• Molnibalage
    Hááááááááááááát...

Nem tudom. Még, ha DB össze is áll a héten, a hadjáratokhoz totálisan nem nyúltam. A repszázadok cseréje az pár óra. Ez nem veszélyezteti a stabilitást elvben. A többi tervezett lightos változtatás az már terhelheti.

A 2D-s hadjárat változókat még tesztelni sem volt időm. Nem tudom eldönteni, hogy bekerüljenek vagy sem.

A legdurvább az, hogy a hadjárat motor hiányosságai miatt a kék oldal gépei lényegében immúnisak a 2D-s részben a SHORAD és AAA-re tudommal, mert 15-25k-n repülnek le mindent. Kézileg meg lehet hackelni, hogy a valóságban is előforduló néha alacsonyabbra menést szimulája a 2D-s motor és legyen esélye az csapatlégvédelemnek is.

Szóval igen, kiadhatok valami MolnyFalcon-t, de nem végleges lesz és lényegében teszteletlen a hadjárat része.

Az a baj, hogy ezt soha nem lehet abbahagyni, de egy bizonyos ponton kell.

Jobban lelőhetés? :)

Nos, a MANPAD közelít a valóshoz. Ha gyorsan és alacsonyan repülsz, akkor még 4-6 MANPAD indítást is meg lehet úszni, mert a reakció idő szimulálása miatt sokszor nem ér utol a rakéta - főleg a régebbiek estében - és a max. G értékek sem azok az eszementek, mint régen.

Az egész DB lényegében azt próbálja, hogy közelítsen a valóshoz. Pl. érje meg alacsonyan repülni, ahogy az ODS elehén. Ha tényleg 200 láb alatt söpösz a cél felé, akkor kicsit is dombos terepen a régi SAM-eknek nincs igazán esélyük még indítani sem, mert 2-3 mérföld távoságba érsz, mire először reagálnak.

Tényleg nagyon kíváncsi leszek, hogy hogyan fogadja majd a közösség.

TE-ket is tervezek betenni, hogy érzékelhető legyen a difi. Pl. nagyon más az SA-15, mert 7-8 mérdöld távolságból is rádmozdul. Igen effektíven távoltartja a könnyelmű próblkozókat. Persze ekkror egy sima fordulóval le lehet lépni, ha gyors vagy, de a cél megvan. A cél közelébe nem tudsz kerülni.

Ami még zavaró lehet az az, hogy néha mintha nem oda tartozó jelek lennének az HSD-n egyes battalionoknál, de ezt még nem tudom megerősíteni és nem is érdekel. Ugyanis a MolnyFalconnal úgy kellene repülni a reális hatás érdekében, hogy az HSD threat circle opcióját kikapcsolod, mert akkoriban nem volt sem JSTAR sem vele datalink. Nagy egyből más a leányzó fekvése úgy! Iszonyatosan megdobja a hangulatot.