Falcon 4.0 - BMS 4.3X

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Scottt
Na neee,úgy gondoltam, hogy megnézem, hogy mit bír a vas a Falcon alatt hadjáratot kezdtem,beállítgatatm magát a játékot,editor stb.Elkezdek kigurulni a hangárból erre CTD.K..va édesanyukáját..

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

Molnibalage
Hadjárat nincs hozzá tudtommal. TE-hez szép, de azon túl semmi. Az adatbázisa asszem annak már jó, benne van az új Tornado.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

arrow19
Valaki kuldjon nekem egy sima CJ CG cocpitot FF5hoz mert elfelejtettem atmasolni.Mostmeg a stopworksel osszekeveredett.
arrow19
Aegean az egyetlen hivatalos en ugy tudom.
L Viper
Molnibalage
Nézz itt körül. Balkán utoljára az SP3-hoz készült talán, azóta is azt hackelgetik.

FF5 alá alapvetõen még mindig nincs egy helyszín sem! Majd az ITO2, Tajvan lesz ilyen. Meg, majd ha egyszer dolgozni kezdek az koreai hadjáratokon, de ahhoz kellene legalább egy kiadott 5.1.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

LeonSilver
Srácok.
FF5 alá nincs valami balkáni hadjárat?

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Molnibalage
Mem fogok, mert ahhoz 6 induló kellett volna. Szerintem jövõre nem lesz filmfest. Alapvetõ gond, hogy csak OF verziót lehetett használni. A másik két versenyzõnél a képminõség nagyon gáz szeritem. Akinen nincs atombrutál gépe, az nem tud OF videót csinálni. Nekem még a Track IR4 is elõny volt, mert nagyon sima kameramozgást lehetett vele elérni.

JoeDestroy
😊 megvolt...
Nyerj egy Cougart és válts bérletet az üvegesnél!!!! <#hehe>
Grat!!

\"Nem biztos hogy a pozitív hozzáállás segít megoldani a problémát, de elég sok embert bosszant ahhoz, hogy érdemes legyen megpróbálni.\"

LeonSilver
Nem nem!Ha olyan a gém ( pölö LockOn ) akkor ezt is gombank érzékeli és lehet hozzá funkciót rendelni.Nálam lonciban a hook, chute és a drop tank van hozzájuk rendelve.Egyébként is ha a control panelban megnézed akkor a 27 - 28 - 29 -es számok vannak a gombokhoz rendelve.

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Molnibalage

JoeDestroy
Kérdésed magában hordozza a választ.. <#vigyor3>

\"Nem biztos hogy a pozitív hozzáállás segít megoldani a problémát, de elég sok embert bosszant ahhoz, hogy érdemes legyen megpróbálni.\"

Molnibalage
Azt tudom, de nem tudtam igazából semmik érdemi változást elérni vele. Alig várom, hogy hazaérjek és újra próbálkozzak. A clutch gombra vetül most erõs gyanú. Lehet, hogy el kellett volna olvasni a manualt?<#zavart1>

JoeDestroy
semmire..
Az csak a PRo változatban programozható. Itt csak a kijelzõt basztassa.

Molnibalage
Ja, hogy az alapból nem gomb? Akkor attól szállhatott el. Viszont az még mindig nem magyarátta meg, hogy miért vágja haza a rendszert.

A gázkaron levõ 3 LCD kijelzõ alatt gombok mire jók?

Molnibalage
A vicc az, hogy ezért verem a fejem a falba. Vagy 7 éve én rakom össze a gépet és, ha gáz van, én találom meg a hibát is benne. Komplett gépet összerakok és beüzemelek, de egy nyavajás X52 kifog rajtam?

Tegnap repkedtem X52-vel profillal és profil nélkül 5-10 perceket. Profil használatával mindig elszállt egy idõ után, profil használta nélkül sohasem. A profil mielõtt elszállt 2-szer másopercekre kiakasztotta a Falcon-t. Utána meg már semmire sem reagált a rendszer.

JoeDestroy
Az i bötûs clutch gomb a driverben (vezérlõpultból) állítható h. gomb legyen, vagy a joy menet közbeni profilválogatóját ill deaktiválóját kezelje. Nem lehet hogy nyomkodtad menet közben és azért ment el a profil?
i gomb meg a pov HAT1 kezeli a profilokat a joyon. aktiválás, deaktiválás, tallózás.

