• Molnibalage
    Megírom én, hiszen megvan hozzá a tudás. Idő, idő és idő az ami kellene. Mostanában rákattantam a Galactic Civ II-re és mindig jött valami más is.

A túzott tökéletességre törekvés lassítja nagyon a cuccot. Még mindig nem tudtam elkezdeni összelapátolni a DB-t, mert még mindig egyes légvédelmi járművek kötöttek le.

A battalionok összerakása lesz kulcsfontosságú, hogy működjenek. Még ki kell találni, hogy melyik légvédelem hol lesz. Baromira időrabló a folyamat és igazából picit unalmas is. A darálós jellegge a fejlesztésnek az embert is darálja. :(

Reméljük, hogy megéri. Egy ideig még annak veszélye is fenn állt, hogy 0-ról kell a hadjáratokat építeni. Lényegében arról van szó, ha a DB frissül az a hadjáratnak nem gáz induláskor, mert a hadjárat fájlájból olvassa ki a dolgokat. A TE estén már máshogy van. Ha változtatsz valamit, akkor be kell tenni manuálisan újra.

Namármost, ha n+1-szer tesztelsz valamit, akkor n+1-szer tacedit berakás, Falcon indít és teszt. Nem jó? Akkor vissza. Egy idő után beleőrül az ember...