Hivatalos forum Oktató videók Kép feltöltése JoeDestroy_cucc Oktató vid_HU L_Viper cucc BMS manual_HU 80's Mod HT kisokos BMS Wiki Falcon4exe
-
Remélhetőleg. Úgy lesz beállítva a sq. stores, hogy a lehető legtöbb precíziós rakétafegyverzetet használja pl. a Szu-25.A probléma picit bonyásabb és mivel csak TE-be teszteltem eddig korrekt válasz még nincs, de bíztató jelek vannak.
A bibi az, hogy ha csak keresztezed a FLOT-ot akkor a földi egyésgek egy része nagyon rövid ideig lesz 3D-s világban tehát ideje sincs rendesen rárepülni az MI-nek. Ilyenkor azt látod labels estén, hogy 2D-ben levő földi egyésgekre dobál fegyvereket a 3D-s világban levő gép. Ekkor is működik. Mivel CBU fegyverekkel fognak elsőroban operálni a gépek elég jól irtanak. A májusi pre tesztek alatt az MI gond nélkül átállt, ha időzközben az egység átment 3D-ből 2D-be.
Mit lehet tenni? Megnöveli picit a bubble értéket. A bibi az, hogy már a mostani sűrű FLOT-nál is az én gépemen is 25 táján van néha az FPS.
(És az 5.5.3 valamiért erősen riceg, ha sok füst és tűz van a képen. Az eső effektet meg kikapcsoltam, mert a fentiekkel kombinálva 2 másdpercig kimerevedett néha kép...)
A porbléma az, hogy az alapa FF hadjárat most olyan, hogy kevés helyen vagy egység, de ott 5-8 battalion egy kupacban fullra megtöltve. Szerintem ez is agyrém.
1. Egy CBU iszonyatos pusztítást csinál.
2. FPS a béka segge alatt.
Nem 100%, de én megpróbálok kicsit diszperzebb eloszlást csinálni és kevésbé tömött battalionokoat. A kék oldalon elve így volt tervezve, hogy a megfelelő force ratio meg legyen. Így talán a nagyobb bubble is belefér, de ez már tényleg a túlfeszítem a húrt problémakör.
A mostanihoz képest nagy pre tesz alatt egy-egy négygépes Szu-25 és egy Q-5 flight kis híján teljesen kiirtott egy armored battalion-t 2D-ben. A tegnapi 3D-s tesztben a Q-5-ös gépek letarolták a Hawk légvédelmet. 1 gép odaveszett közben és a környéken levő más gépekből is leszedett legalább 1-et. A két armorad battalion AAA és SHORAD védelme még leszedett 2 gépet. Ezek nagy része teljesen védelet J-5/6 kategória volt.
A kék gépek működési tartományát lejebb vissza mindenhol de csak annyira, hogy a MANPAD és SHORAD határán repüljenek a '80-as éveknek megfelelően. A mostani 13k leviszem 10k-ra. Már ez is sokat számít a CBU-nak. Mivel a flare chance értékek és tolóerő erőteljesen változott - pl. az SA-7 klón HN-5 pl. 3 Mach (!!) sebesség fölé tolta a rakétát - emiatt gépek túléőképessége is elég jó, + csak a legerősebben védett helyeken lehet több MANPAD-ra és SHORAD-ra számítani.
A vörös gépek izmosabban belerepülnek 3D-ben ebbe, de viszont 3-5 ezer lábról egy mísz J-5 két kazettás bombája is elég szép irtást tud végbevinni. Ha mázlis módon a AAA vagy SHORAD-ot vagy MANPAD-os jűrmúvet is magával rántja, akkor a kék oldak 3D-ben kaphat egy IJ kártyát. :)
A légvédelem is megér egy misét. Egy nagyot...
Nem lesz az, hogy a vörös oldalon egy battalion bír 4-8 rakétáva, míg a kék oldal ugyanazon egysége 60(!)-nal. Igen, ilyen állatságok is vannak benne. Egy SA-2/3 battalion agresszív lövöldözhetett eddig is, de 5-6 perc után lényegében elfogyott a rakéta és nagyon alacsony tűzgyorsasága lett. A kék SAM-ek nagyon nem. Ez is változott. A Hawk iszonyatosan sok rakétát indít, csak éppen nem lesz kvázi unlimited ammmo. Eddig 1 állványhoz 48 db (!!) rakéta volt tárazva. Agyrém...
A Szu-25 gépek sajnos továbbra is elég bénán dobnak bombát az MI miatt. Egyelőre nem tudom, hogy miért. Több féle bombát is raktam rá TE alatt. A kék gépenél is igaz, hogy TE alatt egyes fegyvereket szarabbul vagy egyáltalán nem használ. Pl. Mk-20-at alig akar dobni az MI, de CBU-71 és 52-őt úgy szórjam, mint állat. :)
Az összes földi egység sebessége le lesz véve 20-25 csomó tájára. Egyrészt ez a reális másrészt meg a CBU találatnak így van esélye.
A CBU-k hatásfokát le akartam venni, de sajnos az MI miatt úgy tűnik, hogy nem lehet. Legalábbis nem úgy, ahogy terveztem. A kisebb kazettáss bombák area effectjét akartam lejebb vinni, ez még mindig beleférhet. A hadjáratba meg akkor maradnak az 500 kilósak gyak. az eredeti értékkel. Az MI számára mindig jobb a kevés, de nagyobb bomba. A tesztektől függően döntöm el, hogy mi legyené
Ugye látjátok, hogy milyen összetett dolog ez? És egyedül kell csinálnom mindent... :(