Falcon 4.0 - BMS 4.3X

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

L Viper
Tudod, hogy csak a poén kedvéért mondtam, de azért minden megtörténhet <#vigyor>
Molnibalage
Jaja. A másik figyelemreméltó dolog a 70 ezer lábon a 100 csomó körüli CAS. Nem esik át a gép! Durva. A zene meg valami álom, ami alatta megy. Bûr tudnám, hogy mi az a két szám. Videóklipphez elsõosztályúak.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Molnibalage
Nem leszünk annyian. Az elsõ 3 napban én, bátyus + haver. Aztán 4. nap jön a haver menyasszonya. Ennyi. Lesz piálás, de nekünk nem errõl szól a túrázgatás. Persze a végén azért jól esik 2-3 korsó. :)

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Scottt
Durva,elég meredeken emelkedett el a földrõl^^

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak õk értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

L Viper
Jó pihenést és azért vigyázz a májadra is egy kicsit <#eljen>
L Viper
Politika, FS, humor :-)
Mire visszajön Balázs, fejléc lecserélve egy szép Piper típusra <#vigyor3>
Molnibalage

polluxware
Szanaszét fogjuk offolni a totyikot<#eplus2>

polluxware
Hev ö nájsz nyaralás<#integet2>

Molnibalage
Felkerült az új oktatófilm a tárhelyre. Holnap megyek a Mátrába. Vasárnap délután fele érkezem elvileg. Addig is jó multást mindenkinek.

polluxware
mdl fájlt nemhiszem hogy megtudja nyitni, max 3dmax filekoat.. mind1, köszi azért a röplyit:)

repvez
Hát nem vagyok nagy PS guru, igy sokat em tudok ebben segiteni .De állitolag a PSCS4 verziojában meglehet nyitni a 3d-s modelt és ugy festegetni.Vagy addig javitgatni a texturát mig pontosan nem találkoznak a vonalak .
Az egyik kolégám képben van az ilyen dolgokkal , az FS-hez van is egy progi amivel meg lehet nézni hogyan fest a gép a változtatások után anélkül hogy elinditanád játékot.
polluxware
http://www.airliners.net/photo/Piper-PA-31T1-500-Cheyenne/0281214/L/

repvez
nem egészen értem hogy mire gondolsz , mutatnál egy példát
polluxware
Tudol-é? vagy nem-é? olyan oldalcímet ahol a tutorial anyag azt magyarázza el lépésrõl lépésre hogy hogyan lehet szimmetrikus csikókat felszabdalt textúrákra pontosan ráfesteni. Tehát valmi olyan oldal ami civil gépek díszcsíkjainak festését magyarázza el.

repvez
skinkészitök figyelmébe szinte az összes alakulatjelzés nose artok és egyebek vannak fenn.Igaz fizetös a nagyobb méret ,de sztem igy is használhatoak,

Esetleg valaki tudna nekem küldeni rescue, no step (vagy ne lépj rá),remove before flight és katapultos figyelmeztetö jelzéseket nagy méretben jó minöségben ?
Palinko
én valamennyire szerbül :D na de viccet félretéve sajna eléggé eltér a 2 nyelv
Molnibalage
A dev fórumon is alig van mozgás. Volt olyan, hogy 3 vagy 4 napig egy poszt sem volt.

Egy kérdés, tud itt valaki oroszul?

arrow19
forumot is elerte az uborkaszezon iden <#love12>
Molnibalage
De. Azóta kaptam némi anyagot és szereztem is innen onnan. A fordítás a gázos meg a minõség... Vagy németül, vagy oroszul van, vagy olvashatatlan és azt sem tudom, hogy mit ábrázolnak a diagramok. Csak a gépek telejesítmény görbéi érdekelnek, a jobb FM-ekhez kellene.

Üdv Minidizájn:P
Nem te kerestél a multkor könyveket ruszki(Mig21,25,31 stb)tipusokról?

Apám,nekem életem a kungfúúúúúúú!!!!!!!!!!!