JoeDestroy
Úgy látom lassan valamelyikõnknek innen vidékrõl le kell menni Pestre egy kis hardwer beállításra <#zavart1>
... jóvanna csak montam ...<#nyes>

Molnibalage
De ehhez is profiler kell nem? Az meg nem megy...

JoeDestroy
Bár ezt is csak az SST-vel lehet.
Bakker! Ha megnyerted volna a Cugart, már nem lenne ablakod a lakásban...
Mind a 8 kilónyi joyt kivágtad volna már rajta.. vitte volna keretestõl..

JoeDestroy
A ministick tengelyeit tedd sima axis-ra, ne mouse axis legyen.
a DX 8 önálló tengelyt kezel egy eszközön, elvileg a drivernek azt támogatni kellene. Akkor kiválasztható a falcon alatt a két minitengely radarkurzor mozgatónak.

JoeDestroy
Az komplikált?
Ez a komplikált!!! 😊)
Ebben profilozz fel egy joyt 😄

Molnibalage
A POV hatekkel nem tud mit kezdeni. Csak a gázkaron levõ tekergetõs dolgokkal lehet a radarkurzort mozgatni. A kis joyt sem látja a tengelyek beállításánál. Majd megnézem, hogy a gázkap POV-hatje vagy bármelyik más gombként programozható e-, mint nyíl gomb egy iránya.

Jó komplikált... 😊

LeonSilver
Véletlenül nem ilyen szétbarmolt 64-es xp az Balázs?Balde edition meg mittomén milyenek vannak.Azokkal szokott gond lenni.
Nekem is volt fent 64-es xp ( errõl akkor beszéltünk is ) de semmi gondom nem volt vele.

Gundark 1 1
Milyen régi dolgok? Már jó idõ eltelt a megjelenése óta, igy ez a kezdeti idõknek a hajtépése volt hogy nincs hozzá driver. Én itt bent munkára használok 4 vistát, gondom nincs velük, pedig sok szir szar eszközt mûködtetnek a szkennertõl a vonalkódolvasóig.

Neked még mindig egy normális xp kéne. Mert ez a 64es...
Gundark 1 1
Akkor ott valami más is van. Én nem egyszer programoztam be a falcont PE nélkül. CSak utána kezdtem el a PE-t használni máshoz, mint az MW3-4 és akkor tértem át rá ebben is. Az Il a mai napig nincs rátéve 😊 Alapban mident szépen visz. Még a fékszárnyakat is mozgatja folyamatosan a csúszkával.

Molnibalage
És a Vistával biztos, hogy menni fognak a régebbi dolgaim? Ott is találok majd drivert mindenhez?

Gundark 1 1
A vistának semmi baja az sp óta. Nem azért nem lett sikeres mert nem használható. Hanem azért mert nem nyújt semmi újat az XPhez képest. Az XP sp3-mal mûködik rendesen, nem is volt soha baja vele. Ha volt annak más oka volt. Én már csak tudom, 120gépes sp3 flottám van 😊 Azonkívül az új xp diszkek már mind sp3mmal vannak. (jegyezem meg igen helyesen)

Win7, hivatalosan még béta. De az OEM-ek már lassan tenyésznek. Aztán valamikor augusztusban jön a "rendes" ami az utolsó buildtól már semmiben nem különbözik.
Molnibalage
Végsõ esetben nem csinálok semmit, csak akkor sajnos nem lesz igazi HOTAS-om. Pedig nagyon kevés funkciót akartam csak rátenni.

- fegyver oldása, rakéta indítása.
- gépágyú használata
- befogás
- befogás megszüntetése
- radarüzemmód váltás (F1)
- elevation növelése és csökkentése (F6/F7)
- azimuth változtatása (F8)
- EWS program aktíválása (x)
- EWS program fel / le (shift + q/w)
- DGF, MRM override mód és ezekbõl kilépés (d, m ,c)
- AG mastermodeba állás és NAV üzemmódba vissza
- radarurzor POV HAT-re.
- Padlock nézet és 2D kabin gombjai

Ez 18 gomb, ha jól számolom. 16, ha a csúszkára teszem a radar elevation-t. Szerintem ezekkel bõven lehet élni.

