradate so strongly these radar in first step we can set all below to 0.4 except for some types.
Everytime you told me that we have to be careful if we cange something. You want to set about 1/3 of the original value of F-15C's radar and you say this is good. Question
I wanted to set AIM-9M's flare chance value to about 0.15-0.2 and I wanted to degrade some others but i_hawk and some other member said that current values were good. Why? I gave you real examples about effectiveness of AIM-9Ms and other missiles but you refused my idea.
I don't understand how can it be that the the first thing is OK but the second is not. You degradate almost the finest radar in the history but other values in DB won't represent the changed modeling aspect of the same tech level. AIM-9M and F-15C's radar mean almost the same era. If the radar of F-15s will de degradated ALL other radars and IR seekers should be degradated using the same or higher modifier multiplier, because the tech level of Soviet Union in eletronics mostly was a 'bit' weaker. It is a bad joke that R-73 (AA-11) has better seeker than AIM-9M. I't gimbal also incorrect. The real value is +/-60 and not +/- 67 degrees.
Legalább odáig eljutottam, hogy az SA-2/3/4 radarjai immúnisak lesznek a beamingre, ahogy a valóságban. (Zord szerint így van és neki el is hiszem.)
Az F-16C/D gépekét 0.6-rõl 0.3-ra és a beming módosítót 0.7-rõl 0.225-re, mert valakire hivatkozi, hogy ezeket tesztelték.
Még a M2k gépeket butítaná egy kicsit.
Na most akkor durva leszek. Normálisak ezek? Az ODS alatt többször is bebizonyosodott, hogy akár 130 km-rõl látták mér az F-15C gépek a (sima) táj felett alacsonyan közeledõ MiG-23 gépeket. Ez most sem igaz a Falconban. Erre mit csinálnak? Majd 1/3-dal butítáj a radarját? Megáll az eszem?
A Szu-27 radarjának 0.66-os look down és 0.4-es beam modifiere van. Aha, persze... A range értéke kb. csak 15%-kal kisebb az F-15C radarjánál, mikor az eredetei kézikönyve szerint F-16 méetû cél földháttérben szembõl kb. 30 km-rõl lát, azonos irányban repülve meg 15-20...
Akkor, ha szerintük ez a technológiai szint, akkor az AIM-9M flare szorzójának 3-szoros emelését miért nem fogadták el? Ugyanaz a kategória a fegyver idõszakban, mint az F-15C radarja... Akkor a többi gépet is helybõl degradálni kéne, de izomból, mert így az F-15C olyan mélységekbe zuhan vissza, hogy sírvafakadok..
Komolyan nem értem õket. Tényleg sok gépet butítani kéne, de nem ennyire durván és eszementen.
Valaki lenne olyan rendes és segítene nekem néhány játékkal kapcsolatos kérdést tisztázni (pl: SAM rakáték elleni védekezés).
Ha igen legyen szíves szóljon és akkor privátban felvenném vele a kapcsolatot vagy ha gondolja priviben küldje már el az MSN vagy Skype címét és akkor ott gyorsan megkérdezném amit nem tudok 😊))
Nagyon köszi elõre is!
M