Molnibalage
Nem. Én minimaldizájons és install vagyok. Csak az van fel ami kell. Driverek és pár szoftver. Szerintem is az SP64 verziója lehet a ludas. Nem fárasztom magam tovább. A belsõ setupban tudom elvileg annyi konfigurálni ami nekem kell. Egyedül az zavaró, hogy eddig bármelyik csúszkára tekerentyûre tettem a FOV állítást remeg a kép egyes helyzetekben. Sajnos akkor ezt Track IR-re kell tenni, de még ennyi év használat után sem tudom igazán jól belõni azt sem. Ha nagyon elõre hátra mozatom a fejem, egy idõ után elmászik és azt is újra centerbe kell hozni. Ha hátrafele nézek akkor a FOV zoomálshoz HÁTRÁBB kelle húznom a fejem, amit persze nem tudok megcsinálni. Elõször elõredõlök a FOV változtatásához és utána fordulok. Vicc...

LeonSilver
Szerintem inkább a vindózod a ludasmátyás.
Volt fent 64-es xp és semmi gondom nem volt vele.Ha gondolod a kedvedért megint feldobom és megnézem.
Nem ilyen széjjelbuherált maszek xpd van?

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Molnibalage
Az lehet, de leszarom most már. Ahogy már írtam, semmilyen XP64-es Saitek Driver nem megy ezen a gépen. Magyarán azért a Saitek is sáros, mert sikerült egy olyan HW + oprenszert összerakni ami alatt pusztán a profil futattatása hazavágja a rendszert. Én nem tudok mit elrontani egy OCI installon...

JoeDestroy
Balázs a hiba a készülékedben van.
Felraktam az új drivert, sst-t és elsõre felment és hibátlanul mûködött Falcon alatt. Most vadásztam migeket vele.
A profilomat ki kell javítsátok, mert más a keystrokeom.

\"Nem biztos hogy a pozitív hozzáállás segít megoldani a problémát, de elég sok embert bosszant ahhoz, hogy érdemes legyen megpróbálni.\"

Molnibalage
Most meg megjavult. A kábelcsatlakozással lehet valami gond. A belsõ setupben meg úgy néz ki, hogy lehet kalibrálni ezt-azt.

A FOV állítást a sliderra tettem, de kicsit zizeg a beállítás egyes helyzetekben.

z0ty4
Ezért volt akciós <#taps>

ASRock H570 Phantom Gaming 4 \ i5-10600K \ 64gb DDR4 \RTX 3070

Molnibalage
Tönkrement az X52 x tengelyének érzékelõje. Az elsõ mozdulatra kiakad és aztán ott is marad. Hát ez kurva jó...

L Viper
Nehéz ügy.

Nemrég szóba került: Ezt olvasd el.

Elõtte csinálj biztonsági mentést.
NikkiSixx69
Help!
Hud apró karaktereit hogyan lehetne nagyobbra venni?

Molnibalage
OFF

Az Endorosat próbáljátok ki. Nagyon jól el lehet vele szórakozni. Pár éve is toltam, de ma újra kedvem szottyant végigtolni.

Nagyon ott a hangulata. :)

LeonSilver
Ja.Az a probléma, hogy a két tartályból csak a bal oldalit tudom kijelölni mert a jobb nem is látszik.

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Molnibalage
S-J? Ott azért lehet gond, mert a rendszer F-16 felfüggesztés számra lett készítve. A Tornadon túl sok van. Az F-15E gépen sem tudsz normális S-J-t csinálni... Az E-J mindig megy. (Kivéve, hogy a HARM az FF5.0-ben valamiért fent marad. Szerintem ez egy bug.)

LeonSilver
Valaki megtenné, hogy egy Tornadora tesz két póttartályt és megpróbálja ledobni õket?
Az istennek nem akar menni.Néha nagy nehezen egyet ledob de a másik ottmarad.
A 16-ost néztem, azzal simán megy a leoldás.

Molnibalage
Na kipróbáltam mindent, 99,99%-ig biztos vagyok, hogy magától a profil editortól száll el a Falcon. Csak betöltöttem egy dogfightot. Semmit sem csináltam és 5 másodperc után meghalt a rendszer. Még egy billentyûhöz sem értem. A gépet + venti fújja, túlmelegedésrõl szó sem lehet...