Sajnos ez a belsõ setuppal nem megy amennyire meg tudom ítélni. A POV HAT-ekkel semmit nem tud kezdeni a belsõ setup, de még pinky + gomb kombinációval sem szerintem, a mode beállírásokról meg tutira nem is hallott. Mondjuk Cyborg Evo-t sem programoztam be igazán, de azon több tûzgomb volt elérhetõ.

Molnibalage
A Vistától szintén kiráz a hideg. Akkor inkább -2GB RAM. Az XP-t legalább ismerem. Abból sem raktam fel az SP3-at, mert elég rendesen szétkúrta annó a bátyus gépét. Majd megkérdezem, hogy most használ -e olyat.

LeonSilver
Ja.Kössz, menet közben ráleltem.

Balázs.Mielõtt "nekiesel" a w7-nek azt azért ne felejtsd el, hogy ez egy béta.Igaz jól sikerült de akkor is béta és van ill. lesz egy bosszantó dolog vele.Hamarosan ( ha jól emlékszem most valamikor augusztusban ) elkezd 2 óránként sipákolni, hogy õ béta és ideje lenne megvenni.
Szóval ha nem szeretsz ( márpedig Te nem szeretsz ) telepítgetni akkor inkább próbálj ki egy vistát.Az szervipakkokkal már tényleg egészen jó rencer.

Molnibalage
Minden géphez van cockpit leírás abban a könyvtárban.

Molnibalage
A bátyus gépén majd megpróbálom, neki nem 64 bites van. Csak ezt már írtam, hogy miért nem akarom.

LeonSilver
Srácok.Emlékeim szerint a Tornadohoz volt valami pdf.Olyan mint ami van a _the_MANUAL -ban a Mirage 2K-hoz.Ez nincs meg tök véletlenül valakinek?

Palinko
legújabb fegyverkísérletekrõl érkezett egy kép:
Palinko
Papa01
Szerintem is, ha lehetséges próbálj ki másik op. rendszert... (Vagy V64, vagy sima XP, de ez eseteben az egyik 2gb-os ra,ot vedd ki.. 😞 )

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

L Viper
Egy dolgot még próbálj ki, Ne 64 bites XP-n nézd meg. Lehet annak a 64-esnek is van valami nyavajája, ami miatt minden szivatgat.
Molnibalage
A profile editor nélkül is lehet a Falcon setupjában állítani ezt-azt, de az meg sem közelíti a PE képességit.

Scottt

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

Molnibalage
Minden mûködik a clutch kivételével, de 3-8 perc repkedés után eddig mindig hazavágta a rendszert. Én már szinte sírok. Kifogytam az ötletekbõl.

Papa01
😞 Mondjuk én is sokat szívtam vele...
Fõleg az, hogy a régi config fájlokat nem olvassa be az új SST program...

Egyébként akkor van tökéletesen felrakva a cucc, ha Win alatt mozgatod a gázkaron lévõ "egeret" (Talán Magic Mouse a neve.... ) és attól ugyanúgy mozog a Win alatt az egérkurzor.

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

polluxware
logikus hogy külön sztem..

alsó-közép-sõt még szupermagas hangon is (sok cumitól kíméled meg magad)

Molnibalage
Nem, csak egyet, mert a videókaridnak is van memóriája. Külön vinyó partícióra kell telepíteni a Win7-et, vagy mehet ugyanarra, ahol az XP64 van?

L Viper
Akkor érdemes lenne a 2 gigám mellé tenni még 2 gigát?
Csak párban lehet, azt tudom. Most 2 db. 1 gigás van bent. 4 slot van a P5B alaplapomban.
Molnibalage
2GB-os celláim vannak.

LeonSilver
http://www.microsoft.com/windows/windows-7/get/download.aspx

LeonSilver
cahe = cache

LeonSilver
Minden 32 bites rendszer 4GB RAM-ot kezel.Csak ebbe a 4 GB-ba beletartozik a gépben található össze RAM a VGA-tól kezdve a vinyó cahe memóriájáig minden.

L Viper
Nem 3 gigát kezel a 32 bites XP?
Szerintem maradjon benne a 2 pár RAM.