• Molnibalage
    Hej, de jó sötét lesz holnap reggel. :)

Más. A AAA légvédelem átfésülése során olyasmikre bukkantam, hogy a hajamat tépem, megint...

A jelen állapotában a nagy teljesítményú csöves légvédelem - K-30 BIHO, ZSU-23-4, stb. gyak. semmire sem képes. Ez a modellezés módja miatt van. Kb. 30 db alacsony áthúzásból - itt fogyott el a türelmem - 300 csomó alatti vagy körüli sebességel nyíl egyenesen repülve 2000-3000 lábon tehetetlen ellenem 4 db (!) ilyen cucc.
    Már most is van az adatbázisban olyan AAA, aminek lövedékei rendelkeznek blas radius értékkel, ezek a nagy ágyúk. Ez korrekt. Ezekből, ha van temérdek, akkor van esélyük elkapni, de többnyire csak megsebeznek nem nyírnak ki elsőre. Nagy magasságban persze ezek is ótvarok.

Mit lehet tenni? Megnövelem a blast radiust és lecsökkentem a sebzést. Az első teszt szerint egész jó lett. Már durvább célként is 4 ilyen cucc 3-4 ráröppenésből leszed. (Mondjuk ez talán még mindig harmatos arány 4 ilyentől koncentráltan elhelyezve.)

Mi a bibi? Az DB átfésülésekor Az M61 Vulcan cézási pontossága "rásegítéssel" bír, mert van blast radius értéke. Az orosz fegyvereknek nincs. Ej, micsoda fair húzás megint... Komolyan mondom, hogy nem értem azokat akik összeraktak anno ilyen adabázist...