L Viper
Persze hogy nem. A Rapidshare-ra is felraknak mindent már, nem kell nagy utána járás.
Warez már a piramisok korában is volt, most is van és lesz is.
LeonSilver
Sokkal egyszerûbben, költséghatékonyabban meglehetne szüntetni illetve nagyon kis mértékûre lehetne csökkenteni az illegális letöltéseket.
Így a büdös életbe nem fog menni.

Scottt
De én nem áldozom fél életemet a Falconra,nem megy nem megy bekaphatja.Nincs kedvem kínlódni vele,inkább megyek Armázni:)<#integet2>

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak õk értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

Gundark 1 1
Ez olyan mint a repedezõ gát. Ha egyik helyen ömlik a viz és betapasztod akkor jön máshol. Ha megölik a kalóz öblöt, jön a kalóz öböl 2, ha ellehetetlenítik a torrentet akkor kis a kisbékaletöltõ és majd a köré szervezõdik át.

Szóval lehet keménykedni :)
L Viper
Stopperelni tudsz vele, meg a kijelzett idõzónákat változtatni. Gondolom a nyomógombra gondoltált, és nem a három billenõkapcsolóra...

Tudtommal a clutch gombot nem tudod felprogramozni, annak két funkciója van: egyik, hogy hardveresen tudsz profilt váltani, programból kilépés nélkül (nem tom, ennek mi értelme, hacsak nem több profilt csinálsz egy játékhoz), másrészt meg tudod nézni, adott gombhoz mit programoztál fel, már ha beírtad a funkciót a gomb mezõjébe, pl. "Gear". Szóval az alá ne akarj tenni semmit. A manualt letöltötted a Saitek honlapról? (SST-é is meg a joy-é is)

Molnibalage
Mert ezek buhera helyszínek. Balkán a legbuherább. Koreával mi a bajod? Van hangulatos hadjárat benne.

Ha van rá igény, akkor az több hónapos beta 5.1 elsõ eresztését odaadhatom. Az már nyílt adatbáziús. Azt pakolgatsz benne, amit akaesz.

L Viper
Igazából az 5.1-et várom. Addig inkább OF 4.7-el bohóckodom, de van fent FF5 is persze.

A fura az, hogy az én nagyon ócska masinámon annyira jól megy az OF.
1024x768-ban tolom, Fraps-al simán tudok videót is felvenni.

Az a vidi ami a Banner alatti "Viper OF raktára"-ban van, az pl. az orig exevel készült. Azóta a .bakos-t használom és mégjobb az FPS is.

OF-ben annyi bug van csak nálam, hogy néhány gyakorló küldi vacakol, ha a Config Editorban bekapcsolom a fákat. Inkább az interaktív tréningek, de abból is csak egy pár. ( pl. Maverick gyak. )
Az alap hadszínteret át szoktam váltani bármelyikre és az eredeti gyakorlóküldiket bemásolom a többi területekhez és ott minden frankó fákkal is. Kampányban sem kavarnak be a fák.
OF-ben egyedül a csillógó fémeket hiányolom picit.
Molnibalage
Egy CTD után feladod? Nekem 2 azaz 2 db CTD-m volt mióta van hofix exe. Ez 3 hónapos idõtartam. Az UI fagyás az ami nálam még van.

A clutch beállításoknál mit kell beállítani az X-52-nél, ha igazi tûzgomobot akarok csinálni belõle?

LeonSilver
Én feltettem a balkánt meg jurópot.Mikor kezdeném a kamányt dc... :(
Pedig annyira rühellem koreát.

Scottt
Úgyérzem, ha letörölöm az FF5-t akkor mást én biztos, hogy nem rakok fel^^

L Viper
Akkor rakj fel OF 4.7-et, vagy AF-et.
A bannerban lévõ cuccokat tedd rá és nem lesz gondod.
Scottt
Már mióta,csak idõm nem volt a Falconnal bohóckodni de mostmár kedvem sincs..:(

L Viper
<#rinya><#rinya><#rinya>
Csak nem gépet fejlesztettél "fõdim"?